Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Megg sanatate tatalui, iar tie iti doresc nervi de otel:))
Lali inca nu am sunat la Brenac, dar va tin la curent cu ce o sa imi zica;
Paula eu am 1,60 si Gabi 1, 80, iar Andrei la 8 luni avea doar 68 cm, si l-am nascut cu 48; dr. zice ca o sa se inalte mult cand o sa inceapa sa se inalte (deocamdata e la faza cu mersul de-a busilea, iar cand se apropie de tinta, se lasa pe burta si se intinde ca rama); Eu tot mai sper sa se faca inalt, ca doar e baiat, desi eu nu am suferit absolut deloc din cauza inaltimii;
Daca mai ai amanunte despre acel program zi-mi si mie caci am o prietena care si ea si sotul sunt de inaltimea mea, iar baiatul lor are 2,3 ani, si s-ar putea sa nu fi auzit de asa ceva;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Magga, cred ca a fost febra musculara pt. ca timp de o zi nu a pus picioarele in pamant si nici nu a vrut sa mearga. Se lasa direct in fund, apoi si-a revenit.
Oana si Tudor baleste mult de tot si roade tot ce prinde insa de la 7 luni nici el nu mai are nici un dinte in plus. Tot cu 6 a ramas.
Megg ce bine totusi ca ai fata desi imi pare rau ca tatal tau nu se simte bine. Sanatate multa! A, si am uitat sa-ti zic ca noi ii facem zilnic baitza, lui Tudor ii place asa ca nu vom renunta la ea.
Adana, o pt. tine si un pt. Sebastian.
Paula eu am citit undeva un interviu cu un ortoped cunoscut (din pacate nu mai stiu unde dar probabil intr-o revista) care spunea ca toti bebelusii au un fel de platfus pana in jurul varstei de 4 ani, care de fapt nu e platfus cu grasime pe talpa. Desi unii medici, mai mult cei de familie se grabesc sa-l diagnosticheze ca platfus si sa recomande masaj, talonete sau mai stiu eu ce ghete speciale. Insa e normal, asa sunt ei, bebelusii. Sau cel putin al meu asa este, iar ortopedul care l-a vazut nu a semnalat nici o problema.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Kita, parca tu intrebai de Bestutza. E bine si ea si Tudor care e un scump si un nazdravan. Sper ca va avea cat de curand chef sa scrie din nou pe aici si sa va dea vesti chiar ea pt. ca sunt convinsa ca mai sunt fete care ii simt lipsa, ca si mine.

Mergi la inceput

Fetelor, mai e vreun bebelus care nu danseaza? Sau al meu e singurul in situatia asta? Ca nu danseaza nici un pic, chiar daca ii place muzica si ni s-a spus ca are ureche muzicala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Irina,
Ai mei copii danseaza amandoi si sunt tare scumpi, cred ca se-ndeamna unul pe altul ...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara mamici si pitici.

Rusine mie ca n-am mai apucat sa scriu de ceva timp dar am avut foarte multa treaba...avem si noi vesti: Andrei se simte foarte bine, i-a revenit pofta de mancare, chiar mai bine decat inainte, concluzia mea este ca tot episodul cu diaree a fost numai de la fier, dar i-am dus astazi si coprocultura la testat (abia azi am reusit, fiindca nu facea pana in ora 14, fereasca sfantul) si astept rezultatele.
Altfel, veste MAAAARE: ne-a aparut si noua astazi un varf mic de dintisor in partea de sus dreapta (cred ca este incisivul). M-a mirat ca nu a dat nici un semn ca iese, in afara de salivare abundenta. N-a plans, n-a fost marait, nimic...sa-l tina Dumnezeu asa, minunea lui mami mica si frumoasa....dar tot ma dispera cu legumele.

Liviana, multumesc mult pentru retete.

Adana, nu fi suparata, si noi suntem in aceeasi situatie, dar nu-i bai, bebeii sa fie sanatosi si noi pe langa ei .

Tomasa, pe unde iesiti in parc?

va pup si sper sa nu mai absentez atat...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

Felicitari Andrei pt. primul dintisor. Amaya, sa-i notezi ziua primului dintisor ca e dragutz.

Fetele, am o intrebare la voi: mama soacra m-a speriat ca nu e bine sa dau copilului vitel de lapte, caci eu asta i-am luat ieri din Cora si i-a placut supa de vitel ff mult si i-am mai dat si azi, Anda, multumi pt. reteta, i-a placut lui Codrin muuuult, se uita sa-i mai dau dar nu mai era. si am pus ceva carne vitel si la congelator sa mai scot sapt viiotare sa mai fac asa 2 zile. deci ea zice ca animalele f. mici, de lapte ar fi toxice, carnea lor mai precis, si imi da exp. faptul ca Ceausescu nu consuma aceste tipuri de animale. nu pui mic, nu vitel/purcel de lapte! Voi dati bebeilor asa ceva??? sau ati auzit ceva de chestia asta? sa fiu si eu sigura cae ok.

multumim mult,

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

M-am uitat la iaurturi si intr-adevar la foarte putine am gasit specificat " fabricat din lapte pasteurizat", printre care Milli ( care nu iau de cand am gasit 3-4 stricate), OK si inca unul.
Oricum, raman la parerea ca iaurtul Campina e cel mai bun, si vad ca se vinde ca painea calda la Carrefour.
Sunt convinsa ca e facut din lapte pasteurizat, chiar daca nu scrie.

In rest, am facut prostia sa ii cumpar un nr mai mare de Libero, desi el inca nu are 12 kg, si uite ca s-a udat, desi, spre deosebire de Pampers aici nr se potriveste cu nr de kg.
Ramane sa pastrez pachetul cu nr mai mare si sa folosesc pana atunci tot nr lui, pentru 7-14 kg.

De Alina Gabriela mai stie cineva ceva?

Leta, ce faceti voi?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, felicitari pentru dintisor!

Kita, Rayan s-a nascut cu 49 de cm iar acum are aproape 80. Fiecare copil are ritmul sau de crestere, asa ca, give him some time.

Patricia, mai zi si tu ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aaaaaaa, am uitat sa va spun ca am luat olita. Nu e cine stie ce, sper sa o accepte mister Rayan.
Cum o dezinfectez, cu alcool? Voi cum procedati?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput