Vrancea(13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Salutari la fete!

Ce ati facut in wk? Noi am avut un wk lung ca am avut si vineri liber, de ziua armistitiului, dar nu ne-am departat prea mult de casa! Vineri i-am invitat pe prietenii nostri la noi la o fajitas, ieri am fost prin oras, iar astazi ne-au invitat ei la moules-frites, adica scoici si cartofi prajiti, unul dintre felurile traditionale de pe aici si apoi ne-am plimbat de nebuni pe strazi pana am inghetat!

Si uite ca maine incepe o noua saptamana...

Andra, ati inceput sa va impachetati lucrurile pentru mutat? Si noi vrem sa ne mutam prin martie si numai cand ma gandesc, ma apuca durerile de cap...S-au adunat atat de multe lucruri si cum nu avem masina, cred ca va fi o placere!

Pet, cred ca ar trebui sa va grabiti pentru ca preturile cresc de la o zi la alta...Daca puteti sa faceti imprumut, sa nu ezitati, pentru ca tot asteptand sa strangeti bani, s-ar putea sa "pierdeti trenul"! Iti zic din proprie experienta!

DidiAlex, ati fost la bowling? Cum mai merge cu jermanika ta? Sunt convinsa ca foarte bine, dar e mai bine cand faci haz de necaz!

Andreia, programul tau!!! Am mai discutat cu o mamica de aici si mi-a zis ca de cand cu "cupilu", are o viata sociala mult mai activa...Concluzia e simpla: trebuie sa fac si eu un bebe! Poate asa o sa invat si eu sa inot ( chiar mi-as dori) si cine stie ce alte lucruri...

Kata, chiar ne-ai uitat? Cand mai intri sa ne mai povestesti ce iti mai fac baietii?

Flori, cum mai e la job? Lucrezi tot cu fetite? In primavara ne povesteai mai multe despre cursurile tale, ce le-ai mai invatat...Stiu ca te preocupa faptul ca bebe nu mai vine, dar o sa vezi ca o sa vina si la tine si ce fericita o sa fii! Asa simt eu ca totul va fi bine, sa stii!

Sim, ce iti mai face printesuca? Eu sunt lesinata dupa fetite, nu stiu de ce, si tare mult mi-as dori sa am si eu una! Cred ca o fie o alintata si jumatate! ( stiu ca nu e bine ...)

Lorena, multumim de urari si sper ca ati avut si voi un wk frumos! Te mai asteptam pe la noi! Poate reusesti sa gasesti un moment cand copiii sunt la scoala ca sa ne spui si noua cum se pregateste Focsaniul pentru Sarbatori!

Dana, cand plecati in Rep.Dominicana? Am vazut niste poze la cineva si era super acolo! De abia astept sa ne povestesti cum v-ati distrat si ce te-a impresionat cel mai mult! Si bineinteles ca totul exemplificat de cat mai multe fotografii!!!

Petronela, unde esti? Ne-ai si uitat? Vezi ca aici e obligatorie prezenta, cel putin o data pe saptamana, cazul meu, ca sa nu se supere fetele...

Va pup pe toate acum si va urez o saptamana usoara! Am sa mai intru ca sa va citesc postarile!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salut, fetele! Haideti ca va fac o vizita rapida, ca sa vedeti ca mai sunt prin zona. Am fost in aceasta perioada cam pe fuga si preocupata, astfel incat nu aveam chef de nimic. Dar acum e bine.

Va trimit si eu urarile mele pt. sarbatoritele care au fost (chiar daca mai tarziu, scuze).

Sambata seara am iesit cu niste prieteni sa mancam la restaurant ( pe baza de peste si fructe de mare; mmmm.... imi plac la nebunie), astazi au venit sa ne viziteze nasii, mai la o fripturica, mai la o barfa, mai cu planurile pt. plecat acasa (ei, ca noi, nu) a trecut timpul. Cam asta a fost week-end-ul nostru.

Va doresc o saptamana buna si ne mai auzim! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Fetelor,am gasit subiectul pe pagina a treia...

Ce mai faceti?
Eu cu scoala.Imi place.Este antrenant.
Poate va mai amintiti ca de cand am inceput scoala ma vaitam de niste dureri de cap si de ochi...am mers la doctor si...imi pun ochelari.Saptamana asta sunt gata.

DidiAlex[,sotul meu nu a facut liceul aici ci in .ro.A plecat imediat ce a terminat liceul.

Prixi,plecam in Rep.Dominicana in jur de 20 decembrie.

Helbi,dar sunteti active nu gluma.Interesant program.

Pupici la toate fetele!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna seara!
va scriu si eu ca am ragaz..sunt singura caci lari a mers la soferul de tir sa puna bagaje pt acasa...am pus haine cu care nu ne mai imbracam printre altele si nu imi vine sa cred cate aveam..

Miercuri incepe operatiunea mutarea..partea proasta e ca nu am impachetat nimic si nu stiu ce asteptam, dar nici nu am avut prea mult timp. Chestia e ca nedorind sa ne luam liber de la munca si enavand nici noi masina..vom duce miercuri seara un drum ce ne incape in rucsace si geamantanele mari, apoi joi altele urmand ca vineri sa rugam un prieten sa ne duca el cu masina lui tv-ul, computerul, masina de spalat, cuptorul cu microunde...vai cate avem, mi-e rau cand ma gandesc..

Dar trebuie facuta si asta asa ca nu avem de ales..

Ce sa va mai zic, ma gandesc ca vin si zilele de nastere acum si e primul an cand nu vom sarbatori...va veni doar prietena noastra pe la noi si vrem sa iesim la bowling ca sasimtim ca facem totusi ceva deosebit...

cadou...l-am anuntat cu mult timp inainte sa nu imi ia nimic ca prefer sa am bani mai multi in Spania..insa pana la urma stiu ca imi va lua dvd cu concertul lui MJ din 92 din Bucuresti (ca am batut apropouri...) si bomboanele mele preferate Lindt...
Eu ii iau lui playstation ca m-a innebunit!! Parca e copil...dar cel putin sa nu ma mai simt vinovata ca eu stau pe net si el e singurel in pat...o sa fie si el ocupat cu joaca daca stau eu pe net, nu?

In rest, astept vacanta cum cred ca nu am mai asteptat vreodata, asa ma simt de obosita si stresata..

Hai ca numai despre mine am tot scris...Ce faceti voi? Sanatosi, voinici?
Observ niste absente care nu scapa de cerneala rosie de data asta...Katalina e prima!

Haideti mai scrieti ce mai faceti ca mi-e drag sa va citesc.

Ma retrag aici, m-a cam luat o durere de cap, cred ca de foame ca nu am mancat...il astept pe Lari sa facem mici ca ne-a trimis mama din .ro....uraaa!

O saptamana usoara si frumoasa va doresc!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Si eu pe aici!

Dana, deci va petreceti Sarbatorile de iarna la plaja! Sa ne trimiti si noua putin soare!

Cu ochelarii...chiar ai probleme? Sau ti-ai obosit ochii la scoala? Ca uneori, daca sunt dioptriile mici, nu stiu daca chiar sunt necesari ochelarii...Eu am -0,25 si am si ochelari pe care nu ii port niciodata!

Andra, aoleu mama! Vorbesti de mici... Nu am mai mancat de vreo 2 ani!!! Vezi ca acum vin la tine la masa! Glumesc...Pofta buna si sa te gandesti si la noi!!!
Cu mutatul...exact ce imi imaginam! Ca de aia ezit sa plecam in alta parte... Iti doresc mult succes, ca de la distanta...cum as putea sa te ajut?! Am vazut ca ai mai multe prietene pe acolo si poate te ajuta ele...In mai multi, treaba pare intotdeauna mai usoara!

Petronela, si mie imi plac fructele de mare!!! Ce anume ati mancat, ca sunt curioasa!

Fetelor, va pupic pe toate si o seara placuta! A inceput Lost la TV si vreau sa-l vad!

Roxana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prixi

Si eu pe aici!

Dana, deci va petreceti Sarbatorile de iarna la plaja! Sa ne trimiti si noua putin soare!

Cu ochelarii...chiar ai probleme? Sau ti-ai obosit ochii la scoala? Ca uneori, daca sunt dioptriile mici, nu stiu daca chiar sunt necesari ochelarii...Eu am -0,25 si am si ochelari pe care nu ii port niciodata!

Nu stiu exact cat de grav este.Am la ochiul drept -0,75 iar la ochiul stang -0,50.

Andra,si noi vrem mici.Pofta buna!

Noapte buna!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dana, ma bucur ca-ti place la curs. Asat e f important, sa mergi cu placere, ca si asa e o limba grea.......

Motanik, curaj la mutat. In curind (vreo 3 luni) se va preconiza is la mine miscarea (fie aici, fie in RO) si ma apuca deja durerea de cap.

Prixi, e frumos programul, dar de azi s.a incarcat si mai tare. Caci Bianca a inceput zilnic de la 7.45-9.15 un curs la scoala la care va mnerge daca raminem aici. Si dureaza pina in vara. E un curs de germana. ea teoretic nu are nevoie decat pt fluenta, poate, desi nici acolo........Invatoarea mi-a promis ca-mi spune in max. 3 sapt. si parerea ei, ca a educatoarelor o stiu (adica Bianca nu are nevoie de curs). Am vrut insa sa-l faca, cu tot efortul meu si al ei, ca la anul sa nu-mi reprosez ca nu intelege ceva si o puteam ajuta facind acum cursul.

Miercuri cred, va sari si imbracata. Sper sa fac poze si sa va pun sa le vedeti.

Restul de fete pe unde sunt???

O saptamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Salutari la toata lumea! Eu ma organizez cam prost in ultimul timp pentru ca imi propun sa fac o multime de lucruri si nu reusesc mai nimic. Poate de maine...
Prixi, merci pentru sfat!
Noi in weekend am fost cu copii la un lac. Cu cortul si cu undite, cu catel si purcel de parca am plecat pentru o saptamana de acasa. A fost prima "excursie" dupa nasterea lui Niki (4 luni) si cred ca am apucat ultima duminica insorita. De fapt azi aici a fost innorat si cam rece.
Bun inceput de saptamana la toata lumea! Pupici!

Irina si Nikita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare,

Oooo, ce bine mi-a parut ca ati scris asa mult. Cand vad ca a mai aparut un mesaj am o mica bucurie.

Andra, pacat ca nu esti mai aproape ca te ajutam noi la mutat. Am inceput sa urasc "mutarea" in esenta ei, chiar daca nu imi place un loc il prefer altuia din cauza acestei nevroze a mutarii.

cred ca o sa fac criza la un moment dat la o mutare pt ca de la 14 ani tot ma mut, initial la gazda apoi am schimbat in bucuresti 5 camine si 2 gazde, apoi am stat cu chirie si cand tocmai ne instalasem la casa noastra iau de la capat in DE.
asa ca daca viitoare si poate merge mai usor!

si, din ianuarie tre sa cautam alta locuita ca nu se mai poate.

Dana, e tare bine ca mergi zilnic la curs, ai continuitatea mare. Cat despre liceul sotului facusem niste calcule si nu iese la 16; Asta pt ca si sotul meu putea sa il faca aici pt ca la revolutie nu avea inca buletin si era mai usor sa vina aici dar pana s-au miscat parinti...bla, bla bla, a pierdut si nu s-a mai putut.

Andreia, sorb orice cuvintel despre activitatile voastre pt ca si noi vrem sa mearga Robert la cat mai multe cluburi sportive si sa faca cat mai mult sport. In februarie cand sunt reducerile vrem sa ii luam schiuri pt la anu. Toate vrem sa le incerce.
Io, una, nu stiu nici sa schiez nici sa inot. si imi pare rau.

Flori, Urmarea o emisiune despre sushi si au aratat multe imegini din islanda, cam multa ceatza! Nu ne mai povestesti nik?

Sim? esti ocupata, numai treci pe la noi? si mie mi-au facut deosebita placere sa vb despre liceu. Dar, am auzit ca Ambrus mai are o fetita dar, de ce spui ca e Popescu?

Cat despre noi, pot sa va spun ca duminica am ajuns de 2 ori la urgentza cu Robert. Sambata va povesteam ca aveam in plan bowling cu gasca, si am fost dar, copilul nostru cuminte. Asta e ca si cum ai spune ca o babutza a castigat un concurs miss. Sambata noaptea a facut iar febra 40 , tuse de N ori pana vomita, transpira si schimbat de 6-7 ori. si, dimineatza pe la 10 nu isi mai misca mana stanga. deloc. asa ca repejor la urgentza. la o clinica pe care am vizitat-o si in ajunul Craciunului si de Anu Nou.
Normal, infectie in gat si mana sarita. medicul cica a pus-o la loc si tre sa isi revina dar nici la 17 nu era nici o imbunatatire. asa ca la spital de data asta, la ortoped. asta i-a pus-o la loc si ne-a recomandat niste analize ca ar putea avea lipsa de calciu.
Bine, nici noi nu i-am spus ca il luam unu de o mana si si celalalt de cealalta si asa urca si coboara copilul nostru scarile.. Pe noi ne distra iar BB era super incantat dar, gata.

Azi am fost iar la dr de data asta le-am spus clar ca vreau sa ii faca analize, am mers la un dr mai dragut nu la bosarogu' de datile trecute. si acu asteptam rezultatele. ca nici asta noapte nu a dormit mai deloc.

iar maine am scoala. Acu va las, la toata lumea si daca am uitat pe cineva.

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

DidiAlex,multa sanatate copilasului tau!

------------------------

Mergi la inceput