Oligospermie (15)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

nounoutza sa nu spui ca schiezi ca ma ucizi...
Intotdeauna m-a obsedat o intrebare: daca as fi locuit in Constanta, as fi iubit marea, plaja, soarele atat de mult, sau daca as fi stat la munte m-ar fi fascinat la fel de mult ca acum natura, muntele, zapada, schiul...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Oana, pot sa-ti dedic o mica romantza care sa te motiveze ? Daca nu, atunci: Abort, Retry, Ignore, in ceea ce priveste micul meu concert:
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Peterpan, nu vreau sa te ucid, rili ... eu am zis numa' de poze, ce ai inteles tu?
Iar despre obsesia ta ... daca ar fi sa ma intreb pe mine, cu siguranta nu departarea aduce poezia si fascinatia in mine ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Peterpane la dedicatia ta, nu pot raspunde decat astfel (Ignore/ Retry poti accesa tu cu succes ):

"Te-ai supara daca te-as ruga/In taina, dorinta-mi asculta?/Inalt spre tine asta ruga/Si ma inchin cu umilinta/Caci nu-s decat o biata sluga,/Ce de la tine-si ia speranta.

Ce vreau? O, Doamne! Stii prea bine.../Nu-i altul dar ravnit de mine,/
Ce doar de-a ta vointa tine/Si-a carui implinire... Vine?/Sunt ani de cand astept sa vie,/De cand ma rog si lupt sa vina.

Cu fiecare zi ce trece,/Invat sa pretuiesc ce caut,/Dar asta asteptare aduce/Un frig in oase, rece, neplacut.../As vrea sa simt ca viata-i dulce,/Dar prea gresit-am in trecut?

Ma spovedesc de-a mele rele,/Ma curatesc de ganduri triste/Si-astept ca implinirii mele,/Sa-i pogori binecuvantare./Coboara voia Dumitale/Si scapa-ma de intristare!

Credeam ca stiu ce e durerea,/Dar azi aflat-am, din pacate,/Cam ce inseamna incercarea/Ce sufletul ti-l pustieste/Si de aceea iti cer puterea,/ De a nu ma pierde in durere.

O, Doamne, da-mi a Ta, putere!"

De aceste versuri, scrise in preistorie, tot intr-o zi cu numarul 1, mi-a adus aminte muzichia ta.....
De data asta, sunt tabacita de atatea zile 1, adica am capatat virtutea rabdarii si a puterii de a nu mai suferi, astept restul virtutilor.....
Greule Imparateasa Alfa va fi tot ROSIE, nu ma las........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Sa nu te lasi Oana pe nici un plan
Nounou:Marea zici...Ehe dragii mosului,apai marea e frumoasa tare.Eu mi-as dori sa stau odata un sezon intreg la mare.Da viata asta nu ne lasa sa facem ce vrem.Mare pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna seara, dragii mei! Mi-a fost dor de voi!
OANA, imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta, dar imi place ca esti o luptatoare, ai pus deja la punct o strategie si ai indentificat 'punctele slabe' si 'punctele forte'! Mergem inainte, nu ne lasam! Nu te dezici, fata mosului!
Ca veni vorba de mare, mie imi place la nebunie soarele, sa lenevesc la plaja... fiecare vara la mare, altfel nu se poate...
Eu sunt in faza de asteptare acum, m-am hotarat sa schimb si eu strategia... verdictul va veni peste cateva zile, atunci voi sti exact in ce directie o iau.
Va pup si numai ganduri bune de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Dragilor, dar de AYSHA mai stie cineva ceva? Ca n-am mai vazut-o de mult...

Mergi la inceput

Din pacate nu mai stim nimic.Natashico,sa ne tii si pe noi la curent cu strategiile urmatoare,sa vedem si noi cum mai atacam problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

quote:
Originally posted by greuceanu
Nounou:Marea zici...Ehe dragii mosului,apai marea e frumoasa tare.Eu mi-as dori sa stau odata un sezon intreg la mare.Da viata asta nu ne lasa sa facem ce vrem.Mare pacat.

petro

Sezonul incepand din noiembrie?? Fii atent ce-ti doresti ... altii au patit-o!

Mergi la inceput

Un proverb zice ca "Baba batrana nu se mai sperie de ...bip... mare".Ce-as putea patzi? Eu imi doresc cam multe ce-i drept dar numa` vreo doua tare de tot,restu` mai poa` s`astepte.
Nici pe Amely n-am mai vazut-o de mult si-i simt lipsa umorului ei rafinat si intrinsec.Mama ce-am zis-o.

Mergi la inceput