Filtru apa - de care?

Intrucat ne-am cocosat spinarile cu PET-urile de apa plata, pt remedierea situatiei vrem sa achizitionam un filtru pt apa de la robinet. Voi, cei in cunostinta de cauza, ce ma sfatuiti ? De care ?
Raspunsuri

catrinadil spune:
Buna, sunt mai multe, depinde de buget, fratele meu si-a luat un eSpring si e foarte multumit, a costat in jur de 35milioane :
Caracteristici
Primul sistem de uz casnic care înglobează o combinație de tehnologii: lumina ultravioletă, blocul filtrant din carbon presat activat, patent S.U.A., sistemul electronic de monitorizare. Sistemul eSpring furnizează apă mai curată, mai clară, mai gustoasă. Sistemul eSpring este de natură să vă asigure liniștea necesară, deoarece este un aparat testat și certificat, capabil să reducă semnificativ prezența contaminanților cu potențial periculos pentru sănătatea umană, având un randament superioar altor sisteme pe bază de carbon activat disponibile pe piață în acest moment.
Avantaje
Îmbunătățește sensibil gustul apei, mirosul și claritatea, elemente ușor de observat și înțeles de către client.
Elimină eficient peste 140 de contaminanți și distruge peste 99,99% dintre bacteriile și virușii prezenți în apă.
NSF International a testat și cetificat Sistemul de tratare a apei eSpring, în ceea ce privește capacitatea superioară de reducere a nivelului contaminanților potențial periculoși pentru sănătatea umană, comparativ cu celelalte sisteme pe bază de carbon/lumină UV certificate de această organizație.
Sistemul de tratare a apei eSpring este primul care oferă o tehnologie patentată în SUA, o combinație între bloc de filtrare din carbon, lumina UV și un sistem electronic avansat de monitorizare.
Sistemul eSpring este rezultatul a 20 de ani de cercetare în domeniul sistemelor de filtrare a apei. A fost proiectat de inginerii noștrii care dețin peste 270 de patente la nivel mondial, acordate sau în curs de acordare.
Spre deosebire de apa îmbuteliată sau alte tipuri de filtre, sistemul de tratare a apei eSpring poate furniza necesarul zilnic de apă potabilă sau pentru gătit al unei familii pe loc, în funcție de necesități, direct de la robinet.
Sistemul de tratare a apei eSpring poate furniza necesarul de apă al unei familii de până la 6 membrii un total de 5000 l de apă - înainte să fie necesară schimbarea cartușului.
Deși sistemul de tratare a apei eSpring oferă performanțe excelente și un mod de exploatare foarte convenabil, costul filtrării apei este mult mai redus în comparație cu majoritatea sistemelor existente pe piață.
Ajutati-o pe Bella,www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=57873&whichpage=1" target="_blank">Mariuca,www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=58740" target="_blank">si Robert,www.desprecopii.com/FORUM/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">si ei au nevoie de noi!!!

cris1511 spune:
Cana filtranta Brita.Are un cartus filtrant care se schimba o data pe luna si se foloseste apa de la robinet.Noi suntem multumiti de ea.
Ar mai fi niste filtre Aquator, parca se cheama, care se monteaza la robinet, dar mi s-a parut complicat de folosit.
Cristina

tibica spune:
Noi avem filtru Aquator, facut de o firma din Buzau. Rezerva se schimba la 6 luni. Suntem multumiti de el. Problema e ca in orasul meu nu se gasesc rezerve. Ultima data am cumparat de la Cluj. E adevarat se monteaza la robinet si iti filtreaza apa instant. Nu poate fi folosit la apa calda.

ADINUTZA spune:
Dupa ce ne-am saturat de carat apa cu baxurile, ne-am cumparat un filtru de apa Aquator de care suntem foarte multumiti.
Gustul bun al apei ne-a facut sa le cumparam si parintilor nostri filtre de apa. Pe filtru am dat 800.000 lei iar rezerva costa 250.000 lei.
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

carlota spune:
Un filtru de apa bun, aparut recent pe piata din Romania este filtrul Aqueena de la Zepter. Costa in jur de 700 euro, dar merita. Se achizitioneaza prin consultantii de vanzari Zepter si exista si birou Zepter in Cluj.
sanatate,
carlota
"apa inseamna viata"

Balbina spune:
Prin filtrul Brita nu se obtine apa microbiologic pura, pe cind prin Aquator da, asa am citit undeva pe net.
Noi avem Brita, dar nu am scapat de apa plata din comert, pentru ca ii fac laptele si cerealele lui Vlad cu ea. Si de baut simpla ii dau tot plata. O sticla de 5 l ne ajunge cam pe 1 saptamina. In rest, noi bem din aia filtrata, si o folosesc si la gatit. Poate dupa 4-5 ani o sa-i dau si copilului filtrata si nefiarta, deocamdata nu.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!