Bebelusi de martie - aprilie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Adseana- multumim!
Trebuie sa fug- s-a trezit (ca niciodata) Vlad in tipete, nu stiu ce a patit! De-abia l-am readormit in patul meu (il culcasem in patutz,dar iar am esuat cu mutarea lui)!
Noapte buna la mamici si pitici!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

coco, la multi ani! Sa fiti fericiti!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'Neata!
eu sunt racita cobza,cadou de la tatisi ma rog sa nu faca puiu' raceala.pana acum vad ca a rezistat eroic piticul celor doi parinti raciti... Si am o migrenaaa...

felicitari pentru dintisori Martijn,Sara si Cezarica,sa fie sanatosi si albi!

Marox,iti impartasesc intru totul indignarea si parerile in ce priveste mamele care pot si nu vor sa daruiasca lichidul vietii si al iubirii,din motive total minore si egoiste.
catxo,iti doresc sa treaca repede perioada dificila,ca sa te poti bucura si de bb2.
rp,sa stapaneasca Maruta bucuroasa si sanatoasa ghetutele.M-am distrat copios cu bancul,pe care i l-am aratat si sotului.Mortal!
ellinia,ma bucur nespus ca s-a sfarsit cosmarul vostru si ca ati gasit solutia aici,multumita gabrianei,dar era de preferat,cum ai spus,sa fi fost bine indrumata de dr.
adriana,Cezarica-mosulet e un scump,cu gropitele lui cu tot.
coco,ce are hippiotul scump?La multi ani lini,fara probleme si cu multa iubire!
Nu sunt indreptatita sa-ti dau sfaturi despre mese,noi fiind codasii diversificarii;am inceput ca si Marox,la 5,5 luni,azi facem o luna.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! Melissa ioana - Claudia_2803 si Adina Nicoleta - Giliutza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,Melissa,si ne bucuram ca ne mai citesti-chiar daca ti-a fost mai greu-Claudia!Sa-ti traiasca printesele!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori fericiti, Melissa!!

Andruzza nu sunteti ultimii pe lista la Zana Maseluta, nici noi n-avem dinti inca, e posibil sa vina iepurasul chiar de pasti, nu ne grabim

Marox frantuzoaicele din ziua de azi cred ca au inteles prost emanciparea feminina... iti impartasesc indignarea
Sper ca nu aveti probleme cu toata anarhia de pe acolo, e chiar asa de rau cum vedem la tv?

Adseana Felicitari pentru dintisorul nr. 2!!!

Coco Vlad mananca super bine din ce spui tu, nu vad cu ce ai gresi! Felicitari pentru cei 6 ani de casnicie, la cat mai multi si cat mai frumosi!

Msmacita Multa sanatate! Fa-te bine repede si tinem pumnii lui Alexut sa nu ia si el!

[Astazi suntem fericiti, vine mama!! Abia o asteptam. Se duce Mariuca la aeroport cu tati sa o astepte Ca la scoala s-a dus degeaba, e greva si e pustiu pe acolo!
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

adseana,felicitari tizei pentru dintisorul nr.2,de-asta plangea,mititica!

rrox,multumim de urari!ma bucur ca-ti vin ajutoare.Cred ca Mariucai i-a parut rau ca e greva...Pupa papusile dulci din partea noastra!Ioana ce mai face,a disparut tusea?

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita, Rrox va multumesc!

Mamacita imunitate maxima ii dorim lui Alexutu', iar tie, insanatosie grabnica!

Rrox,deci si la cei mici e greva?Ca sora-mea, e cls. a X-a, si se bucura taaaaaareeee ca e greva la ei....Ce bine ca vine acasa mama ta!Vezi ce repede a trecut timpul?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

'Neata!

coco la cat mai multi si placuti ani impreuna! Zici ca a iesit bun tortul?! yam-Yam!
mamacita sa va faceti bine va doresc,si sa nu-i transmiteti raceala micutului. Migrena sa dispara!
rp ffff frumoase cizmulitele! Sa le stapaneasca cu placere!
adriana faine pozele,tu ai aratat f bine!
rrox ce bine ca vine mama ta! Pacat ca-i greva,dar nu-i bai! O zi-doua in plus de vcacanta nu dauneaza nici unui copil!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata tuturor,Dantje, felicitari lui Martijn pentru dintisor , sa va faliti cu ei sa fie rezistenti si cum zice mamacita, albi! mamacita, multumim de urarin asemenea ii dorim lui Alexutu, sa o muste dar (finut) pe mami de tatza:) ca noua ne asa de dor de alaptat (mie cel putin) incat ieri ma batea gandul sa reincep alaptatul cu Sara dar cred ca e tardiv, deoarece a trecut o luna si ceva si oricum nu stiu daca e mai bun la ceva, poate stiu fetele experimentate mai bine, dar nu cred ca as putea sa mai fac fata muncii de alaptat, stiu prea bine ca nu e usor, pentru asta ai parte de tot respectul meu .Cat despre tendinta de a nu alapta, credeti-ma cand am aflat ca sunt insarcinata am zis direct: ''Eu nu alaptez''... mi se parea inutil, cu tehnologia asta noua care poate dispune de tot ce are nevoie bebe in lapte si vitamine, sa mai folosesc metdoa invechita de alaptare, pe langa chin ma gandeam ca-mi stric forma sanilor... ceea ce nu s-a intamplat deloc. Am comunicat din prima doctoritei mele de familie ca eu nu vreau sa alaptez, a zis ca noi respectam decizia ta, nu a incercat sa ma convinga contrariul, la fel si ginecoloaga mea... insa voi mi-ati deschi ochii, la odisee si eu am devenit o fana inraita a alaptatului si ma vedeam alaptand si pana la 3 ani... fara nici o jena... Rrox, ma bucur pentru tine ca vine mama acasa, cred ca Mariuca e in al noualea cer si se gandeste, oare ce-mi aduce bunica? (cel putin eu asa as fi facut)... Irina e prea mica sa gandeasca la fel dar cred ca va fi fericita sa revada chipul ei... de tine nu mai vorbesc, se simte cum radiezi de la mare departare.Adseana, suntem pe aici, n-am disparut, fii fara treama, cum am promis de mine nu scapati chiar daca nu semnez condica zilnic, pupam pe Alexandra cea frumoasa!Andria, sper ca sunteti bine, sa ai o saptamana extrem de usoara la munca. Pupam buritica ... si pe cea a lui CatXO Noi am fost ieri la An-k, ne-am plimbat cu copilele si sotii prin imprejurarile de vis si poveste unde locuieste Ank. Vreau sa va spun ca sta la 3 minute de un lac superb si la tot cateva minute de o padure pe care inca n-am apucat sa o vedem... mirific... Fetele se cunosc mai bine deja, Bianca a pupat-o mai sa o pape pe Sara, a mea scancea Printesuca, sa nu fie care cumva deranjata, dar se uita cu drag la Bianca, care statea la panda sa o iubiceasca toata. Sincer am suprins scene frumoase de tandrete intre ele, Bianca e o iubitoare, zambeste tot timpul, e cuminte si frumoasa. Gazdele nu vi le mai descriu ca o sa zica ca vrem sa ne mai invite ca tot le laudam atat.Am vazut filmul Shall We Dance ? eu pentru a doua oara ... imi place mult. Am baut vin si ne-am admirat printesele. Pupam familia Biancai!Am si poze care le pun cat de curand. Acum ploua pe aici, dar tot mergem sa punem azi la posta ce i-am promis lui Zuzu, sper ca v-ati simtit bine la concert!VA pupam si poate mai revenim azi cu completari!micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput