Mind reader
http://trunks.secondfoundation.org/files/psychic.swf
e curios dar daca cauti logica o gasesti!!!
ajutati-o pe Bella!!!
www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=57873&whichpage=1" target="_blank">au nevoie de noi
Raspunsuri
catrinadil spune:
V-am spus ca are o logica, daca nu ati calculat corect nu va da raspunsul corect.
trebuie sa va ganditi la un numar de 2 cifre(de la 10 la 99) si scadeti din el suma cifrelor care il compun.
ex: aleg 23 adun 2+3=5 scad 23-5=18 rezultatul e 18 si ma uit in tabel la simbolul care insoteste cifra 18.Simplu, si el ghiceste mereu daca e jucat corect!!
ajutati-o pe Bella!!!
www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=57873&whichpage=1" target="_blank">au nevoie de noi
gabitzam spune:
A, e simplu. Dar trebuie sa faci corect operatia, intr-adevar.
Pentru orice numar intre 10 si 99, daca faci scaderea cu pricina, rezultaul va fi un multiplu al lui 9. Uitati-va in tabel la toti multiplii lui 9. E un truc simpatic
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi
ingerash spune:
e mishto dar eu nu inteleg explicatiile voastre privind felul in care sunt ghicite numerele
Nu īnceta niciodata sa zāmbesti, nici chiar atunci cānd esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate īndragosti de zāmbetul tau! Gabriel Garcia Marquez
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by ingerash
e mishto dar eu nu inteleg explicatiile voastre privind felul in care sunt ghicite numerele
subscriu,nici eu nu intzeleg:((
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi
ancutzathree spune:
m-am prins in sfarsit
cine vrea sa-i dezvalui trucul sa-mi dea un PM
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi