unde gasesc tablouri in Bucuresti?

unde gasesc tablouri in Bucuresti? | Autor: Eliza5

Link direct la acest mesaj

Sunt pusa pe redecorat . Aveti idee unde pot sa gasesc niste tablouri frumusele? Nu ma intereseaza opere de arta scumpe, ci niste tablouri simpatice si vesele de genul "Floarea soarelui" lui Van Gogh. Stiti cumva magazine interesante de decoratiuni interioare unde pot gasi asa ceva?
Multumesc!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la Hanu cu Tei incearca.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Multumesc Sabina
Unde a Hanul cu Tei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

vis-a-vis de universitate este o cladire in care sunt inchiriate spatii de catre partide, etc. Acolo este si Avanpost (daca te uiti cu atentie scrie undeva, chiar daca mai mic, daca nu, intri si intrebi la portar), este o galerie de arta cu unele tablouri f reusite, il cunosc personal pe unul din pictori de la care am cumparat si eu. Nu stiu daca se incadreaza in bugetul tau dar eu zic ca merita sa dai o raita pe acolo.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

E pe lipscani! gasetsti sigur:) e un fel de gang, cu vechiul han trasnformat in galerii, si cu magazine de pensule, culori etc.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Multumesc mult amandurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana9703 spune:

Eliza, gasesti la Hanul cu tei (pe Lipscani) si la Galeriile Orizont pe Magheru.

mamica Anei si a Mariei

Mergi la inceput