Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
LA MULTI ANIIIIIIIIII........tuturor scorpiutelor. multumesc frumos pt urari.Am lipsit destul de mult .chiar imi era dor de voi dar nu am avut cum sa mai intru pe forum.o perioda nu a functionat calculatorul meu.Ma bucur ca pot intra iar .Va doresc tuturor numai bine.
adriana a inceput scoala . clasa intii.
alexia a inceput sa mearga si face numai nebunii.
o sa adaug fotografii recente .
Va pup pe toate
luminita mamica ALEXIA[ 11 luni] si ADRI [6ani si 11luni
fotografii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
la multi ani sarbatoritelor de ieri si celei de azi.
mirakluker, sa-ti traiasca sotul.este nascut cu mama mea o data.asa ca ii urez si ei la multi ani desi nu vede, ca e deja la sora mea in germania, dar i-am trimis deja un mesaj.sper sa-l primeasca.asa de incantata a fost de fete(nepotelele mele) ca a uitat sa ne dea si mesaj ca a ajuns cu bine.si noi ne dadeam cu capul de pereti daca a trecut cu bine de vama.ea si uitase ca era cu ochii pe gemene.va pup.revin mai tarziu
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutzesa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ralucah spune:
fetelor va multumesc din suflet pentru urarile voastre, sunteti super super super dulci
am avut o zi superba, cum nu mi-as fi imaginat, mi-am serbat pana la urma ziua impreuna cu prietena mea, care invitase si prietenele de ale mele ....am dansat de am o febra musculara ....
Insa, am fost si tare suparata, pentru ca singura persoana care nu m-a sunat a fost tatal meu....e drept ca a plecat de multi ani de acasa, de fapt chiar din oras, e drept ca acum sunt om mare si nu ar trebui sa fiu poate asa sensibila, dar tot ma doare si nu pot intelege...cum sa uite ca e ziua mea????? Ma tot mananca la degete sa ii dau un mesaj acru sa ii multumesc pentru "gest" sa il fac sa il doara si pe el. Ar fi trebuit sa ma obisnuiesc pana acum ca nu-i pasa de noi (mai am o sora) dar totusi..sunt oare chiar asa imatura daca ma agat de chestia asta??
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
BUna fetelor!
bine v-am regasit,o saptamana buna si multzi pupici de la noi!
Mira,La multzi ani sotului!sa va bucuratzi impreuna de copii si sa fitzi totzi sanatosi!
Monica,sanatate micutzei!
Tomecica,bine ai revenit!
Ana,iti mai dau de la mine putin timp !
Adriana,La multzi ani mamei tale!inseamna ca a primit un cadou superb de ziua ei-fetitzele-daca a uitat de voi!
fug sa vad ce mai face shotioasa mea!
emma27 spune:
raluca, cu intarziere,dar "La multi ani si toata dorintele sa ti se indeplineasca" si cred ca ai,nu gluma!!!
Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.daca au aceleasi costuri,nu te uita acum ca dai un avans mai mare si iti rastoarna planutile,gandest-te ca 4 ani,diferenta de dobanda de 2%,se observa.Cu asigurarea ai dreptate,sunt cei mai buni si dau banul imediat pt orice probleme,nu te plimba cu zaharelul.Bafta multa!!!Sa revii,sa udam masina!!!
ralucoantza,multa fericire!!!
mira,la multi ani ,sotului!!!si sa fie un tatic- bomboana.Cu doua fete si un baiat,are destule motive.Multa sanatate!!!Eu, dupa o discutie,cu sotul,am amanat momentul fatidic,caci am hotarat ca peste doi ani,poate ne reintoarcem in dobrogea,si atunci sa purcedem la treaba.Am avea si ajutor.
monica,multa sanatate.tare grele momentele astea.a mea nu mananca asa,daramite sa mai fie si de regim.foarte multa rabdare si imaginatie!!te pup.
ana,eu am alta dilema.mi-as lua concediu,tocmai sa lenevesc,dar mi-e ca nu mai am cum sa fac bani,sa iau comisioane!!imi piere rapid cheful de leneveala.
luminita,tinem pumnii.acu sa te vad cu rabdarea.asteptam pozele.
carmen,esti fericita.pai,sa tot dai chefuri,dar nu asa cu soacre!!!aaa,si ai grija cu tati,a mea,se arunca pe burta,merge taras.sunt tare periculosi tatii din armata....
nicole,multumim de vesti.sa inteleg ca le introduce un alt regim sau e problema sa-l poata respecta in spital??
lory,mai greu cu japoneza.eu nu mai am rabdare sa citesc o carte.al meu sot mi-a zis sa ma apuc sa invat serios engleza,ca cine stie unde ne-om nimeri peste 4-5 ani,dar am o leneeeeee...chiar tu stiai japoneza cand ai ajuns acolo,sau ai invatat-o din mers???
va pup.ma duc la munca,caci am facut pauza cam mare.
EmaIepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
HelleneC spune:
La multi ani Mira pentru sotul tau! Sa fie sanatos si numai bine va doresc!
La multi ani Eryka!
Citeam aseara primele capitole ale "Scorpiutelor" si m-a apucat jalea, asa de repede a trecut un an, ca parca ieri sarbatoream pe aici... mie mi se pare de-a dreptul ucigator timpul asta! Vad ca pe o parte din voi acelasi lucru va framanta!
Maine Mihaelele si Gabrielele iar au motiv de petreceri!
Va pup pe toate si alerg la... bucatarie!
Numai bine, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Gabbriela spune:
emma27, le schimba complet schema de insulina si programul de masa, deaceea e dereglat ca sunt in testari. Ii schimba orele de masa, cantitatile de insulina... sper ca m-am facut nteleasa ca singer nu prea le am cu astea, dar repet ca un papagal ce imi spune Nina la telefon.
PS: Va rog daca vien cineva nou si doreste pe lista sa ma anunte si pe mine cineva, ca nu am timp sa stau sa citesc postare cu postare.
O zi buna si la multi ani scorpiutelor.
Nicole
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor, eu sunt mai vesela dar nu zic hop pana nu am sarit....ruxitza se simte mult mai bine, i-a trecut roseala de la "pasa" si funduletz, a facut kk doar de 3 ori azi si ultimele doua scaune normale...dar sa vedem cum evolueaza si maine.
eu maine sunt prinsa la patriarhie, este sarbatoare mare, urez inca de pe-acum la multi ani mihaelelor si gabrielelor din grupushorul nostru, sa fie sanatoase si sa le dea Dumnezeu tot ce-si doresc.
urez la multi ani cu sanatate si celor 3 scorpiutze care-si aniverseaza ziua de nastere....moama ce de petreceri
va pup si am fugit la culcarica...noapte buna si numai bine la toate si la copilasi
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
LA MULTZI ANI!tuturor sarbatoritzilor de miine.
Monica,bine ca Ruxi e pe drumul cel bun!
parca nici Anda mea nu e in apele ei ,mama tot zice ca e palida,plinge uneori pina se invineteste daca plec eu de linga ea,tare ma tem ca nu-i mai place cu tati!eu dau vina pe dintzisori,mai are si rosu in gat ...e clar!
Ema,dar vad ca avetzi planuri mari,nu gluma!pai deja tati a invatza-o sa se strambe,imi inchipui ce urmeaza!
nu mai dau chefuri,gata !am sarbatorit si cu mama(iar tort,iar papa bun!),gata!ma duc degeaba la sala!
LOry,am vazut si eu un curs de japoneza prin liceu,cand eram plina de zel,dar cu vazutul am ramas ,mai ales dupa primele 3 cuvinte!mi-ar fi placut dar era prea mult sa invatz singura!chiar cum ai invatzat limba?pt traduceri tre sa stii o groaza de termeni din toate domeniile,nu e chiar asa de simplu,as vrea eu! as fi prea cu motz!
Gabbriela(nicole)multzumim de informatzii si de urari!LA MULTZI ANI !pt onomastica
Gaby,(klumea-blondy)!La multzi ani!sarbatoresti din nou dupa cum se vede!petrecere frumoasa!
Elena,macar a trecut un an intr-un mod placut alaturi de scorpiutze!vezi ca trece repede cand stai de vorba cu prietenii?daca nu era bine ,trecea greu!
pupici si o zi frumoasa,distractie placuta!