Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
mina spune:
La multi ani Corina, Claudya, Piticasigogosica !!! Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!
Monica,sa=ti traiasca frumoasa si sa fiti fericiti toti! Asa am facut, am sunat imediat sa blochez numarul, mai ales ca era numarul meu veeeechi,pe care l-am folosit o gramada in interes de business si deja ma luase paranoia la gandul ca se va raspunde aiurea la telefoane importante. Frate, dar s-a miscat super repede dobitocu ala, ca la nici un minut dupa ce a disparut telefonul eu am sunat pe nr respectiv (am 2 telefoane si am sunat de pe celalalt) si nu l-am auzit prin zona, mai ales ca setasem sa sune intr-un mod destul de ciudat si ar fi fost usor de recunoscut. Si eu la fel ca tine, nu tin sa am telefoane cine stie ce destepte,mic si cu bateria cat de cat zdravana sa fie. Asta era un Nokia 1100 luat pe punctele de fidelitate de pe factura. Culmea e ca eu demult imi doresc un Nokia,ca am tot avut diverse altele, si uite acuma cand mi-am luat na ghinion. Duca=se! Ma razbun si-mi iau alt telefon, tot asa fara mofturi ca-l folosesc numa pt tel si sms, si tot fara bani, pe punctele de pe factura, sa moara hotul de ciuda! Of,m-am racorit si io la voi.......
Lory, sper ca e bine micutul tau!
Va pup pe toate si ma duc la cafeluta ca nu ma mai inteleg cu oboseala asta....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nastasie spune:
carmen, si eu vroiam lapte de vaca , dar nu am sursa sigura si nu pot sa iau de la oricine.foarte bine.eu i-am luat deocamdata fulga.sa vedem daca ii place.o sa gust si eu cu el ca nici eu nu am gustat pana acum.de dorna stiu ca e bun, dar asta ramane de vazut.
mina, si eu am la fel.sotul isi ia telefoane si mi eimi lasa toate cirucurile.unu ba nu suna, unul ba nu are semnal.si uite asa.de cand tot zic ca imi iau si eu un telefon ca lumea, dar nu am reusit.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
emma27 spune:
iri,la multi ani si sa te poti bucura de iubirea celor din jur!!toate visele tale sa se implineasca,fara multe hopuri!!!
off,miruna si eu is patita.nemernicii astia inchid repede telefonul,scot cartela si arunca.si cand te gandesti ca sunt ,de obicei,niste pustani,pe care nu dai doi bani.alt telefon,alti bani pt elib unui sim nou.tare aiurea.
carmen,mult spor la tratative si activitati.asteptam sa citim o femeie de afaceri linistita(cat se poate).cum mai mananca micuta?
monica,voi sunteti haiosi cu aniversarea la o luna a bebelului.sa va traiasca fata si sa creasca frumoasa si desteapta!(asta e urarea preferata a mamei)
syd,imi pare rau sa te vad asa trista.chiar ca sunt intamplari atat de nefericite,excat cand ti-e lumea mai draga.bine ca nu ati patit nimic,cineva acolo sus te iubeste.vreau sa aud cat mai curand ca ai aceeasi pofta de viata,cum te stiam.sursum corda!!!
ana,mi-ai facut o pofta cu timisoareana.dar gasesc eu motiv de petrecere si uit de cura asta nebuna.deja ma gandesc la o placinta...
am vazut si pozele,cred ca alex te compara cu fetele de la scoala.aratai bine nemachiata.si ce peisaje!!vreau sa vina craciunul,sa plec de-acasa!!!!!
va pup.fug la munca.
EmaIepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
klumea_blondy spune:
La multi ani,Irina!Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
la multi ani ,Corina si Claudya!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
HelleneC spune:
LA MULTI ANI IRI!!!
Iti doresc tot ce e mai bun si frumos, cat mai putine dezamagiri (spre deloc) si sa ai o viata frumoasa, asa cum meriti!
La multi ani si pentru Claudia si Corina!
Ana, ma bucur pentru ca ai avut o aniversare asa de frumoasa, as vrea ca peste 5 ani si eu sa ma simt asa mi-au placut pozele!
Syd, sanatate cretulinei si tie , imi doresc sa fi uitat soacra-mea de ziua mea si a ta sa isi fi amintit
, ca daca se intampla asa avea si eu o aniversare frumoasa, nu bocete si injuraturi de la huzband!
Lory, se pare ca esti mai putin stresata, deci operatia e bine si ai trecut de acest hop. Cand ai vreme sa ne spui cum a fost!
Carmen, pupa fetita si poate de acum va incepe sa manance mai bine!
Adriana, eu i-am dat o vreme La Dorna albastru, dupa ce a facut un anisor, si i-a mers foarte bine, ca de la cel de vaca a facut diaree, desi e sursa sigura, vaca lui mami!
