Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut.
am intrat numai sa va salut ca n-am avut timp de niciunele.De dimineata numa dulciuri facuram cu prietena mea si apoi la plimbare,pe urma la povesti.va citesc maine cind doarme copilul.Numa sa va spun ca eu am o saptamina incheiata de nefumat.Dar am si terminat portia pe o luna de dulciuri.sunt nitel mai bine cu nervii,am si o companie super cu care vorbesc incontinuu,copilul mic o adora,sta numa la ea in brate,ce-o pupa si ce-o iubeste.....ma face geloasa.nu stiu daca v-am spus ca l-am pus si pe Mario sa nu fumeze.Si s-a executat,ne-am lasat amindoi ca numa unu nu merge.Asa sunt de bucuroasa ca pot vorbi cu cineva,doamne ce salbatica am ajuns....o i-au cu mine peste tot prin casa numa sa am cu cine vorbi.si nu mai imi tace gura.va citesc maine si pina actunci pupici.
PS multumesc tuturor de incurajari,sunteti niste bomboane de fete!!!!!!!!!!!!

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, eu asa sper. Sa o aduc pe maica-mea cu Adela incoace. Problema este eu am vacanta abia in mai 2 saptamani, si prin august 3. M-as duce in mai, dar nici nu ma dezmeticesc bine, si cheltuiala e la fel de mare. In august deasemenea sunt niste preturi. Si mai e incurcata mama mea si cu pomana de la sf lui septembrie. Deci...hai ca te-am ametit de cap. Maine sunt acasa dimineata asa ca daca intri pe YM, da un buzz si-ti dau mai multe amanunte despre ce acte iti trebuie.
Si Adeluta merge foarte bine, si foarte repede. Si nu am vazut-o sa cada prea des. Si ai mei au curtea numai cu ciment, dar nimeni nu sta la spatele ei, numai ca sa nu bage ceva in gurita, desi domnisoara e foarte simandicoasa, si nu prea baga nimic in gura (seamana cu mami a ei in privinta asta).
Carmen frumoaso, ce face Ilinca, e mai bine?
Ema bravo ptr prima saptamana de nefumat, hai ca ce a fost greu a trecut.
Andrea si Oana inca va tinem pumnii pana la rezultate.
Iren ia pune mama mana pe camera si filmeaza-ti minutul zombi. sa vezi ce amintire frumoasa este mai tarziu.
Felicia, sarut mana ptr urari. Cand mergeti sa o duceti pe Andreea in tara. Si de intors definitiv pe cand se preconizeaza?

HAi ca va pup dulce, in miez de noapte la voi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
in primul rand LA MULTI ANI Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor si Gabrielilor! sa fiti sanatosi sis a va fie viata plina de bucurie!
Gabitza, Mihaella, Lia si Mihai al ei, Mitzu al Marinei, Mihaela a Lilianei, Gabriella Alessia a Carolinei, Mihai Bradut al Alinei, Mihai Victor al Danei, Roberta -Gabi, si sper sa nu fi uitat pe nimeni!
in al doilea rand felicitari Ema ptr prima saptamana fara fumat! suuuper....ce e mai greu a trecut! si de 2 ori felicitari ca l-ai pus si pe Mario la detox. asa...mai merge! pupici de la noi!
Liliana si cum ziceai ca e cu bb.....? chiar...gata? asteptam vesti!
Iren marfa faza cu psasarika.....ca sa zic asa te manca undeva! bravo ca ai gasit studenta....sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor, dragilor, sanatate, fericire, visele sa vi se implineasca!
ps. daca stiam io ca vine roxana cu lista complecta, nu stateam la pinda?! data aviatoare nu ma mai grabesc... m`ac sa beu cafeaua ca mi-s darimata psihic

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi !
Sa aveti parte numai de bucurii !

Roxi, multumim pentru urare, chiar daca noi nu ne sarbatorim astazi, mi-a facut placere ca ne-ai amintit si pe noi

Adela tin pumnii sa iasa totul cum vrei tu si sa reusesti cat mai repede sa o aduci pe Adeluta langa tine...

Olivia, sa inteleg ca ai de gand sa-l lasi pe Luca in Ro ?

Carmen, nu ai zis nimic de tzucurica...a mai facut febra ?...Si nu te mai necaji pentru titulatura, nici nu se observa, eu m-am holbat vro' 10 minute pana am vazut care e problema...

Felicia - pupici pentru tine si Andreea...ce mare si frumoasa s-a facut ...ieri seara am zis sa ma mai uit si eu la pozele voastre si ...SURPRIZA...erau poze noi (ma rog, nu stiu cat de noi, da' eu nu le vazusem, nu stiu cum mi-au scapat )

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, simpatica as usual. io nu cred ca aia e lista completa....dar cer iertare tuturor celor pe care i-am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaaa !!!

Kim - cand veniti in tara ?

Carmenp - io nu am vazut nimica schimbat la titulatura ...

Vrabiuta - o frumusete Alexandra !!!

Philip - ce mai face Pupi ??? ??? ???

Lia - astept :-)

Adela - sa iasa asa cum va doriti toate planurile !

AndreeaBanica - pe unde chiulesti ???

Roxanaz - spor la lucru !

Iren - la 8 dorm copiii tai ??? Facem schimb ??? Te pot invidia

si de la noi tuturor sarbatoritilor !!!

http://community.webshots.com/photo/499244628/499244628wXBWhR si la noi e toamna, da` e frig rau

Noah asta vroiam sa va arat da` am uitat: uitati strungaaa
http://community.webshots.com/photo/499243679/499243679yDKZkl mai are cineva asa un strungoc ???
O zi frumoasa va dorim !

Treceti si semnati condica !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI Mihaele , Mihaite , Gabriele si Gabitzi !!!!
Eu sunt dezorientata , incerc sa-mi intru in noul ritm ..sa ma impart cu succes intre serviciu si familie ...si prietenii de pe DC !!!
seara la ora 11 pic lata !!!!
asa ca va rog sa-mi iertati absenta pentru un timp ...imi revin eu !!!
nu am apucat sa citesc mai nimic ..dar sper din tot sufletul ca toata lumea este sanatoasa si voioasa !!!!
pupici mii si petrecere frumoasa sarbatoritilor de azi !!!!

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Multumim de urari - ma bucur tare mult de ziua asta frumoasa!
Va invit si pe voi la o praji si un pahar de sampanie sau de bere (ca tot lucrez in industrie) sau macar suculetz - virtual daca altfel nu se poate....

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Un calduros LA MULTI ANI, la toti Mihai si Mihaelele si la toti Gabriel si Gabriela. Vorbesc aici si de mamici si de tatici , dar bineinteles si de pitici.

Hai ca fug la somn, ca e 2.30 noaptea, dar nu inainte de ai cere sotului sa-mi dea camasa (parca asa se da la botez), ca vad ca toata lumea a luat-o de buna cu Adela in sus si Adela in jos.

Pupici ca mor de somn, desi sunt sigura ca ma mai trezesc de vreo 4-5 ori pana dimineata.

Liliana

Mergi la inceput