Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Lory_k spune:
MONICA, multumim frumos de complimente!!! Despre spital, asa cum ai zis si tu, am o parere extraordinara! Am fost tratati extraordinar de bine de catre personalul medical, ce sa-ti zic, toata stima si respectul nostru! Nu ne-a costat nimic operatia, numai cazarea 300 $, nu exista spaga, stres de genul asta. Oricum,bine ca ne-au externat repede ca ne-am mai linistit si noi la casa noastra. Ii tin pumnii lui Alex pentru control! TE PUP!
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nastasie spune:
lory, deocamdata nebuna de soramea nu mi-a mai dat poze, dar azi o prind pe mess si o tac eu.te pup.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
klumea_blondy spune:
La multi ani,scorpiutzselor de azi!
Lory,ma bucur mult ca Alinush este bine!sanatate multa in continuare!
Adriana,la noi nu este mai mult de 25 mii lei! serios!
vezi ca sunt si la pungi,o punga super cu un maner special!poate nu venise Milli prin zona sa aprovizioneze!te roooog,nu ma trage de urechi !
va pupu si va doresc o zi buna!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Yrys78 spune:
Am stat cu capul in nisip in ultima vreme...nu mi-au mers apele cum trebuie si inca nu imi merg, nu stiu ce naiba m-a apucat. In plus nu facusem nici albumul de la nunta si imi era foarte rusine sa nu ma prezint cu ele. Azi l-am facut. Sunt momentele cheie ale nuntii, sper sa va placa. Un detaliu picant: am dansat atat de mult si m-au strans pantofii atat de tare insa nu mi-am dat seama eu, incat o sa imi pice o unghie de la degetul mare al piciorului stang, iar celalalt de la dreptul e vanat, dar nu cade...am dansat pe rupte.
La Multi ANi, Syd, cu intarziere, imi pare rau ca nu ai avut o zi minunata...iar daca asta te consoleaza si eu sunt maestra la accidente cu masina, care momentan trebuie reparata. Bine ca suntem sanatoase, da-o-ncolo de tabla.
Mina, iarta-ma ca nu am dat semne de viata, dar am un program de ma impusc in cap. Luni am examen si nu am citit mai mult de 6 pagini din 98 si e important. Nu stiu in weekend cand o sa pot...
Adriana, multe imbratisari si tie HellenCsi Anei68 si Lori_k - ma bucur ca iesit bine operatia, slava cerului. La Multi Ani, Iri si numai bine si noroc.
asta e linkul cu poze: http://community.webshots.com/user/nuntamea
sper sa ma iertati de absenta.
Va imbratisez pe toate
emma27 spune:
neatza,scorpiutze!!!La multi ani,sarbatoritelor de azi!!!
eu am o stare asa de aiurea,cred ca de la vreme,luna,habr n-am.sunt permanant nervoasa.sper sa-mi treaca,pana nu-i indepartez pe toti in jurul meu.
yrys,iti mai spun inca o data.superbe poze.cat despre picioare,lasa,asa baremi tii minte momentul asta mult mai mult.trece.spor la invatat!!!nu ne-ai spus cum te-ai obisnuit cu statutul de doamna,pentru ca sunt convinsa ca fiecare dintre noi aveau o alta alura si alta stare de spirit in primele luni din casnicie.
adriana,mai,e super faza.sa semene una mamei,alta tatalui,pai nu se chinuie in zadar.au cu ce sa se laude si unul,si altul.deh,stii cum e,cand iti seamana,parca iti creste mai mare inima.cea galagioasa cui seamana?
lory,tinem pumnii.
ana,pai slabesc acum ,ca sa zic ca dupa sarbatori m-am mentinut.cat despre peisaje,nu-mi spune ,caci de cate ori ma duc la vatra dornei,imi vine sa plang.nu am inteles cum diferentiezi ramance frumoase si romani inteligenti.
elena,chemati deratizarea,ca e bai.popica ce face??
mina,ai dat comanda pt telefon?
va pup.ma duc la munca.
EmaIepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
Yrys78 spune:
Emma, multumesc pentru complimente inca o data. :)
Cat despre obisnuitul cu statutul de doamna, eu m-am obisnuit bine si lucrurile nu s-au schimbat radical in ceea ce ma priveste. Sunt aceeasi, nu-s alta, desi mi-ar placea sa fiu un om mai bun, mai priceput, cu mai putin stress, mai impacata cu mine insami si cu hotararile pe care le iau ceilalti in ceea ce ma priveste. Am inceput sa bat campii...
Cu ce nu m-am impacat este noul nume...de cate ori ma prezint sau sa ma intreaba cineva cum ma cheama, pe mine ma cheama tot ca inainte...
piticasigogosica spune:
DRAGELE MELE SCORPIUTE va multumesc din suflet pentru urarile voastre.A fost unul din motivele care mi-au facut ieri o zi frumoasa si fericita!Ce bine e sa ai prieteni!!!!
Altfel am avut o zi reusita.Sotul meu s-a comportat exemplar,mi-a indeplinit cele 3 dorinte pe care i le cerusem.Am primit si un buchet de 11 trandafiri rosii superbi.Eram de fata cand i-a cumparat si m-am bucurat ca m-i i-a oferit impreuna cu un sarut si "al multi ani",iar eu sa nu scap ocazia sa-l si flatez i-am zis vanzatoarei:"ati vazut ce mult ma iubeste sotul meu?" si el a fost f bucuros.
Am fost la o cina in trei,ca normal Iris nu putea lipsi.De altfel ea a fost atractia serii,sa fi vazut-o cum statea frumos in scaunel si manca pizza si paste...si faza cea mai tare e ca bea vin cu lingura!!!De fapt baga lingura in carafa si ce ramanea un strop il sorbea...(o data pe an e ziua mea ).
Iris m-a emotionat si mai tare fiindca mi-a zis"la multi ani!"...a repetat dupa mine dar era asa de dulce....ca m-am topit.
Asa ca la cei 20 de ani ai mei ma simt implinita!
Asa am petrecut eu si m-am simtit super.De ce nu poate fi in fiecare zi,ziua mea!
In rest cu munca.
LA MULTI ANI scorpiutelor "surate" de zi cat si cele ce se sarbatoresc azi!
Apropos' as vrea sa petrec sambata cu prietenii,dar am un dubiu:acasa sau la bar?!Sotul meu pleaca maine si nu cred ca va fi,asa ca..dezmat?!
VA PUP
poze
Iri si Iris
Gabbriela spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62143" target="_blank">(25)
Poftiti la partea urmatoare
La Multi ani, sanatate si vize implinite la toate scorpiutele
Nicole
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Ana68 spune:
Scorpiute,
Va salut....
Mey,bine ca ati trecut cu brio peste interventia medicala,Lori_k...Ma bucur sa citesc ca Alin a fost cuminte si ca a suportat interventia cu bine!Bravo lui,un adevarat barbatel!
Adriana,unde gasesti tu,mama draga,Milli cu 40 000 lei?Ca si la Timisoara este in jur de 23 000 lei ,ala albastru si 27 000 lei ala rosu,ambele la cutie...Iar ala de care scrie Blondy,in punga gen carafa,are tot asa pret,23 sau 24 mii lei...Si eu tot Milli folosesc la gorobetii mei...
Yrys,pai ce-ai patit?Ai grija de tine si sa fi sanatoasa!
Mey,Ema...ce esti mey carcotasa?!...hihihi.
...pai io ziceam de romancele frumoase si romanii isteti ca chestie generala,ca asa sunt romanii:femeile sunt preferate de strainezi
ca sunt fidele,harnice,de casa si frumoase,iar barbatii romani se descurca in orice situatie si in orice meserie si fac din rahat bici oriunde...Ce?nu-i asa?
Mie mi-a recunoscut asta un englez sadea,casatorit cu o galateanca,locuitori ai orasuui Cardiff....
Cu slabitu'...hihihihi...si cum zici tu e o varianta excelenta.E buna de retinut!Te pup si ai graja de tine!
Iri,ce frumos ati petrecut....!Felicitari!Ai vazut ca a fost bine si frumos?!Ma bucur de bucuria ta si sa sti ca nu te opreste nimeni sa iti serbezi zilnic ziua de nastere!De ce nu ,daca se poate?!Te pup si sa ai parte numai de bine!
Luminita-Tomecica,suntem bine cu totii....inclusiv Luana....Multam de intrebare.Te pup!
No,fetele,va pup si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
buna fetelor.
va doresc un Week-end placut tuturor.
va pup
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI