Vrancea(13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara la fete!

Andra si lasa ca te sarbatorim noi si de ziua ta!

La Multi Ani si sotului tau, DidiAlex si sa fiti fericiti impreuna!
Multumesc pentru aprecieri, dar multe fete au reusit sa aiba un job si poate si mult mai repede decat am reusit eu!

Va pup acum ca ma duc sa mananc si distractie placuta celor care isi serbeaza onomastica astazi!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Pai cum sa se termine ziua si sa nu spun si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor nostri!?

Motanik-Gabriela la multi ani! Sa-ti dea Domnul dupa sufletul tau bun, iar gandurile si faptele cu care ai ajutat atatia oameni sa-ti fie intoarse inzecit! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare pas pe care il faci, de fiecare zi si de fiecare om pe care il vei intalni. Asta este ce-ti doresc eu: fericirea de a trai!

Helbi chiar buna ideea cu demontatul pedalelor! Ia sa aplic si eu ca sa-i dau ceva curaj mandrei mele. Saru'mana mult de idee!

Alexandra sa-ti traiasca sotul si sa va dea Domnul multa sanatate si fericire! Cum m-ai facut tu in seara asta sa retraiesc momente deja uitate! Iti multumesc din suflet pentru asta! Da, in clasa a XIIa am invatat la etaj, dar am schimbat de vreo cateva ori clasa, dupa cum apareau interesele printre profesori. Ma rog... Stau si ma gandesc cine este tipul in costum de care zici...cred ca stiu, acum am auzit ca este preot, insa n-am stiut niciodata ca i-a facut declaratie d-nei Ambrus (actual Popescu). Buna treaba! Uite ce lucruri noi aflu! Istoria am facut-o cu Cherciu in primii 2 ani de liceu, dar in a XIa si a XIIa a dat Domnu' sa invatam cu Dl.Nicolae (alias Belfu ). Am avut profesori de care imi amintesc cu drag, ca Dra Gurguta (profesoara de franceza), Dl.Dinutz, nu mai spun de dragul nostru Belfu', dar si oameni care stateau cu ochii pe ceas doar doar o trece ora mai repede (numele lor nu merita amintit - iertat sa-mi fie!). La ce clasa a fost fratele tau? Poti sa-mi spui care este numele lui? Hai ca m-am intins prea mult si am toate sansele sa plictisesc. Iti multumesc pentru cura de amintiri!

Va pup si va doresc o seara linistita!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Ce mai faceti mai fetelor? Era sa nu mai gasesc subiectul! Cu speranta sa reusesc astazi sa pun in ordine cateva hartzoage mai iau o pauza si ma asez in fata computerului (daca tot mai dorm copii). (adica multumesc lui Dumnezeu)
Noi am inceput sa ne cautam (pe internet) casa sau teren in Romania, (pe cat posibil in Vrancea), undeva "mai la deal sau mai la munte", intr-un loc uitat de lume, unde sotul meu cica sa aiba lac de pescuit in zona, eu sa culeg flori salbatice si copii sa alerge toata ziua dupa capre ca si Heidi.
De'... mai visam si noi dar ne trece repede.
Pupici!

Irina si Nikita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutare fetelor!
Inca o data va multumesc din suflet pt urari si, cum am scris eu si la felicitari (Flori ), pregatesc sampania si tortul pt 24 de ziua mea de nastere...ok? Sunteti invitatii mei speciali, cu tot cu Doru!

Ce mai faceti? Noi nu mai avem rabdare sa ne mutam si sa ne vedem aranjati in partea cealalta ca asa ne e sila de mutat si aranjat...off...

In rest, toate bune...a venit frigul si nu am mai iesit mai deloc.

Va pup si we frumos, ca e la usa!

--------------------

Andra
Noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

la toata lumea.

is in zona,va citesc,dar is in pana de inspiratie

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna seara !
La multi ani!tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!
ANDRA , nu spune de doua ori ca poate chiar ti se va face vreo surpriza vranceana!oricum ptr tine de la noi:

Ma stradui de ceva timp sa va mai scriu si eu macar doua randuri ,dar nu prea am timp si sunt si obosita ,iar de copii numai am loc la calculator, chiar daca as vrea.
SIM ,astept un semn maine daca mai veniti la Focsani!
Va urez un we placut si toate cele mai frumoase ganduri ptr voi toate !
]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza!

Am intrat sa va salut ca o sa am o zi plina si nu stiu daca o sa mai am vreme sa intru.
Sa aveti o zi buna si linistita!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare,
nici nu va mai gaseam; tocmai pe pagina 3 eram aterizati!

Andra, unde esti tu cu mobilizarea!!!!
si acu sa va iau intr-o ordine...pur si simplu aleatoare!!!!

Io una stiu ca aveti motive, Sim si Flori sunt ocupate,
Kata, ne confirma regula:"Copii miki griji mici, copii mari griji mari", Roxana, pe la servici, Dana are curs. Danaaaaaa, cum e cursul la tine?

Andreia, tu ce faci mama, pe la piscine, aerobice???

Italiencele noastre cu ce se mai lauda glumesc bineinteles!

Lori, cum mai e in Focsani viata? mai e clubul liceenilor turbuletzi Dance?

Io, bantui momentan pe net, ca nu stiu ce sa ii mai fac de mancare lui Robert si tre sa ma documentez si treaba multa cat incape, maine mergem in gasca la bowling si duminica e lasata secului pt postul Craciunului, dar mai stau nitel pe net

Saptamana asta parca ca nu am inteles nik la cursuri! dar cunostintzele spun ca am inceput sa pricep jermanika asta.

ach so, Sim, numai io am facut Cuza, restul fam au fost la nr 1. iar fratele meu, cel in cauza, il cheama Laurentiu, tre sa specific, nu de alta dar am trei frati plus una sora

la toata gasca de vranceni!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Miercuri a avut Bianca teoretic ultima sedinta de inot. A pus-o profu in 15 min. sa "bata" bazinul (12 m lungime) de vreo 5 ori pe sub apa, ca sa le arate si la ceilalti cum se inoata corect!.
Mai trebuie sa mergem odata ca sa inoate cu hainele. Asta e testul profului, cum ca copii stiu sa inoate: sa sara imbracati in piscina cu haine de iarna: geaca, caciula, fular, minusi, cisme. Va sari cel mai probabil miercuri, pt ca i-a promis profului!

Ieri am fost la dr, mi-am luat rezultatele la analize si sunt ok (desi eu nu ma simt prea bine) apoi m-am vazut cu 4 amice la o cafea si o prajitura. Dupa amiaza am avut o fetita pe la noi, iar seara am iesit la restaurant chinezesc sa mincam, caci am fost invitate!

Azi "am avut" dans modern, apoi St.Martin. Am colindat cu lanternele pe strada, s-a cintat, apoi am mers si am mincat cirnati si am baut vin fiert. Bianca si-a revazut un f. bun prieten, plecat din gradi de citeva luni, si numai impreuna s-au jucat.

Maine fac curat si gatesc, apoi Bianca merge intr-o vizita si eu s-ar putea sa merg primn magazine, daca nu ramin si eu cu ea acolo.

Duminica.....dansuri populare, apoi fie piscina, fie vizita la muzeul copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Andreia, frumos, frumooooas.

FELICITARI BIANCAI

mai ziii, ca trag cu okiul si ma inspir si io!

Alexandra

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank"> Un baietel de un anisor, diabetic, insulinodependent. Oare putem sa ii alinam durerea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex, un baietel diabetic, insulinodependent.

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput