Buna ziua.
Stiti ceva despre gradinita nr. 191 din Titan?
Vreau sa-l inscriu pe baietelul meu acolo si nu stiu nimic despre aceasta gradinita(program, conditii).
Multumesc
Baietelul meu a fost acum un an la grupa mica, grupa cu program prelungit dar eu il luam la pranz. Anul acesta merge la orar normal, deci pana la 12. Am fost foarte multumita si sunt si anul acesta, mai ales ca problema cu mancarea si somnul nu ma intereseaza. Educatoarele pe care le-a avut au fost OK, anul acesta de asemenea. S-ar putea sa nu fie toate la fel. Si s-ar putea sa te dea putin inapoi atitudinea directoarei care e cam rece, si daca vrea poate fi chiar foarte acra. NU stiu pe ce criterii, poate are toane, dar pana la urma se rezolva. In general conditiile sunt bune, n-am auzit pe nimeni ca a fost nemultumit de gradinita asta. Succes!
Mai stiti ceva de aceasta gradinita.....cand incep inscrierile ....un nr de tel?
Multumesc frumos
Maria bb& mami Mihaela
Inscrierile inca nu s-au stabilit anul acesta cand incep. Gradinita 191 este una dintre cele mai mari din sector, cu o curte impresionanta. Are 10 grupe daca nu ma insel din care 2 sunt cu orar normal (adica pana la pranz, fara masa si somn la gradi) iar restul sunt cu orar prelungit. Conditiile sunt OK, se fac optionale si exista paza permanenta in gradi, inclusiv pe perioada vacantelor. Tel. 340.10.59 sper sa iti fie de folos. Bafta!
Buna.
M-ar interesa informatii despre aceasta gradinita; are cineva copilasul aici?
Citi copii sint in grupa, cit de usor e sa-ti inscrii copilul aici...?
Sinteti multumiti de gradinita?
Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001