Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
HelleneC spune:
Ema, am ras si eu, dar abia dupa ce l-am vazut afara pe mister mouse, si apoi, stateam linistita sa fac tabele, cand... a iesit altul din imprimanta, pe ala nu l-am mai prins. Eram si singura, am tipat eu, dar... cine sa ma auda. Cand m-a sunat seful sa rezolvam baza de date... i-am zis ca eu desfasor activitati ilegale de "hunting"! Radea, dar nu era rasul lui!
Deci la noapte o sa visez vanatoare de soareci, am devenit imuna la cat de groaza imi era de ei!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
elena,eu cand m-am intors in ziua cu pricina,mi-era teama sa nu urce pe teava de scurgere de la wc si sa iasa in wc.eu is mai paranoica de felul meu.sa vezi cum imi pazeam spatele.adevarul ca la serviciu,am facut pe viteaza si am controlat soarecele cu o matura.trebuia sa rabufnesc undeva.
mai,dar chestia cu imprimanta m-a dat gata.brrr.trebe sa va luati o pisica,acolo in birou.
EmaIepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
Ana68 spune:
Buna seara scorpiute,
Iata ca a mai trecut un an din viata mea si azi am implinit 37 de ani...Mi-a spus Alex de dimineata,ca s-a trezit la 7.20,urarea si a adaugat ca nemachiata arat mai batrana decat varsta mea,dar cand ma dau cu negru la ochi si cu ruj pe buze arat mai tanara..
.si apoi m-a intrebat cati ani implinesc si dupa ce i-am spus - reproduc cuvintele si incercati sa va imaginati o moaca luuuungaaaa ,cu niste ochi cat toata fata si o gura rotunda si ramasa ca la dentist - "maaaaaaamaaaaa,asa de muuuuuult?!uaaaaaauuuuuuu!!!!!!".
Aseara am facut ceva cumparaturi feliate si am asezat doua platouri moderate,am mai luat prajituri la pachet(cutie),sucuri(Pepsi si Orangina),salata de icre si alune....si m-am cinstit cu colegii la munca...Asa bine m-am simtit urata si pupata!
Mey,dragelor,sa nu radeti de mine,dar va spun ca,intr-un moment cand am prins calculatorul liber,am tras o ocheada fugara sa va citesc si mi-au dat lacrimile.Colega mea de birou(si sefa de birou totodata) m-a si intrebat de ce mi-au data lacrimile...I-am aratat.Reactia? "Ce frumoooooos!"
Asa ca,dragele mele,am avut o zi frumoasa si.....ziua nu s-a terminat inca,caci pana la 12 noaptea tot surprize voi avea....
Acasa am serbat cu prajitura faina,Timisoareana se cheama,super gustoasa si suc...plus uraturile si pupacelile in 4....
Adriana,saru-ma de urari!Sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume...Uite ca tu ai fost cea care ai dat tonul,deci prima care mi-a scris de ziua mea....Te pup de doua ori....
Da,ma bucur si eu foarte tare ca treburile au intrat pe un fagas normal si totul e in regula.Sunt linistita si multumita.
Monica,saru-ma de urare!Iti doresc sa ai parte numai de bine!
Elena,draga mea cuscra,multumesc din suflet de urarea de aici,dar mai ales de cea de la evenimentele comunitatii...Aia a picat pe inima mea ca mierea pe felia cu unt....Tare bine ....si mi-a placut la nebunie.Uite asta e o cuscra adevarata!Te imbratisez si te pup si multumesc de urari.Sa pupi ginerelu' frumos din partea mea si sa il imbratisezi si sa-i multumesti de la mine pentru urare!Sa aveti parte numai de bine!
Carmen,multumesc mult de urare!Sa ai parte numai de bine!
Iri,saru-mana de urarea ta atat de frumoasa si de calduroasa!Sa fie asa cum scri tu... Si la tine maine sa fie o zi speciala si atat de frumoasa,incat sa stralucesti de fericire...Sa ai parte numai de bucurie si fericire,sa fi sanatoasa si iubita!Te pup si distractie maine!LA MULTI ANI!
Luminita,multumesc mult pentru urare!Iti doresc tot binele din lume si tot ce iti doresti sa devina realitate.
M-ai intrebat mai de mult cat ii dau la bona:la prima i-am dat 2 milioane,la actuala ii dau 3 milioane.Eu zic sa te mai gandesti la optiune bona.Parerea mea este ca e mult mai bine.Si apoi un an de zile n-o fi foc.Pupici!
Blondy,multumesc de urari!Sa fi si tu iubita si fericita!
Emma,saru-mana de urare!Sa ai parte numai de bine si de iubire!
Fetele,va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine azi !Zile frumoase si sa fiti iubite!
PS.Am pus albume noi,cu poze de la teambuilding Covasna...daca vreti sa vedeti dati click la semnatura,apoi de la Natura romaneasca in jos...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
syd spune:
Buna seara fetelor. va multumesc pt urari. la multi ani Ana!
Ziua mea a fost normala, ba chiar proasta. Fiica-mea racita,imi era mila s-o trimit la scoala.Am avut un accident de autobuz,un camion a intrat in noi,fara urmari grave , din fericire. la serviciu am batut la clavier 5 ore de ma dureau degetele. tort n-am cumparat, soacra-mea nici nu si-a adus aminte. In rest cu ex barbat ma inteleg bine, ma ajuta cu fata cand poate.S-a mutat singur,l-am ajutat un pic cu caratul. Cu D-zeu inainte...sanatate sa fie.
pupici
mina spune:
Salut
La multi Ani ANA, La multi Ani Syd, sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa va impiedicati numai de lucruri bune toata viata voastra!
Fetelor eu inca mai trebuie sa va multumesc pentru urarile de ziua mea, m=ati facut sa ma simt iubita, in special Yrys cu telefonul ei
, a fost cea mai supriza dupa cea a sotului evident, care mi=a cumparat niste cercei superbi si l-a pus pe vizigot sa vina sa-mi dea punguta de m=a facut varza de emotie, ca parca si Matei stia despre ce e vorba si statea cu ochii tinta pe mine pana i-am probat. Ce sa mai, m=au dat gata baietii mei.
Azi sunt cam suparata ca mi=a furat un om rau telefonul mobil,dar ma gandesc ca duca-se, doar nu oi muri dintr=asta....
in rest sunt super presata de timp. ca de obicei...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
Astazi eu sunt prima care va ureaza un sincer la multi ani, toate visele sa vi se implineasca .
tot binele bin lume pentru :iri,claudia si nu in ultimul rind corina
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!In primul rand , cu scuzele de rigoare pentru intarziere, tin sa le urez un calduros
LA MULTI ANI! sarbatoritilor ANA, SYD, BOGDAN, ALYSSA, DELSIM, ROSA, ALDO, SAPHIR, multa sanatate si implinirea toturor dorintelor!!!
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
nastasie spune:
buna dimineata.
la multi ani, iri.sa fii iubita, fericita, sanatoasa si tot ce-ti doresti.la multi ani si celorlalte sarbatorite.
eu iar sunt printre primii pentru ca razvan s-a gandit sa-mi dea desteptarea la 6 asa ca am baut cafeaua cu tati.astazi vreau sa incerc cu lapte la cutie sa vedem cum il accepta.
ieri nu mi-a mers netul deloc, asa ca emma si gaby nu am putut vorbi cu voi.astazi mi-am luat de lucru acasa sa-mi usurez treaba pentru maine.sper sa ma lase razvan sa lucrez, macar cand doarme.desi ziceam ca ma culc si eu cu el, dar dau bice sa termin actele.
mina, imi pare rau de telefon, dar lasa-l ca nu e baguba mare.asta sa fie pierderea.
va pup pe toate.fug sa mai beau o gura de cafea ca nu pot tine ochii deschisi sub nici o forma
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutze vrenicutzemey dar ce devreme v-ati trezit
la multi ani! IRINA, claudia
si corina
sa fiti sanatoase si fericite, si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume si tot ce va doriti sa vi se implineasca.
azi avem si noi o mica petrecereruxica mea face 11 lunishoare...dar ne pregatim deja de petrecerea cea mare de la 1 anishor
sa vedeti ce a facut zapaucul de sotul meu aseara "in secret"...ma tot intreba daca nu mai mancam si noi ceva, eu sincera sa fiu nu prea mai aveam chef si era si tarziu(dar el stie ca eu sunt o pofticioasa) asa ca...ce credeti ca a facut...a comandat o pizza de 40 cm acasa si nu numai atat a comandat si pentru la ai mei una(ca o stie si pe mama)bineinteles ca am papat-o pe toata amandoi si ai mei au fost super incantati...era si alex acolo la ei, m-au sunat si alex nu se mai oprea...vorbea ca un motoras stricat....mami a venit un domn si ne-a adus o pizza maaaareee
azi am o zi destul de linistita...sau cel putin asa cred, maine mergem cu alex la control la ochisori sa vedem ce zic doctorii cum ii merge. el deocamdata trebuia sa poarte ochelarii numai la scris, tv si pc...sa dea Dumnezeu sa fie tot asa.
mina, imi pare rau de faza cu telefonul...daca avei abonament sper ca ai sunat imediat ca sa nu te"incarce" la plata facturii. eu de-aia sunt adepta telefoanelor mobile ieftine ca sa nu-ti para rau cand le pierzi sau ti le fura...inainte vroiam si eu super telefon...acum am un samsung a800, destul de vechiut(pe care la vremea respectiva am dat o groaza de bani)...si un siemens pe care am dat 500 000 lei...si nu fac nici o diferentza...eu oricum nu le folosesc pe internet sau altceva...ci doar ca modalitate de comunicare sms sau convorbire telefonica.
va pup pe toate si va doresc o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
ma duc sa las gaza la mama sa fug iar de dimineatza!
Adriana, eu incerc acum cu lapte de vaca ca alea de la cutie nu i-au plascut andei,desi "milli"e destul de dulce si bunutz.acu ma duc sa vad daca mi-a adus portia de lapte ca mi-am facut "pile" si in piatza!
Iri,LA MULTZI ANI!Sa ai parte de tot ce-ti doresti,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de iubitica cea mica!speram ca e o zi speciala pt tine,distreaza-te si nu-i baga in seama pe morocanoshii care n-au chef de distractie!pupici si numai bine!
La multzi ani!si pt celelalte sarbatorite,desi nu le cunosc!
va pupam pe toate dragelor!o zi buna!
poate revin mai tarziu sa mai scriu!