mamici singure

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karol spune:

La mai multe luni si ani Julia!
Sa-ti ntraiasca puiul Adela si sa te bucuri de el.
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Draga Karol,

MARE ANIMAL!!!!! Bine macar ca vine pe la copil... Te ajuta si material? Nemernicul!!! Lasa-l cu ordinara aia si o sa vezi ca n-o sa-i fie bine. Suntem de aceeasi varsta si nu merita sa ne traim viata alaturi de animale. Cineva ( o doamna de 47 ani ramasa vaduva de la 38 ani cu un copil de 1 an) mi-a spus ca nu merita pentru 5 minute cu fata-n sus sa acceptam spalatul sosetelor, pretentiile si viciile unui barbat. Barbati pt asa ceva sunt pe toate drumurile!!! O sa spuneti ca ai nevoie, dupa o zi epuizanta, de un barbat care sa te tina in brate, sa-ti spuna ca esti frumoasa si ce mult insemni pt EL... SI SA CONSTATI INTR-O BUNA ZI CA TOTUL A FOST MINCIUNA PT A OBTINE CINE STIE CE .....

LASA CA O SA FIE BINE PANA LA URMA! DUMNEZEU E SUS SI LE VEDE PE TOATE. NU POATE FI SOARTA ATAT DE CRUDA CU NOI.

MAI SCRIE-MI! TE PUPAM PAPAPAPAPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

DE FAPT ASTIA NU SUNT BARBATI, SUNT CARLIGE DE RUFE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Karol, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar citind subiectul tau mi-am amintit de invataturile bunicii mele care imi spunea ca nu contesta ca bunicul o mai fi avut si el aventuri pe perioada casniciei, dar ea nu a simtit nimic niciodata, copiii erau ca niste printisori, camara si frigiderul pline (sa nu razi, folosesc chiar cuvintele ei acum), familia era sfanta pentru el. Faptul ca nu a simtit nimic denota ca el ii respecta totusi sentimentele, nu a vrut sa o faca sa sufere. Stiu ca acum sunt alte vremuri, dar barbatii tot barbati sunt si unii sunt mai slabi si cedeaza, altii nu. Eu vroiam sa accentuez acum ca faci foarte bine ca nu mai vrei sa stii de el, te-a si mintit pe deasupra, n-a fost nici in stare sa ii impuna aleia macar niste reguli ca tu sa nu afli, ai fost in pericol sa pierzi si sarcina si nu i-a pasat. Eu de atunci nu i-as mai fi acordat nici o sansa. E o perioada foarte grea pentru tine dar o sa te eliberezi si o sa si poti sa stai de vorba cu el pana la urma sa puneti lucrurile la punct.
Capul sus si ai grija de tine si de fetita, o pentru ea si pentru tine.
Multi pupici,
Oana

Mergi la inceput

Multumesc pt mesaje fetelor.OanaB ai perfecta dreptate.Sunt sigura ca bunica ta iti spunea adevarul.Bunicul tau era un om destept nu un bou ca sotul meu. Sufar ft tare si acum, dar cu ajutorul vostru am inceput sa devin mai puternica.Plang in fiecare seara cand merg la culcare,ma gandesc la fetita mea cand o sa mearga la gradinita, la scoala si o vor intrba copii unde este taticul ei.Oare ce o sa raspunda ea? E micuta deocamdata( 1,2 ani),nu stie prea multe dar cand se va face mare si ma va intreba si ea ce e cu tatal ei ce am sa-i spun.O sa-i zic ca a murit pe front. Glumeam
Va pup

Mergi la inceput

Buna Bebi,
Vine s-o vada pe Michelle, ii aduce si mancare si bani... deocamdata.
Macar atat nu?Acum cand eu va scriu voua, el este la mine acasa.A sunat ft devreme astazi s-o intrebe pe mama daca are nevoie de ceva pt fata.Eu cum am auzit ca vine am si tulit-o.Sufar tare mult daca il vad.Ti-am mai spus eu mi-am bagat in cap ca a murit si l-am si ingropat.Si daca mai plang uneori, plang ca nu mai este printre noi nu pt ca ar avea pe altcineva.Si in conditiile astea iti dai seama ca nu pot sa stau acasa sa-l vad pt ca m-as speria sa-l vad trezit dintre morti, nu?
Va pup, mai scrieti-mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmariusel spune:

karol cred ca ai intzeles greshit cuvintele mele. Daca reciteshti postul meu din nou eu spuneam CA NU CRED CA TOTZI BARBATZII SUNT ASHA.

Eu m-am dat pe mine exemplu. Eu in 3 ani de casatorie nam facut asta shi nam fost tentat deshi pana atunci am fost un crai. Shi precum o spuneam mai sus, nu fiidca "eram insurat" ci fiindca imi iubeam sotzia shi eram implinit. Nu imi trebuia altceva decat ea.

Imi pare sincer rau de tine. Uneori barbatzii sunt nishte porcii ordinari, cand e vorba de sotzia shi copilul tau eu cred ca el ar trebui sa judece inainte. Shi daca a facut-o decat pentru PUR SEX e un fraier shi jumatate. Daca asta se datoreaza neintzelegerilor dintre voi ( care din cate am intzeles lipseau ) atunci e intradevar un asshole.

Mergi la inceput

Scuze mmariusel.Poate chiar nu am inteles ce ai vrut tu sa subliniezi.
Mai greseste omul.Scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Draga mea Karol, te inteleg perfect ca esti f. suparata pe EL pt. ce a facut, dar daca se arata atat de interesat de fetita (si chiar o ajuta cu mancare, bani....), de ce nu incerci totusi sa ai o discutie cu el, poate-i vine mintea la cap pana la urma, poate a renuntat la amanta si vrea sa stea langa voi, mai da-i o sansa, eu stiu....nici nu stiu cum ar fi mai bine...Imi inchipui ca furia ta e imensa, ca nu poti ierta, dar poate a fost doar ceva trecator.....si isi revine, ce zici? Mama ta cum priveste lucrurile, nu se ia de el cand vine la fetita? Ce te sfatuieste sa faci?

Te pup si numai bine..., e o situatie f. delicata....

Laura si bebitele: Bianca (3 ani si 11 luni) si Ramona (10 luni)

Mergi la inceput

Buna Laura T,
De multe ori m-am gandit ca poate ar trebui sa-i mai dau o sansa dar asta pana ieri cand mi-am dat seama ca n-o sa-si mai revina niciodata.A venit s-o vada pe fetita noastra, Michelle, si stii ce i-a zis mamei mele ca sunt nebun ca femeia aia este femeie "calumea", e o doamna si nu si-ar permite sa vorbeasca asa cu mine {nu stiu daca tu stii ca amanta m-a sunat si mi-a zis niste cuvinte pe care n-am sa pot sa le reproduc vreodata).Eu am fost cea care am sunat-o si am injurat-o.Iti dai seama ce desteapta e ea.L-a luat cu binisorul si l-a convins ca eu de fapt sunt baba-cloanta si ea este zana cea buna.Pana acum l-am lasat sa vina sa-si vada copilul dar pt ca m-a jignit la mine in casa,usa nu i sa va mai deschide niciodata.Nu-mi vine sa cred ca cel caruia i-am daruit ce-i mai frumosi ani din viata mea imi face asta.
Mai scrie-mi, am nevoie de prieteni pt ca ma simt foarte singura

Mergi la inceput