Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

'Neatza. Sunt rupta de somn, am reflexele foarte atenuate... cred ca m-a juns oboseala. M-am dat eu viteaza ca le fac pe toate, dar nu prea mai pot.
Cu diversificarea, dupa ce am citit o mie de articole pe tema plus experientele voastre, sunt intr-o ceatza totala...Eram nerabdatoare sa incep sa-i dau si altceva in afara de tzatza, am fost foarte incantata ca i-a placut sucul de portocale, dar cand am incercat si altceva...surpriza- mi-a scuipat si m-a tratat cu refuz total la sucul de morcovi si de mere. Ma gandeam sa o alaptez exclusiv pana la 1 an, sa trecem peste faza asta. De ieri am incercart cu mere rase, care se pare ca ii plac...ceva mai mult. Mare bataie de cap, adevarul ca ma invatzasem comoda, scoteam tzatza si gata!
LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei, STEFAN, ANTHONY, THEODORA ANNA, sa cresteti sanatosi, mari si frumosi! Pentru stefan multi pupici dulcide la Alexandra!
Merg sa mai pun de-o cafea, pote-mi mai revin

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna, mamici si bebici!

V-am citit si eu, insa nu am mai apucat sa si scriu. Azi intentionez (daca imi iese pana in ora 16 cand inchid) sa ajung la Mondocarp sa-i iau saltea ingerasului meu. Ca a inceput sa se curbeze cea de la Miniblu (cea din dotarea patutului) si oricum e cam tare.

In rest, Eric e bine. Progresam si noi cu sucul de mere, deocamdata. Adica azi a baut 60 ml si cu putina pulpa ca am pus merele in storcator si sucul n-a iesit chiar limpede. De maine intentionam sa-i dau mar ras, oricum. Sa vedem ce zice.

A inceput si fi-miu sa faca figuri la laptic, nu stiu ce are. Ieri a avut momente cand nu vroia nici sa suga, nici biberon. Si trecusera 4 ore de la masa precedenta. Trebuie sa ma lupt cu el, nu gluma.

A! Vroiam sa va intreb ceva: ce minerale ziceti ca luati ca sa nu va mai cada parul? Ca eu am unele in casa, dar nu vreau sa iau nici prea multe, nici sa le sar tocmai pe alea care trebuie. Stiu ca a mai avut loc discutia asta o data, dar nu mai stiu unde si cand..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Insanatosire grabnica tuturor bebeilor bolnaviori! Si putere mamicilor!
Eu de dimineata nu am avut ce face si am mancat cerealele pe care le-am primit prin posta de la Ulker. M-a apucat o pantecaraie de nu am fost in stare sa tin nici copulul pe umar sa ragaie.
Nu inteleg o chestie! Atata se spune sa nu dam miere la copii inainte de 1 an, scrie prin toate cartile si revistele, ne spun si doctorii si astia de la Ulker fac cereale cu miere pentru 6 luni! Nu va mai spun cat de dulci erau. O dulceata din aia care te face sa iti simti gura naclaita. Cah!
Ieri si astazi i-am dat si eu banana Cristinei. M-am saturat sa scuipe si marul si piersica si ce-i mai dadeam de la borcanele. Se pare ca i-a placut banana, a mancat. Pot sa ii dau in fiecare zi banana? Voi ce stiti? Si i-am mai pus si o lingurita de cereale de orez in lapte ca m-am saturat sa ma scol la 4 noaptea. Si m-am sculat la 5!
Am inceput sa ii pun Cristinei iar picaturi in ochiul cu probleme si vad ca nu mai face infectie asa de des. O fi bine, nu o fi bine, decat sa aiba ochiul rosu si sa faca mizerie tot timpul, mai bine cu picaturi. Pediatra mi-a zis ca nu-i nici o problema daca amestec sificetina cu ser fizilogic si ii pun de 3 ori pe zi.
Babygirl, meclozolul e mai bun pentru candidoza. Eu l-am folosit in timpul sarcinii exact cum scria in prospect si cum mi-a zis si doctorul si am scapat de probleme. Dar ma gandesc ca daca folosesti corect si Tricomiconul trece. Cand spun corect spun asa cum scrie pe prospect. Pentru ca noi avem tendinta sa renuntam la tratament cand nu ne mai deranjeaza si ciuperca revine pentru ca de fapt nu a fost distrusa in intregime. Bafta!
Nelia felicitari pentru succesul pe care ii ai cu diversificarea. Fericito! Ori faci tu mancarea foarte buna, ori puiutul tau este mai receptiv decat ai nostri pentru ca este mai mare si nu se mai satura cu lapte. Cred ca amandoua!
Corni copilul nu trebuie sa manance doua ore dupa vaccinul antipoliomielitic care se da pe gura ca sa nu-l vomite. Asa mi-a zis mie pediatra.
Bravo Ruxel! Si tu ai facut-o lata! Noroc cu Alex sa te ajute! Ce copil bun! Felicitari pentru educatie! Probabil ca ai racit sau ai ridicat ceva. Copilul oare? Ar fi bine sa te vada un doctor, sa faci o ecografie.

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Andreea.a soacra-mea a dat-o-n bara cu calciul lactic! M-am infundat si eu si nimic. Tot chelesc. Noroc ca am par berechet. Zicea una dintre fete, parca Olga, ca i-a zis ei un coafez canadez ca pana nu-si face damblaua parul cu cazutu' nu are ce sa-i faca. Mie imi cade mai putin de cand nu mai alaptez. Sau poate mi se pare pentru ca m-am tuns.
Mygirl, fii barbata ca oricul tot tu le faci pe toate si de aici incolo! Hai sa-ti zic ceva sa te remonteze : esti frumoasa rau de tot! Fetelor, nu ma banuiti de alte alea, da' e frumoasa, ce sa-i faci!
Eu am luat-o razna de tot! In loc sa laud frumusetea bebicilor..........Lu' Boboricu i-am zis ca are sot frumos, acum lu' Mygirl.......si continui sa ma uit la poze! A si lu' Androix : nu mi se pare ca esti grasa deloc pentru ca esti inalta si bine proportionata. Am zis bine sau mi-o iau dupa ceafa?
Am luat-o razna de la atata munca. Pentru ca am facut curatenie in pivnita, in anexa, in toate dulapurile din casa, mi-am bagat florile la adapost, am facut compot pentru iarna,am pus la congelator fasole si verdeturi si mai fac!

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Laura, saru'mana, mi-ai facut ziua mai frumoasa!Dar daca m-ai vedea acum, nepieptanata, nemachiata si inca in pijamale, ti-ai schimba parerea...ca sa nu mai spun ca am vrut sa-mi schimb look-ul, sa revin la freza cu breton si si-a batut coafeza joc de mine, la tuns intr-o parte, cica asa se poarta, eu am si vartej si arat ca ciocanitoarea Woody. Apelez la agrafele fiica-mii sa mi-l camuflez.
PS. am baut inca o cafea si nimik...inca dormitez.Ced ca vremea e de vina.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Laura, stai linistita ca nu ti-o iei, cat despre compliment iti foarte multumesc, dar nu stiu la ce poze te-ai uitat tu de nu ti-a fost evident ca sunt MAAAAARE oricum sunt la Monty, si de azi am inceput si aerobicul cu Cindy Crawford si mi-e frica tare ca voi ajunge in scurt timp sa arat la fel de bine ca ea...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Androix subscriu si eu nu esti mare esti chiar bine.Pai sa ma vezi pe mine.Si pune si tu pozele de nasa sa te vedem mai bine:)

Babygirl cred ca pentru candida trbuie sa faci o fungigrama.La cantacuzino daca gasesc candida iti fac si fungigrama(mai costa inca 200 000si acolo iti spune la ce e sensibila. Da tu la ce ginegolog te duci ca parca erai la ELias la vladareanu sau mateeescu nu mai stiu exact.
Si mai vroiam sa te intrb ceva. Mai ai inca hemoroizi sau ai scapat de ei si cu ce ca eu am incercat cam tot si nimic. Spune-mi si mie ce ti-a recomandat doctorul.

Si nu mai imi cade parul desi nu am luat nimic doar ca am mancat mai multe lactate.

Am fost si noi la control si nu am luat decat 300g intr-o luna jumate da nu ma ingrijorez ca avem de unde slabi.Avem 8.300 si 65cm

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc de urari fetelor! Sunteti niste dulci. Are si puiul meu 5 luni. Ha ha ha.
Alina a., si eu am avut hemoroizi imediat dupa nastere si urati de tot. Am incercat cu bai de sezut cu diferite creme. Singurul medicament care a actionat cam intr-o saptamana de am fost ca noua au fot supozitoare. Se numesc Proctosedyl, Si contin asa: Hidrocortizon 5mg, Cinchocaine hydrocloride 5mg, soframycin 10 mg si aesculin 10 mg. Ti-am scris componenta ca se poate sa fie in Romania dar sub alta denumire. Aici se dau cu prescriptie deci poti intreba medicul tau despre astea. Sa caute ca au ei nu stiu ce enciclopedie de medicamente si ti le gaseste. Sunt foarte bune. Mi-au trecut hemoroizii cei mari cu 12 supozitoare.
Androix, subscriu si eu la ce au zis fetele. Esti faina, tu! Termina cu imaginile negative ca nu esti mare; poate esti mai mare decat inainte dar mie una imi place cum arati.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by andreea.a

Buna, mamici si bebici!

V-am citit si eu, insa nu am mai apucat sa si scriu. Azi intentionez (daca imi iese pana in ora 16 cand inchid) sa ajung la Mondocarp sa-i iau saltea ingerasului meu. Ca a inceput sa se curbeze cea de la Miniblu (cea din dotarea patutului) si oricum e cam tare.

In rest, Eric e bine. Progresam si noi cu sucul de mere, deocamdata. Adica azi a baut 60 ml si cu putina pulpa ca am pus merele in storcator si sucul n-a iesit chiar limpede. De maine intentionam sa-i dau mar ras, oricum. Sa vedem ce zice.

A inceput si fi-miu sa faca figuri la laptic, nu stiu ce are. Ieri a avut momente cand nu vroia nici sa suga, nici biberon. Si trecusera 4 ore de la masa precedenta. Trebuie sa ma lupt cu el, nu gluma.

A! Vroiam sa va intreb ceva: ce minerale ziceti ca luati ca sa nu va mai cada parul? Ca eu am unele in casa, dar nu vreau sa iau nici prea multe, nici sa le sar tocmai pe alea care trebuie. Stiu ca a mai avut loc discutia asta o data, dar nu mai stiu unde si cand..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Andreea,eu iau Priorin contra caderii parului,acu nu stiu daca se gaseste in Ro,daca nu ia combinatia de calciu,magneziu si zinc.Priorin e destinat special contra caderii parului dupa sarcina,schimbare de anotimp si in situatii de stres.
Boobooricu,Nelia,Fran,merci de raspunsuri in legatura cu brinza de vaci,acum vreau sa va intreb,ce fel de pastile de calciu?

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

alina, hemoroidul s-a dus la 4 luni dupa ce am nascut. A disparut fara sa-i mai fac nimic. da, intr-adevar am nascut la elias cu vladareanu, dar a fost doar pe perioada sarcinii..eu sunt la policlinica 10 unde merg de ani de zile la aceeasi dr...care acum m-a cam dezamagit.

olga...

am vb la policlinica. luni la 16:15 merg la un medic de fam. (dr.danoiu)

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput