Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ma bag si eu, desi nu-s experta... Oana, inteleg substratul intrebarii tale, de altfel normale, dar eu cred ca totusi ai ovulat in seara respectiva, adik atunci cand ai avut intepaturile...nu stiu de ce, asa imi zice mie intuitia...dar sa asteptam sa se pronunte si expertii!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Sa stii ca asa m-ai incurajat cu plantutele, ca dupa 1 an de abandon, acum beau prima cana de ceai de coada soricelului+cretisoara, asta in timp ce al meu se pregateste de plecarea spre munte, alaturi de Danutza........
Astept si eu expertii, cand au ei timp........

Mergi la inceput

Ma crezi sau nu, eu chiar am inceput sa prind "dragan" de plantutzele astea, asa de bine ne cunoastem! momentan suntem cele mai bune prietene, sper sa nu ma "tradeze"!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aaaaa, eu sunt in culmea extazului , caci providenta mi-a turnat ceiutul de plantute intr-o cana cu un peisaj de basm: 2 baietei si 3 fetite tocmai desfac cadourile de sub bradutul Mosului si e o atmosfera pe canuta mea..............
Ce ti-e si cu providenta asta..............

Mergi la inceput

Nici nu putea fi altfel Oana draga, pentru cineva care crede cu tarie in ea!

Urmeaza materializarea acestei revelatii, fie ea si doar cu un sau o !

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Amely, treaba buna au facut plantutele la tine luna asta, mai tii minte cand iti spuneam sa-i dai cu tinctura de marar? Ma batea gandul sa ma intorc la fostul meu amor, plantutele, dar mi-am adus aminte ca trebuie sa refac hormonalele, ca m-a certat Moisica (si pe buna dreptate!) ca aveam analizele de ziua 2-4 facute in ziua 11! Rusinica!
Alexia, evolutia este foarte buna, tine-o tot asa! Parca te vad maine poimaine ca ne dai bomba, tu scrii rar dar cand scrii, atunci chiar ai ceva de spus!
Mai, m-ati spart cu mucusul, pai eu luna asta nici n-am apucat sa clipesc si am ovulat daramite sa mai vad si mucus, sunt de-a dreptul invidioasa ca voi aveti timp sa studiati toate astea pe indelete! Dezbateti, dezbateti aici la greu ca eu sunt cu un carnetel in mana si iau notite!
Liliana, si tu m-ai facut invidioasa cu lichidul tau!

Mergi la inceput

Da Carmenico, refa repede hormonalele in ziua care trebuie, ca sa nu fie influentate, si chiar daca ies bune, poti face un tratament naturist "simplificat", cu cateva plante de baza, mai mult ca sa fii sigura, fiindca rau nu au cum sa-ti faca, asta e cert, mi-a confirmat-o insasi Moisica! ba chiar ea mi-a sugerat o cura de fitoestrogeni!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Blondino, sa inteleg ca vii si tu la urmatoarea intalnire? O sa-ti reamintesc asta!

Mergi la inceput

You bet on it! Si asa am avut niste remuscari ca n-am venit data trecuta...de-mi venea sa iau primul tren spre voi, ca sotu' n-avea cum sa ma aduca si nu eram in Buc.... De-acum gata, nu mai ratez, sa fie clar! Numai sa gaseasca odata Simonettu bucatar si sa ne invite la carciuma ei, ca de nu, o luam pe sus si mergem tot unde ati "comis-o" voi intaiasi data!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Carmen.cita , chiar mi-e dor de tine!
Mai, eu mi-am dat intalnire cu Oana la Moisica pe marti, da tare mi-e mie ca o sa trag chiulul, ceva imi spune ca ori am ovulat azi, ori maine o comit! Adica bye-bye ISA de luna asta, ca foliculul meu e capabil sa-mi faca figuri de-astea, adica sa creasca 5 mm in 2 zile s dupa aia sa se sparga fara aprobare scrisa! Totusi sunt impacata cu mine ca am aseara, acum sa vedem la cate zile vine CM luna asta. Surprize, Surprize!
Weekend placut la toate moisicile!

Mergi la inceput