Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 13
mamiFlori spune:
Liana, sincera sa fiu, imi mai aduc aminte doar ca prin ceata chipurile ca eram cam agitata, dupa cum ai vazut
.
Tocmai am venit de la eco si sunt de-a dreptul
pt ca dupa 2 luni de microginon (luat in speranta ca in luna 3 voi capata un ovul mai acatarii) rezultatul e cam dezolant. Azi e ziua 12 si ovulul meu are 15mm si E=7-nesistematizat... M-a mai chemat simbata la 8,30 tot la Giulesti sa mai vedem... Din pacate nu cred ca va fi mare sfiriiala luna asta... Ooofff! Ce ma oftic! Mai rau mi-e mila de aia mica care seara la rugaciune zice "Si da-mi doamne o fratioara, da' mai repede ca nu mai am rabdare!" Mama, da' de ce nu vrea Domne-Domne sa ne dea fratiori? Asta e... Poate luna viitoare...
Oare ce sa iau sa rezolv problema cu ovulatia? Branca Ursului? Am sa ma informez...
Va tin pumnii la toate!
Florina
bety spune:

Frumusetilor, eu va
cu drag!
Maine la 11 voi fi la cabinet la inseminare...sa dea Dumnezeu sa nu ninga, de fapt, acum deja ninge, asa ca mai sper ca drumul sa fie OK maine...
Hai sa va povestesc, ca numai mie mi se putea intampla...
Am plecat azi dimineata la 8 si pe straduta din spatele blocului, care-i ingusta si se parcheaza si de-o parte si de alta, am reusit sa dac o manevra desteapta si ca urmare mi-am zgariat masina bine (eu) si pe a unuia parcat (are doar bara de protectie insemnata de mine - parca era "loc de dat cu capul")...cum s-a intamplat...foarte rapid; cand sa ies in strada principala, o desteapta a virat brusc, eu nu am vazut decat ca va intra in mine, asa ca am tras de volan dreapta si am intrat in cel parcat...urmarea schimb de telefoane, eu plecat la drum mai departe, bocind si mustind de nervi; cand m-am reantors de la Bucuresti, m-am dus la politie pentru dovezi, unde am stat de la ora 13 la ora 16.30. Am ajuns acasa franta si cam asta-i tot!
Urmeaza service si tot tacamul!
Asa ca...nu se putea sa nu inchei sirul inseminarilor si cu ceva care-mi va ramane pe creier multa vreme de acum in colo.
Unde mai pun ca au anuntat 3 luni de ger si zapada!
Va urez un we cald si sa nu mai fiti asa tacute pe aici, ca eu chiar daca nu mai scriu, ca pentru moment nu am ce...mai vin cu cate-o "bomba"!
Si sincer acum...chiar pe pag. 3????????????????
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
sa va pupacesc 

oana ,bety
tin pumnii...bafta multa..
mamiFlori
asa.....
eu ma retrag o perioada.....voi reveniiii....
asa am hotarat..si asa ramane....
acum ma retrag.....bafta la toate si sa ne auzim cu bine...

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Gata - sunt inseminata, stau si astept!
Liana, te averizez si p-aci: 
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Betica, iti tin pumnii si acilea, la moisici...cat despre masina, tocmai postai si eu la endo...cred ca ne luam de manuta...de fapt cu sotu' meu
Ufff... ceasul rau, pisica 13, ptiu-ptiu... da-le-ncolo de masini...tabla! bine ca esti tu OK...Macar de ti-ar reusi inseminarea, cel putin sa merite alergatura si statul la politie... Doamne-ajuta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Carmen.cita spune:
Bety
, poate aceasta ultima inseminare este una cu noroc, si pana la urma de ce n-ar fi, nu este nevoie de zeci de milioane de
, unul singur trebuie sa ajunga acolo unde trebuie!
Eu am zis ca incerc cateva inseminari si daca nu... as vrea sa fac fiv, dar nu prea stiu unde... in orice caz anul viitor prin toamna.
bety spune:
Amely - Am citit si eu la "Endo" despre patania sotului tau...imi pare rau; Mai mult imi pare rau ca ti-ai petrecut ziua de nastere astfel, dar sper sa recuperezi azi!
Eu una ma atasez tare mult de lucrurile mele, iar cum
face parte importanta din viata mea, mi-e asa mila de ea...acum tebuie ea dusa la doctor!
Carmen - la mine strategia e trasata: astept rezultatul si daca nu...in primavara FIV...si daca nu...adopt.
Iubitele - care nu ne-ati mai vizitat - a dat zapada peste voi?!
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Betica, asta e...compatimim impreuna!
oricum si
noastra tb. lasata in service cateva zile, poate chiar o saptamana...
In fine noi sa fim sanatoase si sa ne iasa zarurile, cu bebicii...ne rugam si noi de Mos Craciun si poate s-o milostivi, ca am fost taaare cumintele...
MOana, cum stai cu moralul? sper ca e in continua crestere si in spiritul sarbatorilor care se apropie...
Oltencuto, unde disparusi fata harnica?
Carmencita, nu te mai gandi la FIV ca pana atunci ramai tot natural, sa vezi tu!
Moisicilor, voi pe unde v-ati ascuns in ultima vreme? doar nu v-a speriat frigul? eu va astept sa iesiti la interval cu cate o pereche de liniute II si sa vedeti ce cald si frumos se face...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Alexia27 spune:
Buna dimineata fetele! Iaca si eu la rampa cu o nelamurire. Sunt in ziua 6 de asteptare si de vreo 2 zile ma doare ovarul de numa, numa.Aseara cel putin ma durea si cand ma miscam si cand stateam si cand respiram...azi colul este foarte ridicat, parca putin mai moale decat normal si mult mucus creamy, ceea ce-i normal pentru perioada asta. A! Si ovarul tot ma inteapa/doare.Credeti ca-i posibil sa fi intarziat ovulatia atat de mult? Marti a zis Moisica ca foliculul era "tensionat" si ca era exclus sa se faca chist. A trecut aproape o saptamana. Aveti idee ce poate fi? 
utocatalina spune:
Buna fetelor...eu am probleme cu netul...de aia o sapt. nu am putut scrie...Lunea trecuta am fost la T..Bia era super bine..avea 1671 gr....de azi intru in prenatal....daca vreti sa vedeti poze cu burtica la 30+ le gasiti in album la "burtica"..Sper sa va placa! Va tin pumnii! Succes!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
31 si 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!