Febra prea mica - 34.7 - 35.0

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Sinzi, dar de ce nu incerci sa-i iei temperatura cu un termometru normal sub brat?
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri

Dupa ce se trezeste ma duc la mama si am sa ii iau temp cu un termometru normal...(nu am in casa alt termometru...)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Daca esti sigura ca termometrul indica corect este vorba de hipotermie si trebuie incalzit imediat copilul.Noi am patit asta odata la spital,tot dupa administrare de antitermice injectabil si asistenta a bagat copilul intr-o patura electrica pana si-a revenit.Nu stiu ce alte cauze ar mai putea avea hipotermia, dar cred ca ai nevoie de sfatul unui medic ca lumea.Eventual da un tel la salvare, eu am facut asta odata si m-au ajutat, dar era noaptea tarziu si chiar nu aveam pe cine sa intreb.

Sanatate, Danna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Sinzi, poate fi cadere de calciu, eu am patit-o pe pielea mea si asa e, sunt transpiratii foarte reci, dupa ce iti este cald, te apuca transpiratia si apoi frigul...
poate ca nu e asta dar nu cred ca e bine sa stati asa pana nu il consulta si alt medic!
Sanatate!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Am sunat alt dr, nu l-a consultat, dar mi-a spus sa ii dau si niste calciu, dar ea crede ca termometru e stricat, sau ca i-a fost frig si isi regleaza temperatura mai greu...
Acum cand pun mana pe corpul lui e cald, dar fata e tot rece, si termomentru tot stricat.
Inca nu s-a trezit, doarme infofolit!!!
Ii dau calciu imediat cum se trezeste!!!
Si mi-a mai spus, ca se poate ca dupa o scadere brusca sa urmeze o urcare brusca...sper sa nu fie asa...ca imi e frica d eo febra mare!!!!

In orice caz, e foarte ciudat, si sunt speriata ca nu am mai auzit de stari subfebrile, si nu stiu care poate fi cauza!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Termometrul e de la Braun, ThermoScanPlus, il am de vreo 2 ani si pana acum a mers perfect!!!! David are temperatura corporala normala in jur de 36.7 - 37.0 (luata cu acelasi termometru cand e sanatos)...

tot de asta am si eu,e bun.La marc arata cum trebuie,cu diferentele obisnuite de temp intre o ureche si alta.Daca in ambele urechi e sub 36 inseamna ca asta e adevarul.

Sanzi,dar cum arata pielea lui? e cumva marmorata,foarte rece pe extremitati?Asa a patit puiul meu anul trecut in spital chiar.A fost vreo saptamana cu febra 40 apoi intr-o dimineata la vizita scazuse,avea cam 38.Si pe loc am vazut cum se albastreste,unghiutele,buzele,foarte rece,cu transpiratia rece am fugit trepede dupa medic si i-am zis ca e albastru copilul (vizita fusese de 20 de min si era totul ok)A fost urgenta.L-au luat pe sus si alt rand de analize.
Eu zic sa lasi telefoanele si sa duci copilul la urgenta poate nu e nimic totusi,dar macar stii ce este.
I-a mai crescut putin? de cate ore e asa?
nu ai o pernuta electrica?pune-i macar langa el vreo doi saculeti cu sare sau sticle cu apa fierbinte-cat suporta.evident.
multa sanatate!!!!!

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

ia-i temperatura normal, cu un termometru cu mercur, in fund si o sa vezi ca n-are nimic copilu'.
astea electronice intotdeauna indica mai putin, mai ales in ureche.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitu-pitu spune:

Noi avem aceeasi problema.Acum un an cand fetita mea avea 11 luni am descoperit ca e hipotermica in timpul somnului.Noi ii luam temperatura rectal.A facut chiar si 33 cu 7.De regula in timpul somnului are 35 cu 5 ,35 cu 8 iar ziua face 37 cu 5 - .37 cu 7.Am fost la mai multi pediatri si ne-au spus ca se va regla cu timpul.Am fost chiar si la neurolog,ne-am gandit sa facem un RMN dar a spus ca deocamdata nu e cazul.Te rog frumos sa-mi spui si mie ce ti-au spus doctorii in privinta asta.Deci,as recomanda mamicilor sa ia temperatura rectal in timpul somnului si sa vedem cam care ar fi media normala.Eu de regula o masor in jurul orei 2 noaptea.Spre ora 6 este in jur de 36 iar imediat dupa ce se trezeste ii creste cam intr-o ora la 37 cu 3 cu 4.Dupa-amiaza are mai mult.Din cate stiu eu sunt cazuri rare dar nu de speriat.Tine-ma si pe mine la curent te rog.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Dr ne-a spus ca nu are nimic, nici la plamani...tuseste ca a contactat o usoara raceala...nici nu era nevoie de antibitiotic, dar daca tot l-am inceput acum trebuie sa ii dam!!!!
Despre temp mica, nu a stiut nimeni ce sa ne spuna, doar ca i-am luat noi temp gresit ...La dr avea 36.0 (deci tot cam mica)...dar a zis ca atata timp cat el e normal si nu are semne de hipotermie nu trebuie sa ne facem griji...
Nu are frisoane, nu e palid sau vinetziu...
E ciudat, nu imi explic...
Rectal nu ii iau temperatura, pt ca e deja mare si nu mi se pare in regula (in plus nu ar sta sub nici o forma)...
I-am pus si la sub brat cu un termomentru cu mercur si nici ala nu a crescut mai mult de 35.5!!!!
Acum e mai bine, are 36.4!!!
Nu stiu ce a fost si care a fost cauza!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Bine ca nu are nimic grav. Sanatate multa!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput