Constanta la apel (54)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Neata!!!!
Cornelia, e bine ca face puzzle...dar nu in exclusivitate...Acum are alte jocuri cu care se joaca? Sa ii mai diversifici un pic?
Si David face puzzle dar doar de 9 piese poate singur, avem si de 24 pe care le face singur, dar sunt piese gigant si cred ca sunt mai usoare, caci au doar 2 randuri (si mai e si cu un tren!!) Dar nu sta mai mult de 10 minute, apoi se plictiseste!!! Mai nou, ii place sa picteze si sa modeleze cu plastilina!!!
Ma bucur ca Stefan face bine, pana la urma vezi ca stiu ei bebelusii ce stiu...cat au nevoie si cand e in plus?
Carmenduta, e tare dulce RAres...ce frumos este!!! Sa iti traiasca!!!
Tatiana, de abia asteptam sa vii mai des!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cornelianeli spune:
buna dimineata,
trebuie sa cumpar un cadou pentru o fetita de 9 luni,la hainute nu ma pricep deloc,si ma gandeam la jucarii, dati-mi si mie idei va rog
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
BDana spune:
Carmenduta si noi stam tot la abator si mergem de multe ori in parc la far. Asta mai ales cand este mai frumos afara; cand e ca azi, ne plimbam lelea pe strazi, pe acolo. Poate ne-am si lovit carut in carut, mai sti?
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
ela2004 spune:
Buna fetelor..
Vedeti ce vreme urata afara?? Si noi ne pregatim sa plecam in wk.-ul asta la Moeciu...Dar sper ca la munte sa fie vremea mai frumoasa..Oricum nu ar trebui sa ma plang pentru ca asta e vreme de facut
, nu-i asa? Mai ales la gura sobei...
Voi vad ca sunteti bine cu copii vostrii de va ganditi si la un al doilea...si ma bucur mult..Sa dea Domnul sa se inmulteasca copii din Constanta..
Cornelia pentru cei mici si stai linistita ca vedem noi cum facem cu "invoirea" o zi, doua de sarbatori..
Sanzi_ana si sa de-a Domnul sa am si eu cand pleaca sotul vre-o veste de-asta la termenul limita.
Carmenduta sa-ti traiasca baiatul ca tare frumusel mai e....
Si acum si pe celelalte fete si sa va spun ca o sa ma gandesc la voi cand o sa stau la gura sobei...
carmenduta2003 spune:
Multumesc pentru aprecierile cu privire la Rares. Sunteti niste dragute.
BDana, poate ne-am intalnit carucioarele prin zona, dar nu am reusit sa-mi dau seama cum arati, ru esti in poza in care este o femeie pe scaun cu baietelul in brate?
Noi nu am mai iesit afara de doua zile. Rares are nasucul putin cam infundat, a si tusit de cateva ori, asa ca m-este frica sa-l mai scot afara, mai ales ca aerul este destul de rece. De aseara am inceput sa-i dau Panadol Baby.
Ela2004 sa te gandesti si la noi cand ajungi la multe, n-am mai ajuns la munte din 2003.
Poze Rares
Varsta lui Rares
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Buna ziua, fetelor!
Of, chiar ca e cam urata vremea pe afara...si eu trebuie sa ies prin oras.....o groaza de drumuri!
Sanzi, tu unde predai de esti in greva?...si ce stii, de luni mergem la cursuri? sau tot pe acasa?(nu ca nu imi place acasa, dar ma gandesc la salariul de luna urmatoare...dupa o saptamana, deja e redus cu un sfert...)
Ela, intr-o luna ai tot timpul...succes la munte! Iti tinem pumnii...sa fie frig tare la Moeciu si sa stati la gura sobei...(a-propos, si eu am fost cu sotul meu la Moeciu, pe cand eram prieteni, si era vara, dar tot in camera am stat cel mai mult...)
Carmenduta, sa-ti traiasca voinicul cel frumos! de la Sofi!
Cornelianeli, pt 9 luni e buna o minge din aceea mare de plastic, cu gauri de diverse forme, in care intra partile ce au aceleasi forme...nu stiu daca am zis clar, dar mamicile cred ca stiu la ce ma refer!
Va pupic!
Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by Fiquelle
Buna ziua, fetelor!
Cornelianeli, pt 9 luni e buna o minge din aceea mare de plastic, cu gauri de diverse forme, in care intra partile ce au aceleasi forme...nu stiu daca am zis clar, dar mamicile cred ca stiu la ce ma refer!
Va pupic!
Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
cred ca stiu despre ce e vorba, multumesc
![](pupic.gif)
incerc la metro sper ca s-au aprovizionat cum trebuie, acum ca vin si sarbatorile
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
sinzi_ana spune:
Mada, eu sunt la gradinita 10, cred ca de luni vom incepe dar nu stiu nici eu sigur...da si tu un tel la scoala luni si intreaba...Eu una asa fac!!!!
Ela, succes!!!! Baga mare cat mai e timp!!! La munte am auzit ca prinde bine aerul...si daca e frig afara cu atat mai mult!!!!! LA caldura sobei....
Cornelia, la 9 luni David era pasionat de lumini si muzica, asa ca poti sa ii cumperi o mica orga cu sunete si lumini...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
BDana spune:
Ba da, Carmen, eu sunt in poza in care o ursuleata tine in brate un ursulet.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
CRIXIA spune:
Hello!
Uite ca am inceput sa chiulesc mai putin! Poate pana la sf. anului o sa-mi revin! Am si eu o speranta!
Cum mai stati cu recelile, ca pe mine iar ma doare gatul? Imi e teama sa nu revina si la Alexia raceala! Ea este acum in imunizare, plus ca seara dorm in sufragerie. Cu dormitul... nici o veste!
Va doresc un we linistit! Noi avem nunta si as vrea sa o luam si pe Alexia la restaurant vreo 2-3 ore, sa-si consume fata energia!
Pupicei!