Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Utocata, sarcina usoara in continuare, burtica este ... dementiala, esti o frumushica! Concediu placut, odihneste-te si ai grija de voi amandoua :))
Ingeras
bety spune:
ma doare in gat, imi curge nasul
!!!!!
Cata
iubitele mele!
Alexia - nu stiu de sa spun ? dr.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Hello moisici!
Cata, esti o
superba! iar ochii iti stralucesc de fericire, se vede asta si din poze. Ce bine ca ai intrat oficial in prenatal, acum esti mult mai linistita si ai scapat de stresul cu medicalele.
multi pt. tine si Bia frumusica si sarcina usoara in continuare!
Alex, si pe mine se mai trezesc sa ma intepe ovarele mult dupa ce am ovulat (si tot pe partea respectiva), dar nu cred ca e ceva grav... Spune-i dr. si vezi ce iti zice, poate iti face si o eco, ca sa stai linistita.
Betica, ia vit. C, ceai cu lamaie si fereste-te de frig ca sa te faci bine repede! Multa sanatate!
Eu nu dau nici un semn de posibila gravideala, chiar dimpotriva... luna asta "ceva" imi spune sa nu imi fac sperante...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
utocatalina spune:
Amely esti o scumpa...ca de obicei...am vazut ca esti in ziua 1...urmeaza o noua runda si ia aminte la mottoul meu de la semnatura...trebuie sa iasa! Sunt cu adevarat fericita si nerabdatoare...sapt. asta astept mobila din camera ei...am atitea lucrusoare si nu am unde sa i le pun asa ca de voie, de nevoie am comandat si cite ceva desi vroiam sa o fac peste 2 sau 3 ani...Te pup!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Alexia27 spune:
Multumesc de pareri Amely si Bety, nu am mai sunat-o pe Dr pentru ca s-a potolit durerea, mai ma inteapa din cand in cand si nu am mai zapacit-o pe Moisica degeaba. Plus ca de azi ma cam dor sanii, ceea ce inseamna ca am ovulat, asa ca m-am linistit.
Liana30 spune:

Rushinikaaaa......rushinika..rushinika.....
pai e frumos mama...??????????de 5 zile de cand am disparut eu...si voi tot la pag 9??????????
mey...meyyy..am luat
de la bety..ca tare rau ma ameninta cu ea
si vin spre voi...pai??...pai???????
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
ete mama ca va trecui la pag.10...
hai va pupacesc si cand revin sper sa gasesc multe pag...

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Liana - ma bucur ca macar tu (de "frica"
) ai scris ceva...la cum ne miscam noi, bine ca nu suntem pe pag. 3...
Eu sunt in pat, nu am iesit din casa, e vai de mama mea: tusesc, imi curge nasul, ma doare capul ... si ma tratez cu ceai si cu miere cu lamaie...nici macar nu mi-e foame! Am rezistat eroic, fara nici o pastila...macar de-ar fi cu folos, dar eu inca mai sper.
Era tot ce-mi doream!
Asa...am intrat sa va salut, sa mai vait un pic si ma bag la loc in pat!
!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
betyca ia pupici sa-ti treaca

si rezista mama ca e cu folos...stiu eu..![]()
eu raportez...ma simt minunat ..
va pupacesc pe toate

poate asa o sa apareti odata![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
veronici spune:
Buna fetelor,
Am inviat si eu!!! O perioada(dupa cea de-a sasea inseminare ratata !) am renuntat sa mai intru pe net,am fost suparata rau!! Apoi m-am apucat de dosarul de adoptie si am discutat cu fetele de pe forumul cu adoptiile.Am fost luni la Giulesti sa-mi fac alt HSG :( pt.ca mi-a spus d-na dr.ca s-ar putea sa mi se fi infundat trompele.... ,mi-a facut HSG si m-a bombardat cu rugaminti ca sa fac si a saptea inseminare. Asa ca..vreau nu vreau sambata cred ca ma inseminez: A SAPTEA OARAAAAAA! Imi vine sa mor! Cica sunt sanse mari dupa HSG.
Bety si Liliana cred ca suntem in aceeasi oala: daca nu iese acum, in ianuarie-februarie fac FIV si daca nu iese.....ADOPTIE. Anul viitor nu mai petrec Craciun fara copil ! Gata! Deja sunt bolnava de dor de copil. Stiu ca ma intelegeti ! Mi-e sila si sa mai merg la munca,la petreceri,prietenelor mele le este rusine sa-mi spuna ca sunt gravide, sau si-au scos steriletul sa mai faca unul.....ma simt ca o paria... e rau !
Hai ca sunt tampita,n-am mai intrat din vara si acum v-am bombardat cu problemele mele. Scuze.
Am citit tot ce ati scris (in ultimul capitol) vad ca au aparut fete noi, va doresc mult succes in tot ceea ce intreprindeti !
Va pup si sper ca nu v-am innebunit ,pa !
P.S. Nici nu mai citesc ce am scris ca sigur sunt in stare sa sterg trei sferturi.PA!