Mamici de mai-iunie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

MAGGHYC
LA MULTI ANI! Si multa sanatate pt tine si pt . Sa ai o zi frumoasa.

Pika
Bine ai venit! Felicitari cu noua veste. Iti doresc o sarcina usoara si sanatoasa. Daca vrei sa te adaugam pe lista, sa ne dai si noua datele (DPN). Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

a mers, ura!!!
sper sa ma treceti si pe mine pe listuta daca ma vedeti.scuze pt semnatura dar asta e persoana care a reusit sa ma inscrie in forum.eu sunt ALIA.Drept e ca nu prea ma pricep sa umblu pe net f. bine.UM 8 august , DPN 15 mai 2006.Juli g la ce medic mergi in galati ?Eu pana acum am facut multe eco pt ca trebuia monitorizata sarcina pt a vedea la sangerari daca o mai am .Cert e ca hematomul era mai mare ca sarcina .Acum nu mai este , a disparut .

ALIA13+

ciprian cogean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

cypocs

Bine ai venit printre noi! Povestea ta este deosebita.....cred ca ai trecut prin momente de frica si nesiguranta. Ma bucur pt tine ca ai ajuns totusi pana aici si iti doresc sa ajungi impreuna cu "colegele" la un sfarsit bun. Mai sant fete aici care au probleme asemanatoare cu tine. E bine sa ai niste suflete cu care poti impartasii aceleasi experiente..Eu te trec pe listuta noastra ...si sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

cypocs bine ai venit printre noi!o sa fie bine si de data asta ai sa vezi!sa-ti traiasca baietelul,cred ca de data asta iti doresti o fetita,nu?eu iti doresc ca orice ar fi sa fie sanatos si sa creasca maaare si frumos/frumoasa!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio15+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Amonar, nici nu stii cum citeam mesajele voastre in perioada aia .sunt 3 luni de zile de cand verific daca curge , ce culoare etc mai pe scurt paranoia .Cand stai acasa tot timpul numai la asta te gandesti .Si saracul doctor ridica din umeri si nu stia ce sa mai zica .La primul bebel a fost tot placenta jos inserata dar am dus sarcina pana la 34 saptamani si nu au fost probleme decat in primul trimestru ,sangerari .Acum am acelasi lucru numai ca initial a fost si hematomul , care era si foarte mare si care da sangerari mari .Concluzia e ca ar trebui sa stau in pat pana-n mai , daca merge bine , asa ca o sa va bat mult la cap ca am timp .....
am si eu 2 intrebari .Imi cade parul ingrozitor , oare pot sa ma dau cu gaz pe par???sau mai bine nu.
Cum calculati voi perioada de gestatie , dupa data conceptiei sau de amenoree, UM? Daca ma duc pe calculatoarele de pe net ele calculeaza de la UM in schimb doctorului meu i se pare o prostie .Totusi am vazut ca majoritatea calculeaza asa , dupa UM

ciprian cogean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Hop si eu pe aci...
Mamici de mai-iunie 2006 inseamna cele car nasc in perioada asta? sau nu?ca eu sunt mamica de mai...sper.
Ce ma mai linisteste pe forumul asta e faptul ca aflu ca nu sunt paranoica. Am si eu temeri pe urma incerc sa ma linistesc ca nu mi se poate intampla nimic rau...iar ma apuca frica si tot asa. Ce-o sa mai regretam noi perioada asta, doar 9 luni esti gravida!
Si eu am avut senzatia ca il simt pe bebe...imi inchipui ca da din picioare si agita lichidul amniotic, care clipoceste si bineintels, eu il aud .
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

...vad ca trebuia sa mai dau niste date...
DN 26. 01. 1976
UM 9. 08. 2005
DPN 5 - 20 .mai 2006 - asa a presupus medicul meu.
Poate o sa am si eu loc in lista!
tot 12+....uf ce greu trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Offf, mereu ma apuc de scris inainte sa ma loghez in aplicatie! si uite asa scriu si scriu si scriu si pe la sfarsit(cand nu am copiat ce am scris) imi aduc aminte ca nu m-am logat.

Buna mamicilor!

July g si LYLY809 eu utrogestantul il iau numai pe cale vaginala, toate cele 9: 3 dimi/3 la pranz si 3 seara. Chiar daca cel de la pranz nu il pot posta la ora fixa(ca nu prea am cum). Si scopul pentru care am trecut de la 6 capsule la 9 este hematomul ala prapadit, care nu e foarte mare, are doar 0.14 mm ca daca se supara bebe ii da un sut si gata..dispare:-)

Avalon multumesc pentru informatiile de acolo. Mai gasisem ceva pe forum, intrasem chiar si in discutie si asteptam si de acolo niste raspunsuri.

FEtele, spuneti-mi daca medicul meu exagereaza.

-ac folic, fier si materna iau o data pe zi
-gravibinon o injectie la 5 zile
- aspenter luni miercuri vineri si duminica
- utrogestan 9/zi cum va spuneam mai sus
- nospa si scopantil- in caz ca am dureri

Dar dupa doua sarcini oprite in evolutie cu sindrom antifosfolipidic si hematom prezent...e mult? eu tot sper ca hematomul acela sa se retraga si bb sa se prinda bine de tot si sa scapam si de injectii!

Pika si Cypocs bine ati venit in randul mamicilor! Sa aveti bebelusi frumosi si sanatosi!

Ca tot vorbeati de somn...si eu pe la ora 21..22 deja pic de oboseala. Mai greu este ca lucrez pana la 23 si ajung acasa pe la 23.30...pana intru in pat la somn se face 00.00(dar tot sunt cu somnul pe gene). Si dimineata...cam la fel sunt in picioare 7.30-8.00. Cred ca asa este generatia noastra de mamici..nu stiu sigur ...

si intr-adevar painea prajita cu branza de vaci, orezul si ceaiul de menta constipa sa aveti grija! Daca e urgenta urgenta merge si cu supozitoare cu glicerina-ca sunt indicate in sarcina.

Va pup

Mihaela
8 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

cypocs bine ai venit printre noi!o sa fie bine si de data asta ai sa vezi!sa-ti traiasca baietelul!si sa ne mai povestesti despre tine!despre greturi si din astea...........

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

MAGG la multi ani si multa fericire si sanatate!sa ai parte doar de bine in viata! cati ani ai facut ca ma pot uita si pe lista dar parca te provoc la vorba ca nu am mai citit nimic scris de tine!

raluca

Mergi la inceput