Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71
Raspunsuri - Pagina 2
diciu spune:
si eu la fel simt...da nu de 2...de patru fete cel putin... Danuntza..Oana...Simonette si Catty si atunci sa vezi ce galerie va fi...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
catty spune:
Multumesc din suflet pentru incurajari fetelor.
Sotul meu a innebunit, m-a sunat si mi-a spus ca a facut rost de bani si maine sa ma duc sa imi fac analizele si ca imi ia in seara asta si un test de sarcina, din ala scump si bun cum i-au spus lui colegele de serviciu. La toata lumea a spus ca sunt insarcinata. Nu mai este in toate mintile. Una dintre colegele lui m-a sunat sa ma felicite si mi-a povestit cam cum este dansul "in tensiune".
Deci, asa cum sta treaba, se pare ca in seara asta tot nu scap si o sa imi iau un test de sarcina, pe care cred ca tot o sa il fac astazi, pt ca nu ma lasa "stresul meu" cu acte in pace. Mare greseala am facut ca i-am spus azi ca mi-e rau.
Iarasi m-a sunat al meu consort, asta ca nu mai vorbisem de 20 de minute!!!!!!!! Doamne, daca este sarcina sa vezi ce il asteapta, si daca mai e si baiat o sa ii plang de mila de cum o sa il stresez si eu pe el.
Sa aveti o seara buna si daca am vesti bune in seara asta gasesc eu o cale sa va anunt.
Va pe toate
catalina
barbye spune:
Amely ce analize ai facut, cine ti lea recomandat ? Zimi si mie?...Ca luna asta n-am pe ce cheltui banii?
Ca eu dastea hormonale, nu facusi....?nu mi9au fost recomandate de DR.T....O sti el ceva de nu mi le-a dat.....
Mirela
simonette spune:
Mai fetelor!!! V-am lasat la pagina 9, ca era cam pustiu, asa ca m-am apucat de ceva treaba prin casa, si acum cand revin...capitol nou!!!
Braaavo fetelor!!!
Azi am ramas acasa, ca mi-era asa dor sa tandalesc! Mai devreme, a venit si sotul meu pe care, l-am asteptat si eu intr-o bluzita mai transparenta si mai subtire Ce sa vedeti!?! De cum a intrat pe usa, i-au sarit in ochi mei ale caror sfarcuri erau cam obraznicuti Ce s-a mai minunat el de noile dimensiuni!!! Si tot repeta intr-una ca sunt gravida!!! Ma Sanda, tu esti gravi...ma daca eu iti spun ca esti gravi! Si ce i-a mai masurat...si ce i-a mai pupat!!!
Acum, ce sa zic? Sa-l auda Dumnezeu, ca tare mult isi doreste...de cate ori a fost nevoie de spermograma, a donat, fara sa comenteze saracutul! Nici "pas" n-a zis, nici macar o data, indiferent de moment sau de loc!
Cathy,eu nu ma misc de-aici, pana nu-mi dai vestea! Cand vine sotul cu testu'? Te rog nu ne fierbe, ca sunt sigura ca toate fetele stau cu pe monitor! Sa dea Domnul sa fie doua liniute!!!
Diciu, fac cinste mare daca va fi cum ai zis tu!Cum te mai simti?
Fetelor multumesc din suflet ca tineti pumnisorii vostri pt noi!!!
diciu spune:
Simonette...merci de grija...ma simt mai bine....
insa nu foarte bine....ca stau cu grija voastra...de cate ori ne anunta o fata ca are burtica...am niste emotii...si asta poate pentru ca mie una mi se pare ingrozitor de greu acest lucru...desi este asa firesc totusi...si acuma ca sunteti 4 in asteptare...e si mai greu...dar astept cu nerabdare vestile bune una cate una...care vreti voi prima...numa sa fiti toate...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Laura Ioana spune:
Catty testul de sange iti spune sigur daca esti Mai ales ca ai deja 5 zile intarziere Hai ca asteptam sa ne dai vestea cea mare, ca semne de sarcina ai o multime!
Laura 20+
Puiutul meu
Adriana mica spune:
Buna seara, fete dragi,
Bine v-am regasit.
Catty, subscriu si eu la ce spun fetele: simptomele tale par a fi 100% semne de bebe. Iti tin pumnii. Totusi, cred ar fi bine sa faci testul de urina maine dimineata (desi, daca esti deja in "prelungiri" probabil ca se va pozitiva si daca il faci in seara asta). Eu am facut teste de sarcina doar inainte de data probabila a CM, si la cat de palida a iesit a doua liniuta, nu cred ca s-ar fi vazut daca le faceam seara.
Oana, Simionette, Danutza, Liana - presimt ca vom face chef mare luna asta. M-as bucura enorm pentru voi.
Amely, nu ma pricep la analize hormonale, dar stiu ca intotdeauna este bine sa refaci o analiza cu rezultat incert. Mai ales daca exista suspiciune sa fie generat de stres. Multa bafta!
Nu vreau sa va intristez, dar eu sunt intr-o pasa tare proasta: ma simt de parca as "hiberna", lipsita de vlaga si de vointa, incapabila sa iau vreo decizie. Cred ca, intr-un final, m-a doborat ritmul infernal de munca; in plus sunt putin trista ca trebuie sa mai amanam inca o luna "proiectul" bebe. Am considerat ca este mai sigur asa: sa mai testez inca o "perioada" semnele specifice din perioada ovulatiei, regularitatea CM sau simptomele pe care le determina. Iar daca imi va fi la fel de rau ca luna aceasta, mai bine ma duc la un control sa vad daca este totul ok. Nu de alta, dar daca s-ar intampla din nou (sa pierd sarcina), m-as invinovati cu siguranta ca nu am stiut sa am suficienta rabdare. Cam atat nou despre mine.
Barza
Adriana
Mishulina spune:
Buna seara fetelor,da' stiu ca m-ati ametit cu viteza voastra! (nu ca nu eram eu oricum ametita ). In ritmul asta pana ma trezesc eu ajungem imediat la cap 100
care,nu uitati,imi e rezervat sa-l deschid si apoi sa plec!
quote:
Originally posted by marrina
Mishu Simt un aer smecher pe fata ta.
Marrinutza esti "de groaza"!! Ce m-ai nimerit,chiar aveam mai adineauri o privire de "vulpe batrana",dar nu stiu nici eu de ce....Tare mi-e drag cand vad sperante in grupul nostru....
Haideti fetelor cu vesti bune,va tin pumnii!!!
Ina
shoricutza spune:
Pup fetele frumoase! Mi-am bagat si io nasucul pe aici (ca de obicei) ca sa vad ce mai faceti si surprize, surprize, vad ca este rost de vesti bune!!!!!! Asa ca m-am gandit ca poate port noroc (asa cum mi-ati purtat si voi mie) si am venit cu una pereche de pumnisorii stransi si dornica sa iau cu mine cat mai multe burtici.
Ma rog sa apara cat mai multe perechi de liniutze. Va pe toate.
9+