Oligospermie (15)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mai, eleva si-a depasit profesoara cu mult ... profesoara nu stie sa raspunda la intrebarea elevei... si s-a speriat cand a vazut cate cifre sunt acolo... Daaaaar crede ca efectul vechi se sterge pt a-i lua locul cel nou.

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare, si m-am gandit s-o postez aici: stie cineva din intamplare (poate sunteti mai documentati, ca io mi-am stricat ochii tot cautand pe net) in cat timp parcurg gigeii drumul pana la ovul? Va rog frumos, ca informatiile sunt controversate rau, in unele locuri scrie ca in 90 secunde, in altele in 45 minute si in altele ca in 8 ore... please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Asa am sa fac, dar maine, ca acus plec pana la Ploiesti sa mananc ceva.......
Promit sa raspund, dar maine, ca iar e pe scari al meu........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Eu am o parere proprie la intrebarea carmencitei.In cat timp vor ei.
Asta in cazul ca vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

uofff, Greule, cred ca trebuie sa schimbam numele topicului ...
Mai merge cineva cu barca asta?
Colace de salvare nu-s ... invatati sa zburati!

Mergi la inceput

Baiii, eu lipsesc motivat, caci bag la greu lemne pe foc prin alte saloane, pentru o noua inseminare, ultima pe anul asta......
Deja azi, in ziua 8, am avut valori pe care luna trecuta le aveam in ziua 13........
Ma scuzati, ca am seara romantica......... tre' sa muncesc la testul cu 2 liniute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Salutare, hop m-am intors de mult de la cumparaturi Peterpan, daca iti spun ce am luat...o sa cada ca publicitate........daca vrei pe privat iti spun...
Spuperba masina, ai sfintit-o....?
Noutati nu am dar i-am scris Mosului o scrisoare.., de abia astept sa vina.....

Mergi la inceput

Pe mine sa ma scuzati zilele urmatoare, ca voi fi ocupata sa devalizez farmaciile de teste... si vedeti voi daca iese unul II! Atunci voi scoate o carte despre viteza de deplasare a catre tinta!

Mergi la inceput

Barby si eu am inceput sa devastez magazinele in cautare de globulete si minunatii de Craciun si m-am gandit la tine, caci si tu plecasei in directia Cautarea Mosului.......
Eu imi astept Mosul sa vina acasa, poate imi lasa vreun cadou ascuns....
Carmecitooo in seara asta fac intrecere de si promit sa-ti spun verdictul... Din pacate, am multi care stau ca fraierii si altii care doar privesc, dar cativa mai smecheri (calitate A /viteza 120 km/ora, ca la autostrazile mele se preteaza asemenea viteze) sper sa fie la intrecerea din seara asta........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

barbye, mor de curiozitate sa-mi spui ce-ai luat ! Foloseste PM (desi n-am primit niciodata un PM - are un aer sexi...)
Opa ! s-a trezit MOana, buna seara D-na Dirigintaaaa !

Mergi la inceput