Ema, sa stii ca astazi am gasit numai urme de la Mister Mouse, am avut asa o aglomeratie in birou toata ziua ca s-a ascuns. Sper ca maine sa simt ca a disparut forever!
Fetelor, va pup in gasca, am fugit ca George darama tot!
Nopate linistita, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
BellaDonna spune:
Piticasigogodica-Irina, LA MULTI ANI!,
sa ai parte de o zi superba si multe impliniri, fericire si multa sanatate implinirea tuturor dorinteleor nu te-am uitat
Nimic fara Dumnezeu!
Ana68 spune:
Buna seara scorpiute,
Syd,LA MULTI ANI,cu intarziere,si tie!Sa ai parte numai de bine si tot ce iti doresti sa se implineasca!Chiar ca ai avut o zi proasta ieri.Poate ca pan' la urma,cum toate au rostul lor pe lume,poate si ziua asta de ieri o fi fost mai putin buna,ca sa te poti bucura in voie de zilele frumoase si fericite ce vor urma...
Mina,multumesc de urare!Chiar ca ai avut motiv intemeiat de fastaceala cu surpriza baietilor tai...Cred ca ai fost foarte emotionant!Sa fi iubita si fericita alaturi de ei!
Lori_k,multam' de urare!Te pup si numai bine!
Monica,la cat mai multe luni pentru Ruxi si sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Ema,sa sti ca si mie,dintre toate prajiturile de pe aici,timisoreana imi place cel mai tare....Mey,mai da-o incolo de cura,ca vine Craciunul si tu ce-o sa faci?Ai sa te uiti la ai tai cum papa porcarii si vei saliva?Cine te iubeste te iubeste si asa cum esti acum...Ma bucur ca ai vazut pozele si ti-au placut...Poti sa zici ca-s nationalista,insa eu chiar am vazut peisajele alea pe viu si tare mandra mai sunt de faptul ca traiesc aici si ca am parte de ele la mine acasa,in tara mea....Cu relieful si peisajele superbe de la noi intotdeauna m-am laudat la cei de afara,precum si faptul ca mereu am facut lobby pentru frumusetea femeilor din Romania si istetimea romanilor...Hai ca m-am starnit si nu vreau sa te plictisesc!Te pup!
Elena,cuscra draga,iti doresc sa te simti ,peste 5 ani,mult mai tanara trupeste decat ma simt eu acum,in schimb sa iti simti sufletul asa cum il simt eu acum,adica ca la 16 ani....Doamne-ajuta,sa apuc ziua ta de nastere de peste 5 ani sa te pot intreba cum te simti si sa-ti amintesc,de n-oi uita!,ce mi-ai scris aici.
Ma bucur ca ti-au placut pozele....ai cetit ce i-am scris Emei?Asta e parea mea!
Te pup,Elena draga,si sa pupisi pe Georgel de la mine si Luana(ce mai face pretendenta de la gradi?)
Fetelor,va doresc numai bine si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti?
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
nastasie spune:
buna dimineata si la multi ani sarbatoritelor de azi.
ieri iar nu mi-a mers netul.ii impusc pe astia de la rds.lory, ma bucur ca alin a trwcut cu bine de operatie si este la fel ca inainte.
emma si gaby, m-ati facut ieri sa iau pietele de 2 ori la rand sa caut lapte mili.unde ati vazut voi cu 20.000 ca eu nu am gasit.decat la vreo 45.000.am zis ca nu vad bine si am mai luat o data piata la pas.nu am gasit.o sa va trag de urechi azi.poate la constanta e dublu ca nu am gasit cum ati zis voi.azi si maine sunt pe baricade la birou.pana pe la 4 nici nu ma misc de pe scaun.am uitat sa va zic ca duminica mi-am vazut nepotelele pe camera.sunt doua frumuseti si au niste falcute.nici nu zici ca sunt tot alea de 1.300 kg de la nastere.arata si ele a beblusi grasani.si seamana.dar mi-a zis mama ca au ajuns sa le deosebeasca si una seamana cu sora mea si una cu cumnatul.fiecare cu a lui.
gata.fug sa-mi beau cafeaua ca eu sunt matinala rau de tot
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze,
lory, Doamne ai un baietzel atat de frumushel ca-mi vine sa pup monitorulcand ma uit la pozele cu el. ma bucur ca alinutul a fost cumintel si a trecut cu bine de operatie...chiar zici ca nici nu a fost...cel putin asa se vede in poze....mey dar ce spital, nu am vazut pe nicaieri pe unde-am fost asa rezerva de spital...super misto conditiile...dar sa ne tine Dumnezeu departe de asa ceva.
azi merg si eu cu alex la control la ochisori.
fetelor, va multumesc din suflet pentru urari sa dea Dumnezeu numai bine si sanatate la toata lumea si toti copilashii.
la multi ani pentru Giani, Katarina, Jennifer si Noemisanatate si tot ce va doriti.
va pupici pe toate si va urez o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos