Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani sarbatoritilor! Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele, sa fiti sanatosi si fericiti!

Cine zicea de prajituri si bere?!...Viu io!!...:)))

Daria, Botosica o egaleaza la strungareatza...:)
Intrebai de dinti....noi avem de la 1 an 8...cu aia am ramas...hehehe
Da' sa stii ca-mi iau lanterna in curand sa ma uit cu ea sa caut maselele!...:)))

Ema, felicitari, eu nu spun cum m-am lasat de fumat ca ziceti ca ma laud. Sfatul meu, gaseste ceva de facut, la mine fizic a durat 2 saptamani, psihic...nici acum nu m-am lasat, mai am si acum nopti in care visez ca fumez, si au trecut 3 ani!

Liliana...:)...supcese pe ramura, ca sa ma "esprim" poietic...hihihi

Am mai citit, am mai uitat...deh, nu ma mai ajuta...:)
Am mai vrut ieri sa intru dar am avut iar parte de o feerie in iarna, sters de vome in chilotzi cu mandra in pampersi urland...

Sunt prin zona, o zi exceptionala sa avem si petrecere placuta sarbatoritilor...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

LA MULTI ANI pentru toate/toti sarbatoritii de astazi ...
pitici: Mihai Bradut, Victor Mihai, Adela Mihaela, Mihai, Alessia Gabriela, Dan-Mihai
mamici: Gabriela, Mihaela, Lia(Mihaela)

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

carolina, uitasem sa zic ca la ieri cind s-a trezit dupa somnul ed amiaza avea febra, 39 cu ceva, ca daca am vazut ca trece de 39 nu m-am mai uitat am dat fuguta la nurofen. am fost si la dr, rosu-n git si amigdalele usor inflamabile, initial a vrut s-o treaca pe antibiotic dar la insistentele mele am hotarit s-o mai tinem vreo 2 zile pe nurofen+sumetrolim si peste 2 zile la control. vad ca e vioaie, ma tot gindesc daca s-o scot sau nu afara.
olivia, uitasem sa te felicit, apropos, o mai fi vreo fumatoare aici?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor celor cu numele de Mihai, Gabriel/Mihaela, Gabriela.
Nu nominalizez ca sa nu cumva sa uit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Da, Carmen, eu sunt fumatoare si mai sunt si altele din cate stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de azi, si mici si mari si mamici si tatici!

V-am citit, dar eu tot ocupata la servici, iar mi-a plecat sora in concediu si am o tona de treaba. Dar va urmaresc din umbra si mai ma uit si la poze!

Si la noi este o zi superba azi, vreau sa trag tare sa ajung mai repede acasa, ca de, avem vizite de facut. O zi frumoasa tuturor!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!SA TRAITI CU NUMELE!!!!!!!!!!

Carmen,helloooo.....si eu sunt fumatoare,nu va tot bateam eu la cap daca fumati cu copilul prin preajma?

Noi suntem bine;copilul se intelege foarte bine cu "mamaie";chiar in orele in care e ea aici ma cam plictisesc,si fumez cam mult.....he he..

va las....

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

La Multi Ani tuturor aniversatilor zilei! Nu risc sa ii enumar, ca precis uit pe careva!Sa fiti sanatosi, voiosi si sa va mearga totul bine! E valabil si pt. tatici sarbatoriti!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Ma mai primiti din cand in cand pe aici? Am lipsit muuult pentru ca rabla mea de calculator super performant a luat-o razna de tot si a stat numai pe la reparat..si tot aiurea merge....

Despre noi.... Matei e bine, tot mai obraznic, merge cam leganat ca e funduletzul greu, dar merge, "comunicam"- pe zi ce trece isi imbogateste vocabularul, e mare fan Animal Planet asa ca stam si ne uitam cat se poate de mult la animalutze,mananca bine dar tot aiurea doarme si tot asa....

Nu stau prea mult ca se trezeste si sunt in pregatiri, deh, sunt Gabriela!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi si va pup!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

..si eu fumatoare de maxim 3 tigari pe zi
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput