Cele mai haioase faze (cu noi:))
Raspunsuri - Pagina 12
T_Ioana spune:
Andre_ea...nici eu dar cred ca omul s-a gandit ca daca lui ii e sete musai sa-mi fie si mie......
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
carla2005 spune:
Bey am ras cu lacrimi! Hai sa va povestesc si eu una tare din studentie!
Nu ma hotarasc la care incep cu categoria "e foamea mare in camine"! Sfarsit de saptamana toti studentii ca mancarea si banii pe sponci! Eu locuiam in hotelul de 5 stele P19 Regie! Vin niste prieteni ca au gasit un pui prin frigider sa facem gratar! A fost mai mult mirosul decat puiul, dar in fine -stateam la parter-asa ca in spatele caminului se ajungea mai usor pe geam, era acolo un dute vino, vreo 10 oameni pe un pui si mai si comentam:"Prinde-l ma ca a inviat! Doamne ce mai sfaraie gratarul etc!" Pe la geamuri alti studenti ne injurau...la un moment dat ne trezim cu o ploaie de ciorba in cap, un coleg care tocmai iese pe geam s-a ales cu toti taieteii pe fata! Era super haios..nu va zic ce a fost la gura lui!
Tot P19 categorai "baia de lux"! La baie trebuia sa mergi cu stutul tau (stropitoarea aia), intr-o zi imi iau eu stropitoarea in spate si ma duc sa fac dus, usa inchisa, ciocan si bineinteles ca mi se deschide un tip un pielea goala fara nicio jena ramane stupefiat, imi trnteste usa in nas...eu raman blocata...ma intorc pe holul luung cu stutul pe umar si ma intalnesc cu prietena individului se ducea la dus (probabil era asteptata de aia imi deschisese tipul)!
Tot in P19 eram fericita posesoare a cheii de la baie...la orice ora din zi si din noapte ma strigau pe hol colegii sa le dau cheia...nu stiu de ca nu isi faceau copii..probabil erau cam scumpe!
Eu treceam in anul 3 iar o prietena de-a mea de la bunica de la tara vine si ea in anul I, imi este data in grija fiindca in sat eram cunoscuta drept un om cu capul pe umeri! Bineinteles primele saptamani chefuri peste chefuri ...eu fiind organizatorul...prietena mea exasperata exclama:"Maaamaaa Bucurestiu este un oras al pierzaniei!"Nu va spun cate tepe si mistouri si-a luat fiind cea mai mica dintre toti! Acum insa e as in ale smekeriilor si ma laud ca eu am format-o!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta