Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

salut eu sunt membru nou,dar citesc ceea ce sctieti voi de mult timp.m-am hotarat sa m-a inscriu atunci cand ajuns la DR.MOISA de aproximativ o luna de zile, a fost la monitorizare si sambata 29.10.2005 am facut prima inseminare
bafta fetelor care v-or face inseminare maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ooooooooooooo bine ai venit VERET sa stai cat mai putin pe aici si sa fugi cat mai repede la
bafta multa..si tin pumniii sa fie cu ochisori

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

pentru toate fetele
Liana30,merci sa fie cu ochisori la toate fetele.
apropo stiti fete care de la pima inseminare au ramas
eu visez cu ochii deschisi dar trebuie sa ma trezesc la realitate,deoarece incerc sa am un de doi ani si mai bine in conditiile in care am avut o sarcina extrauterina in 2002 si in urna interventiei chirurgicale practicandu-se salpingectomie dreapta totala.dupa aproximativ 7-8lumi am aflat ca sunt cam putini si puturosi si mai mor si relativ devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Viseaza-viseaza...ca nu se stie niciodata ce se va intampla si poate vei reusi din prima!
Ce ne ramane de facut, decat sa visam si sa speram!
si sa stai cat mai putin p-aci, adica sa treci repede la .

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu sunt tot timpul cu ochii pe voi...suntem bine...tocmai am terminat sapt. 29+ si am intrat in sapt. 30....mult nu mai este....burtica e mare, mare...Bia creste si este foarte vioaie...tocmai mi-am facut analizele de trim. III si mai astept inca niste rezultate...unele au iesit in afara limitelor, dar nu sunt probleme...la T ma duc pe 14 la ora 19:15 sa o vedem pe printesica...in rest sunt tot acasa in concediu medical si apoi voi intra in jur de 21 in prenatal...sper din tot sufletul ca luna asta sa va aduca puiuti in burtici, asa ca da-ti bataie!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29 in cap

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Mai Cata-mamico - mi-era dor de voi! Nu te mai auzisem de mult...am mai vizitat subiectele de la si te-am mai citit pe acolo!
Indy - ca nu mai stiu de tine si de tau ...
Apropo...mi-a zis o cunostinta, ca daca luna asta am reusit, va fi !
Vrabia malai viseaza!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Hai sa va povestesc... sunt socata si inca nu-mi revin... am patit ce au patit si Thea si Liliana mai demult, credeam ca mie nu mi se intampla asta... dupa aproximativ 8 luni de monitorizari in care am ovulat in ziua 14...
Aseara (ziua 10) am avut o tensiune in ovare de 'ziceai' ca sunt la ovulatie, i-am spus sotului meu ca ori ovulez, ori sunt plina de chisturi... daca nu m-am mai monitorizat de 2 luni, sincer n-am stiut ce mai este pe acolo...
Ma duc eu dimineata ca o floricica la eco (n-am mai fost atenta la simptome, abia dupa eco mi-am dat seama ca intepaturi nu mai aveam) si ce credeti? O intreb pe dr. se vede ceva? Cica : nimic! Cum, zic nici un folicul????? Nu. Endometru postovulator 7,5 mm, ovulatia s-a produs deja!!! Sa lesin si mai multe nu... ovulatie in ziua 10! Aaaaa, si zic 'd-na dr., am chisturi, ca pe mine m-au durut ovarele aseara tare', zice 'doamna, vreti sa va inventez eu niste chisturi?! N-aveti nici un chist!
M-am intalnit cu scumpa de Alexia, pe care o rog sa ma ierte ca eram asa agitata si am fugit val-vartej, sa ma inteleaga in ce directie am fugit... nu va mai spun in cat timp am parcurs drumul spital-acasa, am batut toate recordurile de viteza... pentru ca eu in inconstienta mea i-am 'pastrat' pe pt ziua cea mare a inseminarii si ultima data cand am avut contact a fost marti!
Cam asta e povestea inseminarii mele de luna asta... daaaar vestea buna (ca e si o veste buna) e ca dr. mi-a zis sa vin marti la eco sa vedem, ca s-ar putea sa mai creasca acolo niste foliculasi dragalasi si poate facem o inseminare. Am eu o presimtire ca luna asta depasesc productia de foliculi la hectar!
Tin pumnii la toate fetele care sunt in asteptare OANA, Thea, Bety, MRL! VERET, bine ai venit printre noi si sa fie cu ochisori si la tine! Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carmenico cred ca e socant, mai ales ca tu ai tot avut presimtirea cu stimularea....
De luna viitoare mergi pe stimulare si va fi super OK! Acum bucura-te de acest weekend si mergi mai departe...
Veret , bine ai venit printre noi si sa fie intr-un ceas bun inseminarea....
MRL valorile sunt excelente pentru ziua 8.......... Bafta!

Eu, ziua 29, ma simt excelent, fac test pe luni, pana atunci ma bucur de weekend.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

OANA, sper totusi ca ovulul ala grabit (desi cred ca au fost vreo 2, ca simteam si pe dreapta si pe stanga) sa traiasca si el 12 ore... aseara pe la ora 23 cand m-am dus la nani inca mai erau pe pozitii...Dar ce nu inteleg eu, de ce oare a fost asa de repede? Ca stimulare n-am mai facut de 2 luni... Tocmai, eu credeam ca daca faci stimulare se precipita ovulatia... Btw, vom vedea ce va fi. Eu am visat azi-noapte cum cumparam pampersi pt fetita mea...
Weekend super va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Traieste sigur 12 ore, in carti spune chiar c-ar fi vorba de 24 de ore pe care poti fi sigura, chiar si 36 de ore.....
Adica prestarea de acum/azi poate fi suuuuuper la fix....
De ce s-a intamplat in ziua 10? E toamna...., nu functionam chiar ceas, ci dupa cum doreste organismul nostru, care are fusul lui orar si legile lui interioare...

Mergi la inceput