Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
La Multi Ani, Mina!!!Iti doresc sa ramai la fel de optimista si plina de umor, sa treci cu bine peste toate problemele inerente existentei asteia.
Va multumesc din suflet tuturor ca ati fost alaturi de mine si v-ati facut griji pentru mine. Eu m-am intors acum 2 nopti si de atunci dorm pe mine si e greu sa ma adaptez. Am avut o vacanta superba, ne-am plimbat, am vazut o groaza de lucruri, am mancat cam mult - ne-am ingrasat cu cate 3 kg...
Fac o selectie de poze de la nunta ca pe restul nu le-am scos, pe care o sa le pun sa le vedeti, in cursul zilei sper eu.
E groaznic la serviciu, nu imi place absolut deloc. Sunt multe probleme destul de mari si imi e greu sa ma reintegrez in starea de tensiune si conflict, bleah.
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor carora nu am apucat sa le spun.
Va imbratisez pe toate si promit ca scriu mai mult in weekend.
pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna fetelor!
am intrat sa va doresc o zi buna!anda scrie si ea odata cu mine ,aseara n-am dormit ca a plins toata noaptea,are si o alergie ,ies dintzii,mai multe pe capul ei!
La multi ani !sarbatoritelor de azi!Sa avetzi parte de tot ce va doritzi!Sanatate si bucurii!
va pupam dragelor!bine ai revenit, Yrys!asteptam as aterizezi in lumea noastra,iti dam timp sa-ti revii!
we placut!eu miine am o cumatrie!iar ma distrez cum zicea Monica.
Ana68 spune:
Scorpiute,se vede ca sunteti harnicute,nu ca altii(adicate-lea io )...
Zic si eu "La multi ani!" cu fericire sarbatoritelor si sarbatoritilor,sa aveti parte numai de bine si toate visele si dorintele sa fi se implineasca!
Noi suntem bine.Iata ca a mai trecut o saptamana si nici macar nu am realizat cand s-a dus.Ieri vorbeam cu Marius si ma intreba"azi e joi?of,deja maine e vineri,am inceput sa ma bucur ca vine weekendul".Si eu constat ca am o bucurie copilareasca cand e vineri,cu toate ca sambata si duminica inseamna terminarea treburilor de peste saptamana,insa faptul ca ne reunim cu toti acasa e asa de placut si...e un sentiment calduros...e bine!
Cu tanti bona e foarte bine,chiar neasteptat de bine.Am ajuns sa compar ce facea Otilia si ce face tanti Lina.O sa spuneti ca nu-s in toate mintile,insa parca e mai bine acum...Tanti asta e atat de ordonata si curata...Cand vin acasa nu mai am sentimentul ala ca nu stiu de unde sa incep si unde sa termin,cum era pe vremea Otiliei,cand toata casa era ca dupa trecerea tatarilor,toate cu susul in jos,cu paturile rascolite,cu bucataria vraiste...Acum gasesc vasele curate si asezate frumos la scurs,mocheta din bucatarie FARA frimituri,aragazul curatat(spre rusinea mea recunosc ca si eu il las de cele mai multe ori murdar),paturile facute...este ordine!!!!!Basca ca Marius ma asteapta cu mancarea nici calda nici rece - pe bune,fara caterinca! - ce sa mai zic?Si apoi intru eu in priza,daca e cazul,adica:facut mancare(dupa ce in prealabil dau o tura la alimentara pentru aprovizionare)sau pus rufele la spalat sau calcat sau mai dau olecuta prin camere cu aspiratorul....Apoi vine cina,strans masa,spalat Luana si...cand ma uit la ceas deja e ora 22.00!Cand a zburat timpul?!?!?!?!
Asa ca vreau sa zic,de fapt,ca imi pare bine ca nu mai e Otilia ca bona,chit ca la tanti Lina ii dau 1 milion in plus...
Dragelor,va doresc sa aveti un weekend placut si plin de satisfactii si sa fiti iubite...
PS.Miro,ce ma bucur ca scri aici...Te pup si poate stam o tura de vorba...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
salutare. ce bine de voi , cele care ati inceput serviciul. VREAU SI EU.Mai am de stat cam un an, pt ca sotul meu nu vrea sa auda de ,,BONA,, .
Alexia e cam agitata ca ii ies caninii.Are deja 8 dinti si 4 masele . dar tot este puturoasa la mestecat .
si nu doarme mai devreme de 11.Ma termina toata ziua.A inceput sa mearga si nu mai are stare .
Stie cineva ceva de EMMA?
va pupic si noapte buna?
luminita mamica ALEXIA[ 1 an )Adriana(7 ani)
fotografii
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR!!!Ce mai faceti? Astazi o sarbatorim pe
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](plang.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze,
ieri nu mi-a mers netul si cu intarzierea de rigoare, urez si eu la multi ani! Minei
, sa fie sanatoasa si tot ce-si doreste in viatza sa-i dea Dumnezeu.
urez la multi ani si numai bine tuturor scorpiutelor aniversate si ieri si azi si sa mai treaca si pe la noi
azi vroiam sa plecam la munte dar cand vad vremea asta ma gandesc ca pierdem vremea pe-acolo asa ca incercam sa cutam "distractii" pentru copilasi prin bucuresti.
va pup si va urez la toate numai bine
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
emma27 spune:
mai,fetelor,o iau razna.si-asa m-am chinuit toata saptamana sa scriu,si tot timpul se ivea\ ceva si nu apucam sa trimit rasp.acum dupa ce am rasp fiecaruia,inchid din greseala fereastra.
lory,cum sa dispar????renunt eu asa usor.hai ca acum am retinut:GANBARE!!!mai ales pt scorpiutzele mele,tb sa-mi fac timp.
monica,cum sa ratezi tu muntele??!!eu de cand visez la el.sa vina o data craciunul!!!!
yrys,am vazut pozele de la adriana.nu mai spun,asa de finuta miresica ai fost.si nasii,ce mai o adevarata atmosfera de nunta eleganta.felicitari.asteptam altfel de vesti din luna de miere.sau nu va grabiti??
luminita,am admirat desenele adrianei.am ramas.mai,nici eu nu pot face asa ceva,si fie vb intre noi,tot castigam in copilarie,concursurile de desen pe asfalt.
sat e bucuri si de furnicuta aia mica.
ana,parca imi traiesti viata.aceleasi activitati,cu mici exceptii,mai sunt seri in care nu gatesc,caci fiind doar cu daria in timpul saptamanii,mai ciugulim una-doua.iar in we,vasele sunt atributia exclusiva a sotului.de ce o platesti mai mult pe tanti lina???acum imi dau seama :e noapte in madagascar si toata lumea face nani/s-au linistit hipopotamii sub raza lunii de clestar!!!
mirona,ai vazut ce pierzi??adevarul ca ne confruntam cu un paradox,suntem in sarbatoare,dar mult mia putin active??nu facem fata oboselii???
adriana,cum e viata de femeie de afaceri???
carmen,ne luam de mana,a mea aseara a tusit toata noaptea.m-am si certat cu al meu,caci crede ca e de la papagali.asa ,dintr-o data???
mai,eu imi cer scuze,asa ca urez tuturor scorpiutzelor sarbatorita pana acum:"la multi ani si sa faca macar primii pasi pentru implinirea visurilor",caci stiu eu ca ne dorim multe,mult prea multe.
va pup pe toate!!!
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
tomecica spune:
Multumesc EMMA. Chiar m-am hotarit sa fac ceva in privinta Adrianei cu desenul. Vreau sa merg la Scoala populara de arte sau la Palatul copiilor.Ea deseneaza cem de pe la 3 ani dar nu am dat importanta pina cind,acum,in clasa 1 ,d.na invatatoare mi-a atras atentia in privinta asta.
Luni ma duc sa ma interesez
va pup pe toate si va urez ,LA MULTI ANI < CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ZIUA DE NASTERE
luminita mamica ALEXIA[ 1 an )Adriana(7 ani)
fotografii
Ana68 spune:
Ema,draga mea,si eu cand citesc sau ascult relatarile altor fete cu servici si copii...si barbat...am senzatia de deja vu sau clisee...Poate asa ne e datul nostru pe pamantul asta...cine stie?
La tanti Lina,la cat eram de disperata in lunea aia(am povestit io aici,cum a venit Otilia luni dimineata ofilita toata sa spuna,cu o juma de ora inainte ca eu sa plec la lucru,ca ea de a doua zi nu mai vine...parca mi s-a dus tot sangele in talpi)i-as fi dat si 4 milioane,numa' sa vina de a doua zi...Am avut si olecuta noroc,ca sta aproape de mine,la numai 10-15 minute de venit pe jos si in plus a mai lucrat la cineva ,in zona mea,care ii dadeam 2,5 milioane.Asa ca eu i-am zis la telefon ca ii dau 3 milioane,numa' sa vina de a doua zi.A renuntat la o oferta de 4 milioane,doar ca era foarte departe de ea si copilasul are 7 luni.Ce sa zic?Sunt foarte multumita(si de Otilia am fost,dar fiecare e in felul lui)si nu am ce sa ii spun.O duce pe Luana afara-spunea Alex ca pleaca precum o cofetarie ambulanta afara
:bombonele,biscuiti,mar,apa....sa nu lipseasca fetei ceva si ea sa nu aiba sa-i dea...Plus ca e tipicara si curata...
Cu Madagascar....hehehehehe...m-am distrat;haiosi cei de la "Marfar".Apropos:ai vazut filmul "Madagascar"? Haios rau...!!!
Te pup si sa aveti duminica frumoasa!
Tuturor sa aveti duminica faina!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
tomecica spune:
ANA ai mare noroc ca ai gasit pe cineva de incredere.Luana cum o accepta?
Sotul meu nici nu vrea sa auda de bona.eu vreau la servici.
Mai am de asteptat. va pupic
DESENELE ADRIANEI
fotografii