Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

salut pentru toate fetele,am revenit si eu cu un mesaj.mi-a venit,dupa 32 de zile,mie de obicei i-mi venea la 28-29 de zile.voua dupa IAS nereusite la cit timp v-a vine?.pun imtrebari stupide dar eu sint dupa prima IAS si nu prea am experienta.voi dupa ce v-a trece cam la cit timp mergeti iar la dr.sau o sunati si va programeaza?eu luna trecuta am iceput monitorizarea din ziua a-12-a si am ovulat in ziua a-18-a E=10,OS=1F=19.5, scor cervical 12.in aceeasi zii am facut pregnil 5000 u.i pe la ora 9 si pe la ora 11.30-12 am facut IAS
citesc ceea ce scrieti voi si mai incep sa pricep si eu cite ceva.am vazut ca vorbiti de niste ceaiuri,despre ce este vorba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

VERET, imi pare rau pt nereusita, dar ai vazut ca nu intotdeauna se prinde din prima, sunt fete care au reusit din a 2-a sau cine stie a cata inseminare... poate data viitoare este reusita !
Cat despre intarziere, este posibil sa intarzie din cauza utrogestanului, ai luat cumva?
Mie mi-a zis dr. s-o sun in primele zile ale cm pt urmatoarea monitorizare.
Despre ceaiuri poti sa citesti aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56513
Blonduto, am vazut ca ai fost plecata din Bucuresti cand ne-am intalnit noi, dara data viitoare o sa fie super, mai ales daca vin si alte fete! Mercic pt sfaturile cu plantutele!
Alexia, chiar daca ovulezi intre timp, eu zic sa nu tragi chiulul de la eco, poate iti spune si tie de lichid! Dar sa speram ca foliculul nu se sparge in ilegalitate, asteapta si el aprobarea! Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, am scris si la endometru, poate ma ajutati voi...
am nevoie URGENT de sfatul vostru, care ati mai facut pregnyl...dupa cate ore de la injectare se produce ovulatia, adica explodeaza foliculul?

Azi dimineata ziua 12 aveam folicul de aproape 21 mm si endometru 9,7 mm. Tutunaru insista sa fac un pregnyl astazi, desi i-am spus clar ca eu de obicei ovulez ceas, ziua 13-a, adica oricum as fi ovulat maine, dar m-am hotarat sa fac cum zice el... El mi-a spus sa prestam maine seara (z. 13), si m-am gandit sa fac pregnylul azi, cat mai spre seara, ca sa ovulez maine seara cat mai tarziu, macar atat....ca altfel ar insemna sa prestam dupa ce s-a produs deja ovulatia, iar ovulul meu nu cred ca e foarte "longeviv"... Nu stiu daca am fost clara... Va rog mult, daca stiti PLS raspundeti-mi si mie repede, ca nu stiu la ce ora sa bag Pregnylul...

Pupicei la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely, vezi ca ti-am raspuns si dincolo... eu zic sa faci repede pregnylul. Cand ati prestat ultima oara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely ai aflat punctul meu de vedere la 'endometre' si la telefon, deci acum ma ocup de Veret........
Iti poate intarzia CM-ul de la utrogestan/duphaston, daca ai luat asa ceva. Eu am un ciclu de 28-30 de zile, dar din cand in cand isi mai face de cap si intarzie o zi, 2-3, in functie de stres, raceli....
Inseminarea a fost la un termen cam scurt de la pregnyl, exact ca in cazul primei mele inseminari. Luna asta am sa-i spun sa facem pregnylul macar cu 10-14 ore inainte de inseminare.
Cat despre vizita la doctora, cand am vazut ca sunt in ziua 1 am sunat la cabinet si m-am programa pentru ziua de marti urmatoare, adica ziua 8 de la CM. Daca la tine ziua 1 a fost pe 12 noiembrie, atunci te poti programa maine pentru ziua de 22 noiembrie, adica in ziua 11 de la CM. De fapt, mie mi-a zis sa o sun prin ziua 9 pentru a ma programa prin ziua 11 de la CM, adica exact cum cade la tine, dar eu luna asta vreau sa stiu cum stau inca din ziua 8, ca sa stiu cum prestez, caci luna trecuta am prestat total aiurea.
Daca tu ovulezi in ziua 18 atunci nici nu are sens sa mergi mai devreme.
Faptul ca ti-a venit in ziua 32, mie mi se pare la fix: ovulatia in ziua 18+14 zile faza luteala = ca in carti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oana, rationamentul mi se pare perfect! Veret, cred ca e cea mai buna varianta. Bafta multa!

Alexia, tin pumnii sa fi prestat cu folos!

Fetelor, am facut acum vreo ora pregnylul (auch!), prestam in seara asta, sper doar sa fie combinatia potrivita...va pup mult!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Aaaaa, Veret am uitat sa specific ca, in cazul meu, trebuie sa se cupleze cat mai bine ovulatia cu inseminarea, deoarece spermograma la noi nu arata prea bine (astenoteratospermie).....
Dar la Amely, de exemplu, spermograma e excelenta, deci ea isi permite sa aiba contact cu cateva ore inainte de ovulatie si nu fix in momentul ovulatiei..... La mine, fiecare ora in care asteapta ora exacta a ovulatie e de rau pentru el.......

Mergi la inceput

OANA, tu vrei sa spui ca inseminarea trebuie sa fie facuta foarte aproape de ovulatie? In cazul asta si am inteles eu bine, d-na profesoara, s-a strecurat o eroare in rationamentul dvs., cu respect va spun asta! Inseminarea trebuie facuta cu cel putin 8 ore INAINTE de ovulatie, si voi aduce si argumente forte pt afirmatia mea: peste tot in manualele de specialitate scrie ca au nevoie de 8 ore pt a starbate traseul (chiar daca el a fost scurtat) uter-trompe si sa penetreze ovulul. Astept sa ma contrazica cineva!

Mergi la inceput

Stai ca ma mut de acasa la firma si apoi raspund, ca al meu e deja pe scari.......
O iau si pe Danutza cu mineeee.........

Mergi la inceput

Cum ati petrecut? V-ati distrat? Bravo!
Referitor la problema noastra, uite ce am citit eu, ca au nevoie de cca 45 minute sa starbata traseul si de inca 7 ore sa penetreze ovulul, ia citeste aici: http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html

Mergi la inceput