Constanta la apel (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Cornelianeli, bine ai venit! te-am trecut in listuta....daca vrei si tu titlul de "aspiranta" spune-mi! maaaiiii ce imi place cand ne inmultim asa....si numai tineret!!!!

saru'mana pune-mi titlul de aspiranta, ce-mi place.....problema nostra este timpul atat de putin petrecut impreuna, dar suntem optimisti
chiar vroiam sa va intreb pe cele care aveti bebei cat timp v-a luat pana ati ramas insarcinate?

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna ziua.in sfarsit am ton de la rds.am fost sa ma cert cu ei .sper insa sa tina ca am mai avit zile si mergea doar cateva ore telefonul.asteptam sa facem vaccinul de 1 an noi.
bun venit fetelor noi si sa va dea dzeu cat mai repede un bebe.
xandra, nastere usoara.scorpion ca razvan o sa fie.asteptam vesti.
mav, si noi am scapat de constipatie cum ai zis tu cu pere si dulcopic.aaa si lapte simplu mai caldut.nu-i mai pun cereale deocamdata.
va pup pe toate.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tocmai i-am luat lui David o parcare (ca cea din quelle) de la metro (mai ieftina) cu nu stiu cate etaje, cred ca va fi incantat cand o va vedea...mancarea am sa i-o dau in camera...
RAdu zice ca asta e cadoul de Craciun... da' io sunt sigura ca nu
Am montat la ea o ora!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi si Mugur a pus okii pe parcarea aia din oferta de la metro....cu 6 etaje........si io sunt sigura ca NU asta e cadoul de craciun!
Cornelianeli, la noi a durat....12 luni de munca! si se intampla acu 2 ani pe vremea asta! (o fi ceva in aer de ma tot gandesc????)
modific si listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bine ai venit, Cornelianeli, uite ca ai tradat-o si tu pe Magdala, si tu ca si mine am abandonat Miresicile de Constanta pentru Constanta la apel. Am vazut si eu pozele tale, mi-au placut foarte mult, dar tot nu sunt multumita pt ca NU TI-AM VAZUT ROCHITA BINE si pe viu. Cand te-am vazut la biserica asa bie imbracata am ramas dezumflata...

La multi ani pentru cei care au avut ziua ieri, eu mi-am sarbatorit socrul si cumnatica... stiti voi...

De doua zile nu ma simt bine, uma doare in gat de mor si asa s-au umflat ganglionii de la gat... Doctorita m-a trecut pe antibiotic...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, David e foarte incantat de garaj...nici macar nu s-a culcat!!!! Si Radu e la fel de incantat!!! hihi...se joaca amanadoi de mult...bine ca am si eu unde varde la comp...

Ela, sotul meu a terminat in 2003, cand a devenit si tatic tot la UMC...el e of mecanic...
Cam greu cand sunt plecati...si cand mai e si un bebe la mijloc...e de-a dreptul dureros...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Bine a-ti venit, le urez si eu celor doua aspirante,dorintele voastre sa se implineasca cat mai curand.
Stie cineva ce trebuie sa iau pentru indigestie?Mi-e atat de rau de nici nu pot sa stau in picioare.Am cam exagerat cu pastrama,noi care nu am mancat nici un fel de ovina,acum nu ne-am mai oprit.Si duminica si aseara si vad ca mi-au pus capac.Bine ca sant libera, ca nu stiu cum as fii facut fata la munca.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Bun venit Ela si Cornelianeli, asteptam veste despre voi cat mai repede. Spor la "treaba".
La noi, dupa incetarea pilulelor, "barza" a aparut dupa 4 luni de "treaba" . .

Dana, si eu am aceeasi problema cu carnea de ovine, dar de Paste. Ma dreg cu zeama de lamaie si ceai hepatic.

Sinzi, se pare ca celor doi "copii" ai tai le-a placut cadoul/autocadoul .

Noi azi am avut cateva momente de groaza. Alex a cazut si si-a spart buza de jos destul de nasol. Nu are nevoie de copci, dar sper sa nu-i ramana semn nasol.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

La multia ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de ieri!
Eu am alergat ieri intre notariat si banca, pentru a definitiva actele pentru garsoniera.
Bun venit fetelor noi, sper sa va simtiti bine aici.
Cami, cum a reusit Alex sa-si sparga buza? Ati fost la spital?
Sanzi, va asteptam, daca vreti sa veniti si la noi cand ajungeti pe la socrela.
Tatiana, va asteptam cu drag!
Madamsadamy, eu in 4-5 m-am nascut si am trait aici cu pauze de cativa ani cand am fost la facultate in Bucuresti sau cand am avut apartament la casa de cultura. Pana la urma tot aici am ajuns si nu-mi pare rau deloc.
Angelique, sanatate multa! Maine vin si eu pe la casa de pensii, poate te vad pe acolo.
Xandra, bafta!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara fetelor!

Ela, esti o draguta! multumesc!Cat mai sta sotul tau in tara? poate mai apuci sa depui ceva efort pentru ...eu cu Sofi am ramas intr-o luna cand sotul meu fusese plecat in perioada fertila...asa ca nu ma asteptam sa raman si totusi minunea s-a intamplat...asa ca orice e posibil....bine, ca asta e motiv de mare amuzament la noi in familie, el mereu spune razand ca el nu stie, el a fost in delegatie la Braila atunci...asa ca......zice ca altu' e autorul...

Roxa, Sofi se impaca grozav cu mama, dar cel mai bine cu tatal meu...il pupa si il iubeste...Doamne-Doamne! la ei acasa e a doua ei casa..sau prima? inca nu stiu...

Sofi are febra si am fost la doctor...are ceva la amigdale, bineinteles, antibiotic...
Va pupam pe toate.

Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

Mergi la inceput