Sunteti geloase? (voi sau partenerul?)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Eu nu am fost geloasa niciodata de cand sunt casatorita adica de 18 ani si ziceam ca nici nu voi fi niciodata . Dar nu este bine sa spui niciodata "niciodata". Am reusit anul acesta cand am trecut prin niste faze foarte urate si increderea mi-a fost inselata chiat de una din "prietenele noastre de familie".Acum sunt ca daca simt ceva imi scot ghearele inainte si atac. Mai bine zgarii eu decat sa fiu zgariata.Oricum putina gelozie nu strica,dar ce depaseste limita duce la.
Asa ca ..........................pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Si eu ma gandesc ca nu am de ce sa fiu geloasa, nu mi-a dat ocazia, dar totusi ma gandesc :"Si daca se ascunde asa de bine?" ...nu stiu, am trecut prin niste experiente mai urate si de atunci nu mai am incredere in barbati...desi el e altfel...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Amandoi suntem,dar nu excesiv.Un pic de gelozie nu strica niciodata.Parerea mea.

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

desi nu mia dat niciodata ocazia sa fiu geloasa, nu ma pot abtine.......................bine, dar nici nu exagerez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu sunt un pic, dar nu ma manifest. si el e un pic, dar nu se manifesta. uneori imi spune, dupa ceva vreme...e dulce cind e un pic gelos si eu sunt magulita...am trecut prin multe, rele si bune si daca nu am fi avut atita incredere unul in altul, n-am fi razbit.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de boeru
....... dar se-apropie varsta critica la el - 40 de ani (acum are 37) si prea sunt multe femei la indemana, mai ales ca el din fire este f. curtenitor si bancos, sunt topite dupa el

Voi cum stati la aspectul asta ?

Eu stau bine la capitolul aista – sunt 3 miliarde de femei pe lumea asta si eu sunt topit dupa ele.... !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Noi nu suntem gelosi si din cate am vazut in alte cupluri, gelozia asta, suspiciunile nefondate nu fac bine deloc...

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Jocelyn daca nu iubesti nu esti gelos.Aici se vorbeste (cel putin eu asa am inteles) de sentiment nu de suspiciuni si nebunie.Ca gelozia la care te referi tu e o boala ingrozitoare care distuge tot.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by asi

Jocelyn daca nu iubesti nu esti gelos.Aici se vorbeste (cel putin eu asa am inteles) de sentiment nu de suspiciuni si nebunie.Ca gelozia la care te referi tu e o boala ingrozitoare care distuge tot.

Familia mea
Razvan

Hmm, chiar daca se vorbeste de sentiment cum zici, eu cred ca sentimentul ala nu apare asa, din senin, numai pentru ca iubesti si deodata te-apuca gelozia. Sentimentul asta are cel putin o motivatie, eu asa cred!
Si opinia mea este ca gelozia (in ce forma ar fi) nu are legatura cu dragostea. Eu nu pot asocia gelozia cu ceva pozitiv.

Pana si dex-ul spune ca gelozia este "Sentiment chinuitor şi obsedant pe care îl provoacă în sufletul cuiva banuiala sau certitudinea ca fiinta iubita ii este necredincioasa"

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cum zicea cineva...Paza buna trece primejdia rea!!!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput