Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 4
Anca Wish spune:
Fetele iubitele, va pup pe toate. Mai am acasa estrofem.
Trimiteti-mi un PM , cine are nevoie de el..ca-l tin degeaba. 
Bafta tuturor mosicilor!
anca...SIGUR intr-o zi

bety spune:
Gagici...vesti proaspete!
Ma indrept rapid spre urmatoarea si probabil ultima inseminare, cea cu nr. 10.
Imi vine cm si ... asta e...am scris mai mult la "Endometru.....".
Azi imi voi ridica de la posta coletul cu cartea Denisei Protopopescu (sper ca asa ceva sa contina coletul) si abia astep sa citesc ce scrie acolo despre infertilitate si FIV.
Succes celor care au fost inseminate de curand si sa aud de bb.
Va
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Bine v-am regasit
dragelor.... Betica imi pare rau.
Nu stiu ce sa mai zic... Dea Domnu ca cea de-a 10-cea sa fie norocoasa, ma rog sa iti aduca Mosu' un dar frumos de Sarbatori!
MOana, am o boala pe testul ala negativ, fie el si CB...ma tot gandesc ca poate o fi fost prea devreme... Numar cu infrigurare, ca si tine...offf, de n-ar veni javrele alea, ce bine-ar fi! Inca tin pumnii, da?
Carmencita, bafta multa marti la eco! sa vii cu foliculi noi si babani!
Intrebai de Amparo , tocmai a nascut, de vreo 2 sapt., dupa cum ne spunea Cata... are 2 minuni de bebei!
Liliana, Teo
fetele dulcele ca s-au gandit la mine, si eu va tin voua pumnisorii stransi!
Cu prolactina, pe mine m-a mancat raaau
si... am rezolvat-o in stilul meu tipic, fiindca eu prin natura mea nu am rabdare nici cat mata stransa de gat: am hotarat sa repet prolactina luna viitoare (inca nu stiu in ce zi, poate stiti voi cand trebuie repetata) dar intre timp... m-am pus pe luat tincturi (mastodynon, CS, muguri de zmeur) si pastilute de plante...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
MRL spune:
Pupicei dulci pentru toate fetele!
Eu astazi de dimineata am fost iar la eco. Ziua 11 - endometru de 11,1 mm tri si fol stanga de 18. Mi-am facut si pregnilul. M-as fi asteptat ca la asa endometru sa am fi folicul mai babanel, asa mi se pare cam rahitic.
Bety, asteptam vesti proaspete dar .... Imi pare rau. Vad ca esti hotarata sa faci urmatoarea inseminare. Bravo! Maine o sa fac inseminarea 9 si ultima, cred. Nici acum nu am nici o tragere de inima sa fac inseminarea mai ales ca dupa atatea esecuri mi-a intrat in cap FIV. Vreau sa ma pregatesc pentru FIV si material si sufleteste. Sunt sigura ca o sa am emotii cat casa asa ca prefer sa ma relaxez 1-2 luni. Echipa pt FIV mi se pare buna. La Marinescu nu am fost niciodata dar din cate am auzit este un dr. f bun, cu multe reusite. De Moisa nu am cuvinte, de aproape 1 an sunt la ea luna de luna si nici prin gand nu mi-a trecut sa o schimb. Despre Cocei nu stiu nimic, dar atat timp cat este Moisa prin preajma mi se pare OK. Pupici dulci si imi placi ca esti optimista. Asa te vreau!
Amely, cred ca analiza se repeta in primele zile de la CM. Mai intreaba dr inca o data ca sa fi sigura. Poate ca ar fi fost bine sa mai astepti puin cu trat pe care il iei acum , poate ca le iei degeaba, sa nu iti dauneze pe alta parte. Ai grija de tine. Te pup dulce.
MOana, poate - poate. Inca mai sunt sperante. Sunt fete care au patit ca testul sa se pozitiveze mai tarziu, mult mai tarziu. Pana nu vin uratii mai sunt sanse. Te pup dulce.
Carmen, de ce esti asa de sigura ca o sa ajungi la FIV? Eu tot mai cred ca ai sanse fara FIV.
Teo, inca esti obosita dupa dantuiala? Inca te odihnesti?
Liana - olteanca noastra doarme de ieri incontinuu. Nici prin gand nu ii trece sa mai vorbeasca si cu noi putintel. Hai somnorila, trezirea. Gata cu somnul. Te pup dulce
Ancuta, tu ce mai faci? Vand ca nu mai intreprinzi nimic. Ti-ai luat o mica pauaza, banuiesc. Stiu ca erai in tratamente si sper din suflet ca totul sa reintre in normal. Te pup dulce.
Fetelor, va pup dulce pe toate-toate
INDY spune:
Buna fetelor!
Bety, eu sunt bine, îmi creste burta, bebe dă energic din picioruse, si ziua si noaptea (mai ales). Mă culc pe drepta- dă in dreapta, mă culc pe stânga, dă in stanga. Mă culc pe spate - el stă bine mersi, dar eu nu mai pot să dorm până dimineața. Însă știu sigur că asta n-ar fi o problemă pentru tine, chiar dacă ar da din piciorușe non-stop. Așa eram și eu.
Am însă o mare problemă. N-o să pot să stau 2 ani acasă cu el, pentru că mi s-a spus că nu-mi păstrează postul dacă fac întrerupere 2 ani. O să încerc să stau cât mai mult la servici (până aproape de naștere), iar apoi să stau doar vreo 6 luni. Cele 4 luni obligatorii și încă vreo 2 de medical.
În sfârșit... să fie bebe sănătos, vom vedea noi ce vom face.
Îmi pare rău că nu s-a prins bebe. Eu îți calculasem și data nașterii. Nu-i nimic. Ți-o mai calculez și luna viitoare.
MRL, mă bucură și revenirea ta. Ai fost o mare absentă. Am mai urmărit eu ce scriu fetele și tu nu erai pe aici.

... și

... pentru toate fetele muncitoare... 
Alexia27 spune:
Salutari la toata lumea! Eu am ajuns la Moisa abia luna asta pentru o IA si am fost la spital doar o data pentru eco. Chestia e ca nu a vrut sa-mi ia nici un ban si ma simt cam prost din cauza asta. Poate ma ajutati voi, cat e o eco la spital, daca se repeta faza cat sa-i dau ei? Ea e o dulce, dar nu vreau sa fiu nesimtita si sa abuzez. Multumesc!
Amely spune:
Alexia cum iti spunea si Oana, regula este ca "nu exista regula", adica dai cat crezi/vrei... Eu de ex. ii dau direct (de obicei 500.000, dar nu te lua dupa mine, poti sa ii dai si mai putin), nu o mai intreb si nu refuza. Din cate am inteles eu, profesional se comporta la fel, fie ca-i dai, fie ca nu. Ce pot sa-ti zic, este ca nu s-a intamplat macar o data sa ma tina sa astept pe holuri, cum ma vede ma si cheama inauntru... Nu ca as fi vreo fitoasa, eu in general astept cumintica atat cat e nevoie, ca stiu ce inseamna viata de medic. Dar cel mai bine e sa ii dai dupa cum simti tu...
Indy, Cata, cate un
-icel dulce pentru voi si bebeii cei dragalasi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
M Oana spune:
Amely suntem total pe aceeasi lungime de unda......
Spun si eu ce a spus si doamna din fata mea, dar adaug la acest capitol, ceea ce am spus la 'endometre': indferent daca e vorba de 200.000 lei-300-500.000 lei, Moisica se comporta la fel, deci fiecare da cum simte si cat poate....
utocatalina spune:
Fetelor eu sunt pe eritromicina 5 zile ca mi-a iesit un streptococ la analize...asta este...acum ma tratez, Bia sa fie sanatoasa!Bety sper ca a 10 ISA sa fie incununtata de succes...la fel si pentru tine Liliana, la a9-a ISA...Amely, Teo, Liana, Oana, Anca si toate fetele sper ca in decembrie sa aveti parte de ceea ce va doriti...Pupici!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
bety spune:
Cata - las' ca trece!
pe Bia!
Indy - acum in cate saptamani esti? Imi pare rau ca-ti fac probleme la servici...dar il ai pe sotul tau si unde-s 2 puterea creste!
Mercic pentru calcul, dar tu stii: socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa...voi fi o "tanara" mamica de gemeni prin FIV sau de o pereche fata+baiat infiiati...anul 2006 va fi productiv pentru mine, indiferent cum.
Ah, am uitat: mai am o inseminare si apoi o sa mi se puna pata rau de tot!
Sunt un TAUR INFURIAT...nu vad decat ROSU in fata ochilor!
MRL - ai fost mereu alaturi de mine...optimista cum sunt, acum e randul meu sa te incurajez si sa-ti urez sa nu ajungi la FIV!
Teo - esti "hoata"?! Citesti pm-ul si nu raspunzi???? Taci malc?!
Liana - pe tine te ps-ps pe unde apuc! Deci.....ps...ps....ps...!
Amely - esti o dulce fata tare dulce -
; eu te intrebam de prolactina si cand m-am uitat pe buletinul de analize de la Giulesti, o aveam facuta!
Am mai spus eu ca aveam o stare de euforie neanteleasa...ma amenintau rusii si eu nu-mi dadeam seama! Cata nesimtire pe capul meu!
Aileene - vesti-vesti-vesti!!!!! Ce face Alex?!
Carmencita - maine vreau vesti!
Alexia - nu te stresa de asta! E ultimul lucru la care se gandeste.
Daca am uitat pe cineva, scuze...dar... ma-ntelegeti voi!
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi