Scorpiutzele petrec! (24)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Gabbriela spune:
Buna Fetelor,
Am vb cu Nina si sunt inca la Tg Mures. Glicemiile Cristinei nu s-au stabilizat inca, seara sunt ridicate, dimineata scazue. Doamna Doctor cauta inca o schema de tratament potrivita.
Si dureaza mult ca in fie care zi se adauga (scade) numai cate o unitate. (1u)
Aici la Tg Mures folosesc insulina de la ”novo nortisk”. , iar la Miercurea Ciuc folosea “lili company” . e greu ca nu poate sa le schimbe insulina, si pe Cristina o tasteaza cu cea de la M Ciuc…
Au ajuns iara la 5 injecti pe zi,pt ca dimineata face una imtermediara si rapida, la amiaza una rapida, si seara una intermediara si una rapida. . E greu ca trebuie multe intepaturi, daca de la inceput la M. Ciuc ii dadea asa, ii dadea insulina mixata cea rapida cu cea intermediara.. acuma in schimb o inteapa pt fiecare.
Sau pricopsit si cu o raceala, nascut curgator si putina tusa., fara febra.
Si se pare ca nu se prea inteleg doctoritele, cele de la M. Ciuc cu cele de la Tg Mures.
Nu stiu cat vor mai sta in spital, eu o sa o mai sun si o sa va mai sc din cand in cand.
Nina va tranzimite mustumiri pt sustinere, va roaga sa va ganditi in continuar ela ele. Va doreste sanatate si numai bine.
HelleneC mi de scuze.. la multi ani scompo si multa multa sanatate, fericire si numai bine
La Multi Ani tuturor
Nicole
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Buna dragelor!
La multi ani celor sarbatoriti azi!
Tot o veselie si o petrecere, ieri daca nu am petrecut ca am bocit, azi la birou am primit un brat de trandafiri, frumosi toti! Am fost bucuroasa mai ales ca am primit si de la voi, pe toate caile felicitari.
Ghici cine m-a sunat de dimineata la birou? Esme(Aldaesme) din Belgia!!! Mi-a facut asa o bucurie, si mai zici ca e site virtual, ca... ei bine! E atat de reala lumea asta a noastra, a "scorpiutelor"!
Gabb, multumim de vesti, si abia astept sa o VAD pe Nina aici din nou, tare rau imi pare de suferinta lor, nu e usoara deloc! Iar parintii sufera enorm pentru acesti ingerasi iubiti! Ii dorim multa putere in continuare, rau imi pare ca nu sunt mai aproape, cred ca are nevoie de oricine!
Iri, pe fuga tu la Suceava, eu pe fuga la Bucuresti! Maine fii relaxata, e ziua ta, trebuie sa te destinzi!
Syd, poate macar maine intri aici! Unde esti?
Ema, ai vazut ca ne-am "intalnit"?! Ma scuzi ca am fost ocupata aproape toata ziua, ba a venit doctorita, ba clienti, se vede ca am lipsit, ce era la usa dimineata...!
Ana, ma bucur ca iti e bine cu doamna aceasta, maine ma gandesc si la tine!
Adriana, poate acum ai sa te odihnesti! Ii spun lui Razvan: somn usor!
Monica, pupa Ruxita, am vazut-o in poza, mare cantareata o faci!
Fetelor, va pup pe toate, pana scriu mesaj trece ceasul, ca tot ma intrerupe gaza mica, vrea sa il pregatesc de nani!
Numai bine si pe maine!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
la multi ani, Ana![s]sa fii fericita, iubita, sanatoasa, sa-ti dea dumnezeu putere multa si tot ce-ti doresti.ma bucur sa aud ca toate merg bine cu noua bona.si ca este treaba mult mai organizata ca inainte.oricum de cand am inceput serviciul nici eu nu prea mai am timp decat dimineata sau seara.
la multi ani, syd.sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor.
la multi ani si pentru ceilalti sarbatoriti de azi.
eu iar sunt fresh de la 6.30.cred ca incep sa ii dau iar lui razvan lapte peste noapte.ma gandesc sa nu se trezeasca asa cu noaptea in cap ca ii este foame.el se mai trezeste pe la 4 dar eu ii dau ceai, dar cred ca trecem iar la laptic.hellene asa ca s-a dus iar somnul meu.multumesc ca te-ai gandit la mine.
gabbriela, toate cele bune Ninei si multa multa putere si rabdare.
iri, mai ia si o pauza.mai odihneste-te.
va pup pe toate.
albumul meu
nepotelele mele
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor frumoaselor
wow ce de sarbatoriti azi
Ana si Syd
cate un pupic in mod special, rosa, aldo, saphir, la multi ani! si va urez din tot sufletul numai bine, multa sanatate si tot ce va doriti in viatza sa va dea Bunul Dumnezeu.
Doamne... sanatate multa critinucai
emma, super haioase pozele, "printesa" ta tot printesa e chiar daca e imbracata in vrajitoare
elena, ce face georgica, l-ai dus la gradi sau tot in greva sunteti si voi?
alex deja nu mai rezista nervosvrea la gradiiiiiiii!!!!!!
nastasie, lasa-l asa...nu-i da laptic noaptea, da-i tot ceiutz si dimineatza lapte. asa o sa vada ca nu are pentru ce se trezi si renuntza sa se mai trezeasca la ora aia.
irina, bravo, bine ca ai de munca, chiar daca esti obosita...imi place "tonul" tau...este f optimist
fetele, eu azi am o zi...de alergaturi...ieri mi-a dus sotul masina la reparat "zgarietura" si mi-o tine 3 zile asa ca zilele astea am sofer...dar numai cand se poate, adica atunci cand nu e el la servici si azi nu prea ne potrivim la orar
va pupici si va urez o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna dimineata!LA MULTI ANI PENTRU TOTI CEI SARBATORITI ASTAZI!
Ana, sa fii fericita si iubita si implinita! Te pup si numai bine de la noi!
Syd , si pentur tine numai urari de bine, poate a rasarit soarele si pe straduta ta si iti este bine. Da-ne vesti!
Rosa, Saphir, sa fiti fericite si mai asteptam vesti de la voi!
Vikinga, sa iti traiasca puiul!
Am fugit la munca, nu se mai poate! Abia astept sa vina Craciunul, mai sunt 6 saptamani!
Va pup in cor: Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
LA MULTZI ANI!sarbatoritelor de azi!
Ana,Syd,!Multzi ani fericitzi si sa fitzi iubite!
Eu ma lupt cu morile de vant.adica cu Anda!ma chinui s-o indop ,cu orice ,nu conteaza ,numai sa pape si ea ceva!ca in afara de pufuletzi ,alune ,semintze si ceai nu-i place altceva!
pupici ca nu ma mai lasa sa scriu gaza!ca de obicei!
o zi buna dragelor!
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI,ANA ! Sa fi cel putin la fel de fericita ca si pana acum,sa fi iubita si sanatoasa!
LA MULTI ANI SYD!Sper sa-l gasesti pe fat-frumos(chiar daca nu exista
) si sa fi fericita!
Eu cam tot asa cu alergaturi,clienti...dar si bani cheltuiti pe masura,dar nu imi pare rau,bine ca ai am !Sanatoasa sa fiu sa-i fac si poate incet -incet vom avea si casa.
Cam astea sunt impresiile mele in prag de ultima zi de 28 de ani
Sper ca macar maine sa stimt ca e o zi speciala,macar pentru mine daca nu pt "altii".
Va pup
poze
Iri si Iris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
ANA-MULTA SANATATE , NUMAI BUCURII SI petrecere frumoasa.
SYD , ROSA , SAPHIR-TOATE CELE BUNE
VIKINGA-SA-TI TRAIASCA BAIATUL SI SA TE BUCURI DE EL-multi ani traiasca toata lumea
pupici
luminita:mami de 2 scorpiute;adri si alexia
fotografii si DESENELE ADRIANEI
klumea_blondy spune:
La multi ani,Ana!multa sanatate si fericire si multa multa iubire!
Syd,la multi ani!fie ca toate dorintele sa devina realitate!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094&whichpage=5" target="_blank">ajutati-o pe mama scorpiutza
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
emma27 spune:
la multi ani,ana si cat mai multe cadouri!!!![s
la multi ani,syd si fie sa-ti gasesti marea dragoste cat mai curand.petrecere frumoasa!!!
nicole,mai,imi pare rau de ce se intampla.trebuie sa gaseasca o solutie.ce tampenie si cu sistemul nostru sanitar,nu inteleg cum pot avea atatea pareri,pt o bolaa asa cunoscuta.multa sanatate!!!!
elena,azi chiar ai o zi grea.scuze,dar m-a bufnit rasul cand am citit pe ym.am patit-o si eu la fel,la fostul loc de munca,saracul l-am strivit pana la urma cu un dulap.cat sadism.dar iti dai seama cate fete stateau pe birouri.
adriana,sa stii ca singur o sa-si regleze metabolismul.daria pe la 2 ani a terminat cu mesele noaptea.si de-atunci doarme o noapte intreaga.nu mai avem probleme.dar sa stii mai au pluseuri de energie,asa ca mai asteapta la faze din astea.acum am citit ce a scris monica.sa stii ca pana la urma conteaza instinctul de mama.ce crezi tu ce e bine.
multumesc,monica.stii ce e fain,cand eram mica toata lumea imi spuneau printesa,caci aveam un aer din ala,plus ca ma tot purta mama in fel si chip.ce inseamna perpetuarea speciei.
carmen,tu ai o pasarica de fata.
iri,mai domol.fa-ti timp sa petreci maine.tinem pumnii sa ai clienti.asa ca altfel privesti viata???si relatia????
EmaIepurasii trazniti
Haloween
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex