Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ruxel, multa sanatate!

Chris, nu se aplica retroactiv, in sensul ca nu o sa primesti 3 mil/luna, incepand cu septembrie ci cu ianuarie 2006.

Aveam o pauza si inca nu inchisesem calculatorul .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Vin si eu cu o lamurire in ceea ce priveste cele 3 milioane pe care se preconizeaza sa le ia mamicile care merg deja (sau vor merge) la serviciu pana implineste copilul 2 ani. Din aceste trei mil 2 milioane reprezinta alocatia si numai 1 mil sint banii pe care ii ia mama. Adica au zis ca o sa mareasca alocatia de stat pentru un copil mai mic de doi ani la 2 milioane. Sa le ajute astfel si pe mamicile cu gemeni sau tripleti care vor lua 5 respectiv 7 milioane.
Vreu sa zic ChrisDun ca sigur o sa luam 2 mil nu stiu insa daca o sa-l luam si pe al treilea. si eu sint in situatia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Nu mai stiu cine intreba de razatoare de sticla, dar se gaseste in piata aia cu haine de la Bucur Obor, de langa primaria noua. Nu am fost personal sa-mi iau, dar mi-a zis cineva care si-a luat de-acolo de curand.

Ruxel

Bianca la 4 si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi.

Multumim pentru gandurile bune si pentru sfaturi,apa de mare (sau cum prastia mea e numele) am cumparat dar am avut o noapte ingrozitoare,nu ma pot tine pe picioare de somn si de rau ca deja sunt la a 3 aproape nedormita si numai pot.Nici cafeaua nu isi mai face efectul iar ochi imi cad in gura di deja mainele incep sa imi tremure si uite asa trebuie sa stau pe baricade pana vine tati la 7 daca o vrea sa stea cu ea daca nu sa incep sa fac rugaciuni si diseara sa dorm si eu macar vreo 4 ore adunate,asta e.

Ruxel si eu cand i-am dat Marei suc de portocale mi la servit afara ca aici tare acre mai sunt si sincer inteleg copilul.

Loreen multa sanatate si sa treci cu bine peste ziua de azi.

Casa mea e un pic de dezastru dar daca nu ma pun pe picioare asa va ramane si cui nu-i place sa nu vina in vizita.

Va pupam dulce

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

NewMami,acum am vazut pozele tale cu "dovlecelul",este tare dulce.Ce soi este?

Ruxel,vad ca ai mare ajutor din partea lui Alex.Parca ar fii o mamica grijulie.

Ref.la carne si ou,cu toate ca doctorita mi-a spus sa incep de la 5,5 luni cu carnea de pui si aproape de 6 luni cu galbenusul de ou ,eu tot am amanat momentul.Ma gandeam la gripa aviara. Nu stiu ce sa fac,daca mai astept pana trece valul asta o fii prea tarziu pentru alimentatia ei? Asi vrea sa-i mai introduc ceva alimente noi si nu stiu ce.Ea acum papa fructe(mar,para,banana),lactate(branza dulce-facuta din lapte La Dorna cu Ca lactic),legume(morcov,cartof, telina,pastarnac-rosi ,ardei doar la fiert fara se le adaug in crema),cereale(orez,porumb)si binenteles lapte- Milupa2.

Saptamana viitoare avem si noi controlul de 6 luni,inclusiv vaccinul si radiografia pentru displazie de sold.Am auzit mai nou de la o mamica ca dupa vaccin timp de 2 ore nu trebuie sa-i dau sa pape lapte si maxim 2 saptamani sa am grija sa nu raceasca. Mie nu mi-a zis nimic doctorita de lucrul acesta.
Si ca tot se apropie controlul lunar vreau sa-mi pregatesc setul de intrebari ptr.doctorita.Daca aveti idei,pls.

corni si bebe (11 May 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix: mastita, otita interna la urechea stanga, otita externa la urechea dreapta, unghie incarnata la piciorul stang.D fiecare data antibiotice. Urmeaza unghia de la dreptul. AM fost azi la dr. Nu ma mai poate lua ea pt ca intra in co. E insarcinata in luna a 8 a, dar mi-a zis ca in curand va trebui si asta operat. Sa incerc sa pun rivanol si sa imping pielea d p unghie, dar nu cred ca org meu se vindeca singur. O sa pun comprese cu rivanol, dar probabil ca in cateva zile merg la policlinica 10 sa taie iar. N-am resurse sa ma vindec fara ajutor. Nu poate organismul meu. Eu sunt de vina ca n-am luat vitamine si calciu cat am alaptat. Fetele care mergeti la Pol 10...pe cine imi recomandati?

Pisika, cum sa nu ma iau antibiotice daca iar o sa imi taie unghia? Pot aman momentul, dar nu-l pot evita.

Olga, cred ca e si candidoza de la atatea antibiotice si sist imunitar slabit, numa ca tembela de ginecoloaga, ca nu-i pot spune altfel m-a trimis acasa spunandu-mi ca ea nu-mi face nimic pana nu imi vine prima menstruatie. si aveam o gramada de povestit cu ea. mi-a zis sa merg la un dr de fam daca vreau analize, dar la ea sa vin numai dupa ce termin cu exlutonul sa astept sa-mi vina ciclul si apoi mai discutam.

Asa ca am luat de capul meu TRICOMICON. Am cautat p net si pe asta l-am gasit. Sunt ovule. IN caz de candidoza am citit ca se face tratament 2 sapt. Stie cineva cum se trateaza?

La medicul de fam n-ajung cand vreau eu, din pacate. Azi la 14:00 pot suna sa imi spuna cand ma primeste unul din ei.

Gata cu mine! Ema. Azi ema a a dormit in sfarsit pe burta. In prima luna dormea asa, dupa care n-a mai vrut si pace. Sta pe burta, se joaca p burta, dar cand vroia sa doarma tipa sa o intorc. Acum 30min am mers sa o verific si dormea mititica ca o broscuta.

S-aveti o zi frumoasa. Plec ca a venit mama sa m-ajute cu mancarea.
PuP baietelul meu preferat. Stie el cine e..!

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

corni, nici noua nu ne-a zis doctorita nimic legat de laptic/raceala dupa vaccin, cred ca daca ar fi fost important, ne-ar fi zis. iti tin pumnii sa va iasa bine radio sa scapati de grija!

mamicilor, am gasit o chestie interesanta legata de greutate: un copil normal nascut la peste 3.500 kg isi dubleaza greutatea la 5 luni si sub aceasta greutate pe la 3-4 luni.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Babygirl, nu am zis sa nu iei antibiotice, am zis sa fii atenta sa iti protejezi stomacul mancand cat mai mult iaurt si sa folosesti un sapun (de exemplu dove) cu ph neutru pentru toaleta intima.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Buna da dimineata,
am cam intrat in criza Craciunului. La mine la servici au adus deja articolele de Craciun, si aseara m-am intalnit cu Mosu si nu avea decat niste calendare de advent. Mi-a dat doua unul pentru Mara si unul pentru Daria, si mi-a spus ca bomboanele Dariei sa le manance tot Mara.
Pot sa va spun ca atat de tare s-a bucurat Daria batea in cartonu ala si radea la el.
Acum sa va mai spun ca am citit ca ati dat ficatel la puiuti. Si eu i-am dat Marei cand era mica. Mi-a spus o prietena care are o cunostinta care are o crescatorie de pui,si cica ea i-ar fi spus ca sa nu mai manance ficat de pui pentru ca ei baga toate ingrasamintele din lume si ficatu stocheaza acolo toata mizeria aia din ingrasaminte. Mie mi s-a parut explicatia relativ logica( nu stiu daca nu dispare mizeria aia cu fierberea sau prajirea) orcum noi am incetat cumparearea de ficatei.
Nu stiu cat am fost de coerenta, ca-s la servici si ma grabesc groaznic.
Va pup

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am citit numai pe sarite, ca e multa literatura la noi pe forum.
Felicitari pentru dintisotii aparuti, pentru salile din Danemarca si zilele de nastere.

Eu am cumparat branza de vaci de la Mili, firma cu reclama aia cretina "natural ca grija", pe care de cate ori o vad imi vine sa zic "ce te f...e grija", au un copyrighter de toata jena. Ma rog.
Am renuntat sa fac in casa, nu cred ca mi-a iesit satisfacator.

Thomas se pune in patru labe si de hatine fata-spate repede-repede de vreo 20 de ori, ma sparg de ras.
Ieri a luat un castronas de plastic de pe un scaunel si dupa aia incerca sa-l puna la loc si s-a enervat ca nu-i iesea schema.

Cred ca mai voiam sa sciu ceva, dar am uitat.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput