Bebelusi de martie - aprilie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Alexia si Gabriel!pentru ieri! sacresteti mari si sanatosi!
martjin si cerazica felicitari pentru dintisori! Sa-i stapaniti cu mare folos si o perioada indelungata!
marox sa va traiasca nepotica. Sa aiba o viata frumoasa,dreapta,implinita si bogata! Trimitem pupici. Si ei si micutei Julia, pe care o rugam sa nu-i mai provoace spaime lu' mami! Bine ca n-a fost mai rau! Va pupam cu drag pe toti.
catXo ai grija de tine,odihneste-te cat poti de mult. daca tu esti bine,vor fi si copilasii bb1 si bb2!
adriana ce dulce-i Cezar cu caciulita! Mi se pare mie sau are gropita in obrajorul drept cand zambeste?
rp Sunteti o familie f frumoasa! Mara e o scumpa!Si ce rochita frumoasa! A fost cuminte? Ma gandesc ca e destul de linistita daca ati putut s-o luati cu voi.
ninocikap sa stapaniti cu folos scaunelul! Ce face Alexutu?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am ajuns si noi acasa in seara asta pe la 6....

aseara l-am lasat pe Alex la soacra-mea dupa baie si dupa ce i-am dat san... trebuia doar sa ii m ai dea niste cereale... mai era cu o verisoara dar nu prea au reusit sa se descurce cu baietul meu cucuiet.... a plans o gramada pana a adormit... nici nu a vrut sa mai manance...
ne-am dus si noi la un gabriel.... la 4 dimineatza am plecat acasa, desi initial am zis ca ramanem acolo.. dar am zis ca macar dimineata sa ma vada...

Daria scaunelul chiar il stapanim sanatosi pentru ca sta in el sa manance, chiar si cand mancam noi il punem cu noi la masa si ii dam si lui o bucata de paine si o morfoleste de zor...

CatXO imi pare rau ca ai o sarcina mai grea acum cand ai si un bb mic, ai mare grija de tine.

Felicitari Martjin si Cezarica pentru dintisori.

Ellinia ma intrebai de par... cade de nu se poate, tocmai de aceea l-am facut permanent ca sa pare si el mai mult... Multumesc pentru compliment. si ne bucuram ca ati reusit sa va faceti bine.

multumim fetelor pentru urarile pentru scaunel, nu mai fac listutza ca mi-e frica sa nun uit pe cineva.

Rrox multumesc de sfaturile pentru intarcare o sa incercam sa le punem in aplicare.

Va pupamn si revenim mai tarzior... fug sa facem baitza.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Poate apuc si eu sa scriu ceva inainte sa se scoale Julia.

Rrox, Ellinia, Mamacita, Anca Micaela, Rp, Adrianafedorca, Dariaevelin, va multumesc ca m-ati sustinut si multumesc pentru urarile adresate nepotelei.

Ligia, intrebare: de ce trebuie sa-i introduci noua masa? Aici, la virsta asta se recomanda 4 mese/zi: dimineata si seara lapte, cu cereale sau fara; la prinz mincare solida; dupa amiaza fructe si/sau iaurt. Eu inca nu-i dau carne Juliei, mai astept pina pe la 7 luni jumate, sa fie 2 luni de cind am inceput diversificarea.

Rrox, foarte buna ideea de a-i da tatalui biberonul, am mai citit pe forum, se pare ca da intotdeauna rezultate excelente.

Ellinia, parerea mea e ca la 9 luni e prea devreme pt olita. Acuma, tu stii cel mai bine, daca Stefan sta bine in fundulet poti sa incerci.

Adrianafedorca, Danna_J, Dantje, felicitari pentru dintisori!

Adrianafedorca, Cezarica e un "mosulet Craciun" adorabil! Mi se pare mie sau are gropite in obrajori?

Andrruzza, nici Julia nu are nici un dintisor. Stiind ca sint mai sensibili in perioada in care ies, as prefera sa-i iasa cit mai tirziu, sa iesim din perioada friguroasa, daca s-ar putea sa-i aiba doar prin primavara as fi incintata.

CatXO, multa sanatate, sarcina usoara si ai grija de tine!

Noi am fost la maternitate astazi. N-au trecut decit 7 luni de cind am nascut-o pe Julia, dar parca n-a fost niciodata asa de mica . Claire e o fetita draguta, cu obrajorii rosii si cu un par blond-saten ca peria. Desi mi-am propus sa-mi tin gura in privinta alaptarii, cind am vazut biberonul pe masa si pastilele pt intreruperea lactatiei m-au apucat pandaliile. Cumnatele mele n-au vrut cu nici un chip sa alapteze. Nepotul meu a fost nascut prematur, la 34 saptamini si maica-sa tot n-a vrut sa-l alapteze. Cica din pudoare. Si pt ca nu pot sa urmareasca bine ce maninca bebe. Si pt ca tatal nu poate contribui si el la hranitul copilului. Pt ca nici mama lor nu i-a alaptat si tot au crescut. Pt ca daca alaptezi faci crevase. Pt ca daca vrei sa mergi la cumparaturi trebuie sa te intorci repede acasa pt ca altfel nu are cum sa maince bebe. Pt ca daca alaptezi are copilul colici. Ca e mai bine sa-i dai copilului biberonul cu dragoste, decit sinul cu neplacere.

Mai frate, nu sint pt alaptatul cu orice pret, nu sint pt infometatul copilului daca mama nu are lapte, dar sa refuzi incercarea de a alapta...asta ma depaseste! Si situatia asta aberanta este specifica Frantei, de cind cu eliberarea sexuala din anii 70, cind femeile au refuzat sa alapteze. Normal ca bebelusii de pe vremea aia, acum parinti la rindul lor, scot discursuri de 2 bani si lauda calitatile laptelui praf.

Gata, stiu ca noi aici, la bebeii de 6-7 luni am depasit problemele astea...dar imi face bine sa ma usurez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna seara tuturor!
Noi astazi am fost in parcul Carol, a fost f. frumos.

Felicitari proaspetilor dintosi! Sa-i stapiniti sanatosi!

CatXO, iti doresc sa ai o sarcina cit mai usoara si sa reusesti sa te odihnesti cit mai mult.

Daria, multumim de aprecieri, esti o draguta. Mara se simte f. bine printre multi oameni, ride la toata lumea, in general e cuminte, doar daca ii e somn face ca trenul in gara.

Rrox, ghetutele sint de iarna, f. consistente, mult mai inalte decit glezna si sint captusite cu un fel de material gros pe interior. Si au siret, ceea ce pe Mara o incinta grozav, ca e in etapa in care e fascinata de tot ce inseamna ate, sireturi, panglicute, etc. Am pus si o poza in albumul de 7 luni, poate iti e de folos in cautarile de ghetute pentru frumoasa Ioana.

Va pup pe toate si va urez noapte buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna seara tuturor!

Noi am avut un week-end f frumos si de aceea absente pe aici...am fost mult pe afara, vreme frumoasa, soare!dar de maine...gata...se schimba vremea si vine frigul...brrrrrr...

Avem si o veste buna:avem un dintisor nou!A aparut si dintisorul nr.2!

Felicitari si celorlalti bb pt dintisori (am citit asa printre randuri ce ati scris):Martjin si Cezarica!

Mai revenim mai tarziu!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Buna seara fetelor,
Marox- sunt uimita- tu te rogi sa iasa mai tarziu , iar eu ma rog sa-i iasa mai repede lui Vlad sa nu il mai chinuie! Ce chestie in Franta cu alaptatul...
Da' si mai napsa vad la stiri ce e in Paris... La cati km sunteti voi? (nu am retinut, stiu ca ai spus..)
Intrebare generala: cum dorm pruncii vostri? care e programul lor-pe mine Vlad m-a tampit: dimineata cel tarziu la 7 se trezeste (sa nu zic 6), se mai culca la 11 pana la 13 maxim, apoi se mai culca la 18-19 1 h, si la 22, cu tipete, reusim sa dormim.
Inca mancam 2 bibe cu lapte dimineata, masa solida cu legume, carne, branza, oua, si 2 bibe dupa-amiaza. +pe la 10 tentaive de fructe, dar seara pe la 20 mancam banana+cereale. Dar nu imi fac probleme ca tb. sa inlocuiesc mesele cu lapte-dc. el le vrea deocamdata!! Dc. asa-i programul lui nu il stric! Gresesc?

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Catxo-ce patesti tu cu Alexia patesc eu cu Vlad: nu mai 'scap' de el: se catara pe mine, vrea in brate, ne iubim, dansam si cantam, pe bune, o sa radeti: 'Love hurts' a lui Nazareth! Asta pt. ca i-a cantat-o tati cu scheme si il lasa sa il traga de par! Da' acum copilului ii place sa cante cu noi -ei, tipa pe limba lui.
Vad ca sta f. atent la desene animate, mai ales la cele de sambata seara la antena1 (animal planet show sau asa ceva!). Important e ca personajele sa 'vorbeasca' (tom &jerry nu-l atrag). In rest-tarc , premergator nu sta decat f. putin. Sper Daria sa ai mai mult succes cu tarcul sa-si merite toti banii!
Azi am sarbatorit 6 ani de casnicie cu un tort suuuperbun+suc pt. ca amandoi luam antibiotice, dar ne revenim noi! Am primit ! Eu am facut tortul (mai mult soacra-mea, da' eu am fost baza)!!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Coco LA MULTI ANI! cu ocazia celor 6 ani de casnicie si...la cat mai multi!sa fiti la fel de fericiti si peste 50 de ani!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am pus poze de la botez

da noi avem gropite in obrajori...astea le are de la mine

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput

Am mai reusit sa citesc un pic din ce ati scris

Adriana scump tare "Mosuletul" tau!Si ce dulce e cand rade!

Marox sa-ti traiasca nepotica, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa!Iar de alaptat...no comment!unele ar face orice sa aiba lapte cat mai mult, iar altele... celor doi pitici ai tai, Julia si Alex!

Alessia, An-k, Zuzunaki, Danna mi-e dor de voi!Pe unde sunteti?

Mergi la inceput