Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 7
helbi spune:
Off Alex, acum am citit de Robert si eu care credeam ca e bine acum.....
E bine ca i-ai facut analize. Sa i-i faci si exudat si sa mergi eventula cu el la un ORL_ist. Infectie in git poate face de la polipi si de acolo sa te tii distractie: otite, amigdalite......brrrr. Am trecut si noi printr-o operatie de polipi la 3 ani si 3 luni.
Daca poate dr, ar fi ok sa-ti faca si niste teste de alergie (desi la copil asa mic, e cam greu).
Tu crezi ca el a racit pur si simplu simbata? Sau e o raceala mai veche, care a recidivat?
Multa, mult asanatate si sa aveti toti 3 o noapte linistita, iar analizele lui bb sa iasa bine!
Pup
Pet spune:
Ce perioada... Si fetita noastra a avut febra toata noaptea si in seara asta ajunsese cu 39 °. Acum i-a mai scazut si sper sa nu i se ridice iar in noaptea asta.
Sa auzim de bine!
Irina si Nikita
prixi spune:
Buna seara! Cat p-aci sa nu va mai gasesc!
Ce mai faceti, fetelor?
Multa sanatate la copilasi, ca vad ca virusii astia nu ii lasa in pace! Vai, saracutzul de Robert...Avea si manutza sarita..Dar eu nu inteleg de la ce? Doar de la lipsa de calciu sau de la faptul ca il coborati scarile asa? Inca o data sanatate multa!
Andreia, eu cred ca e bine ca Bianca sa urmeze cursul...Numai daca are prea multe activitati sau se simte obosita, poate nu ar trebui exagerat...Asteptam pozicile de la bazin ca asa ceva merita vazut!
Dana, dioptriile tale nu sunt mari, dar am inteles ca e bine sa porti ochelarii, ca la varsta ta miopia poate regresa.
Pet, ati pescuit ceva? Si aici sunt multe lacuri,dar nu am vazut pe nimeni cu o undita in mana...desi pesti sunt si nu de aia mici! Cred ca au pe putin 1kg ...Cineva spunea ca vin si la hartie, ca sunt cam blegi...Nostim, nu?
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
P.S. Cred ca restul fetelor ne-au uitat... ca sa mai vina pe la noi!
Roxana
Pet spune:
Mhh, Prixi nu cred ca a fost ziua potrivita pentru pescuit! Baietii au prins cativa pestisori pe care i-au aratat copiilor si pe care i-au aruncat inapoi in lac. Oricum, asta vara, cand am fost la acelasi lac, au prins destui marisori. Sotul meu e unul dintre cei mai bolnavi cu pescuitul asta dar ma consolez cu faptul ca alte vicii nu are.
Fetita mea e mai bine acum, a avut febra doua zile fara nici un alt simptm. Ieri dupa amiaza cand a adormit a transpirat foarte mult si probabil ca avut un pic de raceala... Oricum trebuie sa-i fac niste analize complete, poate ne organizam pentru saptamana viitoare.
Sanatate si pupici tuturor!
Irina si Nikita
pet.cost2005 spune:
Buna seara, la toata lumea! Chiar daca nu va scriu cu regularitate, trec zilnic pe-aici pentru a vedea ce mai e nou.
prixi am mancat raci, scoici fripte si alte animalute care nu stiu cum se chiama in romaneste. Tie ce anume iti place? Se face vreo reteta deosebita pe la voi?
pet cum este vremea pe la voi? Pe-aici (milano) s-a facut frig si parca, parca se simte prin aer miros de iarna.
Va pup si numai bine la toti si toate!
helbi spune:
Acum am citeva minute libere si intru sa va scriu.
Deci, ieri a sarit Bianca cu hainele pe ea ( si incaltata si cu minusi si fular), a inotat un bazin intreg asa de relaxata, de ziceai ca e dezbracata. Am filmat cu camera digitala, dar nu stiu cum as putea sa pun filmuletul sa-l vedeti!? Astept sugestii!
Cursul i-l face inca, pt ca merge cu f. mare placere, dar..........pica seara moarta de obosita! Azi a avut un control medical pt scoala: cu test de vedere, test de auz, control corporal si multe teste psiho si l-a trecut f- bine si fara nici o greseala (asa au zis doctorele - ca au fost 2). Si iar m-au asigurat ca germana o vorbeste f. bine.
Maine are dans modern, iar duminica dans popular. Practic, singura zi in care e mai libera, e simbata! Ce e insa bine, e ca merge cu f. mare placere peste tot!
prixi spune:
Buna seara, fetelor!
Andreia, ce program are Bianca... E un copil plin de energie daca o tine in ritmul asta toata saptamana! E cred ca e foarte bine si mai tarziu o sa iti multumeasca! Pupici si ...tare as fi vrut sa vad o secventa cu ea, dar nu stiu ce program transforma un filmulet in imagini! Ma mai interesez eu...
Pet, si fratele meu e in Italia si o vreme a stat pe langa Roma si imi povestea ca se mai ducea cu alti baieti la pescuit, ca sa mai treaca timpul...(pe atunci nu era insurat). Acum s-a si casatorit si s-a si mutat de acolo mai in nord si s-a dus cu pescuitul.( nu ca ar fi suferit prea mult... )
Sanatate multa la copii!
Petronela, mie imi plac toate "animalutele"... Nu fac nazuri la nimic! Am mancat eu mai de toate, dar chipirones mai bun ca in Barcelona...nu am mai intalnit nicaieri! Andra, mama, daca ajungi pe acolo de Sarbatori, sa-mi trimiti si mie un cornet! Iti zic eu de unde sa ii iei!
Aici la noi se mananca mult scoici cu cartofi prajiti, dar scoicile sunt fierte cu legume si cu mirodenii si nu prajite, cum spui tu...Dar cred ca sunt bune si asa!
Eu retete mai deosebite nu stiu...Crevetii ii fac in unt cu usturoi si cu cartofi prajiti, calamarii ii dau prin ou si faina si ii prajesc si tot cu cartofi prajiti, stridiile asa cum sunt doar cu lamaie...nu mai stiu, dar retete sunt cu zecile pe internet, ingrediente sa ai!
Va pup si va urez noapte buna! Eu mai stau putin si apoi ma duc la !
P.S. Astazi cand am ajuns la serviciu, termometrul arata 2 grade C... Vine iarna, fetelor! Brrr...
Roxana
helbi spune:
quote:
Originally posted by prixi
Buna seara, fetelor!
Andreia, ce program are Bianca... E un copil plin de energie daca o tine in ritmul asta toata saptamana! E cred ca e foarte bine si mai tarziu o sa iti multumeasca! Pupici si ...tare as fi vrut sa vad o secventa cu ea, dar nu stiu ce program transforma un filmulet in imagini! Ma mai interesez eu...
Roxana
Roxana, mai repede as spune si eu ce a zis dr psiholoaga azi: Bianca e genul de persoana care vrea sa faca totul perfect si din prima daca se poate! Aici cam am de muca cu ea, pt ca normal ca nu a stiut sa inoate de la inceput, a avut momente in care a vrut sa renunte, dar si cind a gustat succesul........
Este f. muncitoare si ambitioasa! Eu sper sa o tina si mai departe!
Am incercat sa copiez filmuletul pe calculator si nu reusesc. Nu stiu de ce!
pet.cost2005 spune:
Salut!
prixi - vroiam sa spun ca si aici numai racii si calamarii sunt prajiti, fritto misto, cu garnitura de cartofi. Scoicile si celelalte animalute erau la aperitiv, cu diverse legume si sosuri.
helbi - ce activa este fata ta! ce mi-ar fi placut si mie sa fac un sport, ceva, un instrument muzical, sa-mi dezvolt vreun talent ascuns (daca era)! Felicitari fetitei si ... mamicii ca o indruma spre astfel de activitati!
Noapte buna, somn usor ... sapte purici pe-un picior...!
Pet spune:
Petronela, aici de astazi a inceput sa se simta frigul! Dar inca nu a venit miros de iarna!
Prixi, in cazul sotului meu nu e vorba doar de "a-si petrece timpul". Intr-un fel il admir (in secret) pentru rabdarea pe care o are si pentru perseverenta cu care practica acest hobby. Cand nu aveam copii ma trezeam si eu pe la 2 noaptea sa plecam la mari distante de casa "sa pescuim". Acuma s-a cam terminat filmul...dar tot isi mai face rost de cate-o iesire in genul: "eu plec la 5 si pana cand va treziti voi la 9, pana cand mancati etc eu la 10 sunt acasa. Eu nu-mi amintesc sa se fi intors vreodata la 10 dar oricum e acasa inainte de pranz.
Principala problema la noi este urmatoarea: eu ii zic ca se duce la pesuit prea des, el zice ca se duce prea rar. Adevarul probabil sta undeva pe la mijloc, cert este ca atunci cand iesim cu totii, asa cum am iesit duminica, (cu familia si cu consecintele participarii familiei la pescuiala )dupa spusele "pescarului" "ALA NU SE CHIAMA PESCUIT!"
Irina si Nikita