Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bunaaaa...
Noi am avut un we dragut..pentru prima data l-am lasat acasa pe Luca....si am iesit in doi..la o pizza party la vecinii americani..he,he..uitasem cum este sa mai intri intr-un bar..si nu va spun ca primele 15 minute..ne intrebam unul pe altul ...dar ce-o face Lucaciu?Apoi am intrat in atmosfera....
Vorbeati de dintisori...noi avem 10 si 4 maselute...asta este ceea ce am vazut...nu stiu daca are ceva canini si sus...asa ca balim la greu de la caninii care ne ies acum....
Marcela ..vazut o fetita frumoasa...in prag de toamna...nici nu zici ca a fost bolnavioara!
Roxana..bine ai revenit...Serbanica este un dulce....
Am vazut si balerinele...frumoase si ele...vazut si pe Moata....a capatat mutrita de fetita mare!! Si la multi ani pentru tati de Moata!
Liliana...sa inteleg ca la primavara o aduceti pe Adeluta?Si apropo...tu ai lasat ceva acte pentru ea? Cum se procedeaza///ma intereseaza direct:)
Daria...am vazut-o si pe grasa....lasa cupilul in pace...este supla ce vrei? Si norocul ei ..la cit papa!
Oana si Andrea va tin pumnii pina la rezultat!
Nu mai stiu daca mai vroiam sa scriu ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, cum ti-ai pus floarea acolo? ori este legata de donatii... lumineaza-ma!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, ce m-am nervaaaat, am vrut sa-mi pun o ceva la titulatura pe linga aia cu pasarica si ma gindeam ca daca dau enter poci ca sa scriu pe dooa rinduri si iaca ce-o iesit ufffff, mooor de ciuda si nu mai am puncte, cind ma mai fac io pasarica la loc??!!
liliana, felicitari!
m`ac sa ma culc dupa asta, asta e a treia oara cind editez mesaju` asta, dupa ce apas butonu` cu "trimite..." imi mai amintesc ceva si ca sa nu umplu pagina numa`io, editez ce-am de facut... ce spuneti voi ca-i castana cu studenta? pai daca inmultesc, ca tot ma da deshteptaciunea afara din casa in seara asta, ies la un salar de 4.800.000 la 8/zi si pentru provincie mere. hai ca mi-a iesit fum din creieri, sper sa nu fi gresit la socoteli, chiar ca ma-impusc.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen...vrei ceva puncte..iti donez...iar floricica..este legata de donatii.
Am uitat sa ma laud..de zi m-am lasat de...he,he

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

mai, mai ce de copii frumosi am vazut in seara asta...Am vazut o grasunica, 2 balerine, o moatza care se vede cat de frumos creste....am mai vazut si pozele absolut superbe ale vrabiutzei.
Olivia, mult noroc...sa treci mai usor prin asta decat trece Ema.
Liliana, multi pupici Adelutzei
..."La multi ani"pentru micutza.

noapte buna!...... si o zi frumoasa celorlate fete

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Carmen, ma facushi sa rid ca nebuna cu "psasarika" ta
La mine-i linishte shi pace, kupiii dorm de la 8 fara ceva, ca-i culc devreme, sa nu ma mai capieze
Julia mea merge ca un li'l zombie beat, e haioasa foc
Mah, la noi au scos ajtia puiu din magazin, au 'nnebunit de tot

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Iren....eu nu m-am prins ...fetita ta a inceput sa mearga ..sau cum?
Felicia...la mine nu-i mare bai ca oricum eram sub 5 tigari/zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

marcela, pozele tale sunt o nebunie ca de obicei. eu m-am apucat de cursul de foto si uite am ca tema 3 poze diferite (nu ma lungesc aici) si tooooot trag de timp sa le fac, desi lectia am invatat-o. in ritmu asta cred ca-mi ia trei ani sa fac scoala....

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Kim, merge, da shtii tu filmele-alea cu zombies, cum merg ei cu miinile-nainte, incet, lasindu-se de pe un picior pe celalat, fara sa le indoaie? Ei, asha merge Julia mea!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

He,he...trebuie sa fie tare haioasa! Al meu deja alearga...cind merge....

Mergi la inceput