Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Kreliuta, esact la doua minute de piata volanta (care intre noi fie vorba, e cam scumpa dupe gusturile mele de gospodina, na, ma laud si eu...). Da si aia e strada... de la semafor la dreapta.
Si eu facui o injectie in vechend, dar una benefica, zic eu, desi ma doare si acuma mana...vaccinu' antigripal (facut de mamitza). Nu am facut gripa niciodata, dar nici nu intentionez....Si cred ca la mine are efect...
Tu ce ai patit? Ca eu am oroare de injectii in partea dorsala...ultima am facut-o pe cand aveam 9 ani...si nu va spun ca antibiotice de gen penicilina nu am facut niciodata...are mama niste amintiri horor cu mine ...alergandu-ma prin casa sa-mi faca injectii...si nereusind sa ma prinda... Ce vreti, amintiri din copilarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by krelia
ti-am scris detalii..picanterii..alea alea..in privat!

Pai zi-mi si mie ... ca si eu sunt in aceeasi oala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce liniste e aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

hello si pofta mare!
Sau mai usor cu papica sa nu ne ingrasam chiar asa inainte de nunta,ca nu da bine;avem timp dupa nunta!!
Mi-am gasit nasi!Mi-au dat si lacrimile cand am primit raspunsul!Sunt fosti colegi cu mine de grupa.Singurii dintre prietenii nostrii care s-au casatorit.Sper sa ne intelegem foarte bine,sa nu apara tot felul de probleme;am auzit o multime de povesti,tot felul de pretentii.Voi cand ati cerut de nasi le-ati facut si un cadou?Cam ce?
Noi o sa-i invitam la un restaurant si ma gandeam sa le facem si un cadou:un set de pahare,ceva de pus in casa.
Si as avea si eu putin ajutor in privinta unei coafeze sau daca stiti si pe cineva care machiaza bine.Eu sunt blonda cu parul lung si nu prea stiu daca sa-mi fac un coc la nunta sau sa-mi ondulez parul si sa-l prind la spate.Oricum as vrea sa gasesc o tipa de pe-acum sa fiu sigura ca imi face ceva misto.Eventual sa mai merg la ea si inainte de nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

oana, Raza, a.ciel - daaaa despre retarpen est evorba!!!!
Si nu va zic cat de al dor!!

Ultimile mele amintiri cu injectiile sunt de prin clasa aII-a cand, indigestie facand (de la mancat seminte cu tot cu coaja), am stat 2 zile la Budimex si m-au tinut 4 asistente, ca sa-mi faca a 5-a injectia - stiam eu ce stiam!
Rexanne, sa dea DD nici sa n-ai nevoie ca doare lau lau de tot! Io am patit ca trebuie sa tratez un streptococ din sange, care face pe nebunul si imi raneste amigdalutzicutzele de vreo 3-4 ori pe an...si am si ASLO dublu...ashea ca..tre' sa-i vin de hac! Mie, abia acu imi mai trecu din durere....da' tot mai simt ceva asa...parca parca...si cea mai tare faza e ca ultima injectie o am pe 24 decembrie , dar o voi decala cu 2-3 zile....
Mda, ai dreptate, cam scumpicica piata asta...in afara de aia de la Vitan si Mihai Bravu, mai stii vreuna prin cartier, ca io-s disperata..si cel mai tare ma oftic ca nu gasesc dom'le macelarie d'aia ca pe vremuri...(imi tot lauda soacra-mea macelaria aia de la piata Trapezului...pe langa Salajan...da' cine-oi fi io sa ma duc pan' acolo pt ciorba lu' fi-su..ete fleoshk )

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Fetele, ca tot ziceati de Mihai... m-a mancat undeva sa zic da la invitatia sarbatoririi onomasticei baiatului mic al nasilor... are 6 ani si are tot ce vrea... ultimul cadou: un scuter de 12 mil !... pt ca frate-su a primit unu' de 45, i-au luat si lui... si pe langa motorina, flori, o ciunga... tre' sa luam ceva la copil... dar ce ? ca doar copii n-am, nepoti de frati nici atat ( ca restul nu se pun ) sa zic ca am experienta si... nici banuti nulti... ce sa-i luam ? ieftin si care sa arate... scump ? si mult, cantitativ, daca posibil ?... in afar' de bomboane la kil...
olgutza, bine-ai mai venit !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Raza, bine (ca) te-am (mai) gasit!
Despre cadou pentru pushtiu' nashilor, ce sa zic?! Poate ceva personalizat? o canutza, un tricou, o pernutza? chestiile astea tzin la copii, indiferent daca sunt de bani gata au ba. Plus ca e doar onomastica, nu si zi de nastere, asa ca daru' nu tre' sa fie prea...sanatos! Pe de alta parte, daca-l inveti cu "atentzii" costisitoare, asa o sa-l si ai.
Parerea mea...!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia
Pai zi-mi si mie ... ca si eu sunt in aceeasi oala...

Roag-o pe Raza sa-ti trimita mesajul pe car ei l-am trimis ei, ca nu mi s-a salvat in Outbox ...
Sorry...dar sper ca ea sa nu-l fi sters...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nici eu nu stiu ce sa ii iau nasului meu. Il cheama Mihai, deci maine e ziua lui. Ma ajutati cu veo idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gata...saptamana asta rezolvam...Dj, biserica si ...poate avem noroc si cu fotograful si cameramanul...desi inca nu stiu de unde sa ii iau ca nu cunosc pe nimeni!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by krelia
Roag-o pe Raza sa-ti trimita mesajul pe car ei l-am trimis ei, ca nu mi s-a salvat in Outbox .Sorry...dar sper ca ea sa nu-l fi sters

Raza......... te rog frumos sa-mi trimiti si mie PM-ul de la Krelia pliz pliz plizzzzzzzz

Mergi la inceput