Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa | Autor: galinarodica

Link direct la acest mesaj

Sper sa nu se supere Bety dar era deja pag 10 si fiindca aveam o intrebare de pus am facut si un nou capitol.
Fetele cred ca voi ma apueti ajuta sa-mi spuneti cum ajung eu mai repede la Giulesti ca daca o tot vizitati pe Moisa normal ca stiti cel mai bine.
Pupici si sa auzim de bine si de multe

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Nu ma supar ca nu-s suparacioasa...dar e o mica eroare la mijloc!!!
Noi nu suntem la capitolul 2 - sincer, s-a renuntat de mult la numaratoarea lui - Rodica - noi ne "vorbim" de 1 an de zile si chiar a fost o polemica (acum hat-hat), daca subiectul sa ramana sau nu, dar moderatorii ne-au inteles si ne-au lasat in pace -ici lor!
Din cauza asta, rog ca cineva care sa stie, sa stearga (2) din coada ca noi suntem veterane pe aici!
Deh - sunt capricioasa...oi fi !
Eu nu pot sa-ti spun cum se ajunge mai repede la Giulesti, ca nu stiu decat cum se ajunge de la Ploiesti la Giulesti, cu auto personal, deci...poate te ajuta altcineva!
Hai ca-s curioasa ce s-a mai scris p-aci, ca de ieri dimineata, nu v-am mai citit
Va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eu rataceam si te strigam pe la cap celalalt bety
bety ca nu te superi..m-as bucura din tot sufletul sa fii...stiu eu ca esti..
rodite ajut eu mama..da nu cu multe amanunte ca dehh..nu prea le am..da e pe langa carfur-ul de la orhideea...aaaaaaaa si mai stiu ca ajungi la Bricostore si faci stanga intri pe o stradutza si e imediat pe dr,,eeeeeeeiiiiiiiii scuze ca nu stiu daca am scris denumirile corect..da ma intelegi tu mama..nu??

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Mercic Liana, am rezolvit...
Bety uite am sters 2 scuze eu nu-s decat de vreo 2-3 saptamani pe aici si am vrut sa fiu de folos.
Pupici si sa te "carabanesti" la , dar sa mai treci si pe la noi pe aici.

Mergi la inceput

mi-a facut placere rodi
bafta multa maine..tin pumniiiiiii.stansiii rau da' tot

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bafta multa, va tin pumnii, gagici Carmen.cita, Alexia si Avalon, pt. sambata dimineata, sa veniti cu vesti bune de la ecograf!

Va pup pe toate Bety, MOana, Liliana, Rodi, Liana, Teo, Roxee, Aileene, gravidutzele noastre Indy si Cata si pe toate fetele pe care am uitat sa le scriu cate un dulce, mi-e dor de voi si va astept cu vesti!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Salutari!
Nu am mai avut timp de vizite pe aici.
Rodi ce ti-a spus dr.? Ce strategie adoptati?
Haide, viitoare gravidute, Oana, Liana, Bety ceva simptome? Ca de teste nu va intreb, stiu cand ati facut fiecare inseminarea, asa ca, incepand de sambata-duminica asteptam rezultate POZITIVE.
Amely e corect modul tau de gandire vis-a-vis de prolactina. Mai bine o repeti inainte de a lua, chiar si produse naturiste.
Carmencita, Alexia, Avalon bafta maine. Ma bucur ca ati venit pe la noi si astept vesti bune si de la voi.
Eu nu am nimic nou de relatat. Ma simt bine, maine merg la o petrecere, o sa dansez mult si peste o saptamana vom vedea daca ma inscriu si eu in randurile gravidutelor.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

gagicile!
Am treaba sa mai dau si altora, dar n-am cui!
Simptome...doar v-am spus ca parca-s beata de catva timp si alerg toata ziua si...noaptea imi tratez zuza ca a facut: traheita si mi-e mila de ea - parca-i un copil: tuseste si nu stie ce se intampla cu ea.
Liana - ieri am trecut o fuga si ce-am citit: chiar ti-a venit cm sau ai glumit?! Sper ca ai glumit!
Teo - sa nu te zbengui prea mult la dans!
Rodica - sper din toata inima sa nu ajungi veterana ca mine!
Liliana - am vazut azi o masina cu nr. B-71-MRL - mi-am zis: "Na belea...si pe drum imi sar in ochi fetele de pe Forum!"
Amely - repeta prolactina si nu lua diverse inca.
Oana - la "Endometru..." mi-ai raspuns cu -ici, asa ca-ti trimit cu drag; ma duc sa citesc sa vad ce simptome ai!
Tim pumnii fetelor care urmeaza la inseminat si pe toate-toate!
Musete, Aileene, si voi Cata si Indy...si toate celelalte care nu ne-ati mai vizitat, ce mai faceti?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

sa va pupacesc putin
Teo din pacate eu nu mai sunt pe lista aia..poate la urmatoarea
bety...cum as putea sa glumesc cu asa ceva??????
am vorbit serios...pe bune''

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

pentru toate fetele!
Astazi m-am monitorizat. Ziua 8 de la CM
- endometru 7 mm tril,
- folicul dreapta 10 mm (slabut saracutul),
- folicul stanga 14,5 mm
Va spun sincer ca nu am avut nici un chef, asa as fi vrut sa iau o pauza pana la anul dar.... M-am dus la spital de gura sotului, am sunat-o pe dr. si m-a rezolvat. Ma intalnesc luni din nou cu ea sa vedem ce facem in continuare.
Bety, si eu am mai intalnit masinute cu nr MRL, dar nici una nu este a mea. Mi-am schimbat de curand masinuta, mi-am luat una mare ca sa imi incapa 2 bb in spate cu tot cu dadaca (soacra). Si apropo de treaba, eu zic mai putina ca sigut nu ti-o ia nimeni. Crezi sa se inghesuie cineva la asa ceva? Cu scarbiciul m-am convins ca nu imi ridica nimeni statuie asa ca ... mai este si maine o zi iar daca maine este sambata si mai bine ca imi raman 2 zile libere pana la urmatoarea zi de munca. Te pup dulce si poate ne dai cat de curand o veste buna.
Teo, incetisor cu dansul si peste o saptamana poate dansam de bucurie toate. Sa vina vestile bune!
Amely, repeta analiza ca sa fi sigura ca nu inchiti pastilute asa aiurea.
Va pup dulce pe toate iar de la fetele inseminate astept sa curga vesti bune

Mergi la inceput

MRL iubita..si stai linistita vor creste cu siguranta...eu tin pumnii..ai sa vezi ca totul va fi bineeeee

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput