Febra prea mica - 34.7 - 35.0

David are febra prea mica, termometrul nu e stricat, la noi merge, dar cand il pun la el in ureche imi arata LOW sau 34.7 - 35.0...
Ce inseamna asta????
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Raspunsuri

mamica dulce spune:
sanzi chiar ieri am vazut un film in care un copil a patit exact la fel(motivele sunt aberante-daca ati vazut ring2) si imediat baie fierbinte,ceai fierbinte,imbracat gros si la doctor.Eu zic sa dai un telefon imediat la medic si sa intrebi.
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

mihaela agh spune:
Sper ca deja ai plecat la doctor! Sanatate multa si sa ne tii la curent!
Mihaela si Daria (25.04.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela101/my_photos

sinzi_ana spune:
Tocmai ce venisem de la doctor, pt ca tuseste...si ne-a spus ca aude un harait la plamani-antibiotic!!!
Si asa mi-a venit sa ii iau temperatura, am sunat-o din nou si spune ca e stricat termometrul (desi la mine arata 36.8) sa cumpar unul cu mercur si ca bine ca nu are febra mare!!!!
Sinzi, Radusi David

light spune:
Sanzi, cum e pana la urma?Vad ca ati ajuns in final la antibiotic, insa cu temperatura aia cum ati rezolvat-o? E stricat termometrul sau chiar o fi fost 34.7? DAca arata 36.8 deja e ceva normal.Febra inseamna temperatura ridicata, adica de la 38 in sus.Ppupici si sanatate multa multa!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

aurelia1278 spune:
Eu as face un test cu un termometru rectal, preferabil electronic pentru a dura mai putin procedura.
Avem si noi un termometru de ureche si nu am reusit niciodata sa-i iau temperatura copilului cu el. La noi merge acceptabil (desi nici asa nu obtinem doua rezultate consecutive identice), dar la bebe nu. Ori ca are urechiutzele prea mici, ori ca nu sta suficient de linistita nici macar alea 2-3 secunde, nu stiu.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Cristina_C spune:
Si eu m-am speriat odata cand Robert a avut 35 cu 7. Cu vreo 6 ore in urma facuse 40 cu cateva liniute, am intrat in panica, i-am pus un supozitor cu paracetamol, l-am dus la urgente (eram in Romania), unde i-au facut impachetari plus o injectie cu algocalmin - se pare ca au fost cam multe antitermice si de asta i-a scazut temperatura.
Ia-i temperatura in alt loc, in fundulet sau sub brat cu alt termometru. Asta pe care-l ai e numai de ureche? Tie ti se pare ca David este mai rece decat de obicei? 35, si inca si sub e mult prea putin, nu-i normal. Nu stiu ce sa spun, decat sa intrebi alt doctor.
Sper sa fie doar o alarma falsa!
S-auzim numai de bine!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

narcisa spune:
Sinzi, sper sa nu ma fi lasat pe mine memoria; eu stiu ca la tremometrele de masurat temperatura in ureche, afiseaza mai putin, trebuie sa scrie si pe prospect; nu e aceeasi cu temperatura corporala. Poate mai ai prospectul, ia citeste-l cu atentie! Acum vreo 2 ani si noua ni s-a intimplat de acolo stiu.
narcisa

sinzi_ana spune:
36.8 arata la mine!!! La sotul meu arata chiar 37.0...
Numai David are sub 36!!! Adica acum 35.5 -35.7 (deci a mai crescut un pic!!!) Nu a avut deloc febra si nu i-am dat antitermice...
I-am dat doar un sirop de tuse (Tusimun) care nu are efecte adverse. Antibioticul nu l-am inceput inca!!!!
Termometrul e de la Braun, ThermoScanPlus, il am de vreo 2 ani si pana acum a mers perfect!!!! David are temperatura corporala normala in jur de 36.7 - 37.0 (luata cu acelasi termometru cand e sanatos)...
I-=am facut acum o baie fierbine, l-am imbracat gros si l-am bagat in pat invelit si cu caciula in cap!!! (nu i-am pus in casa caciula nici cand era nou-nascut!!!)
Si inca o chestie...transpira rece!!!!
Soacra mea (care nu e cadru medical) zice sa nu fie o cadere de calciu (el nu prea bea lapte)...
Sinzi, Radusi David

light spune:
Sanzi poate ar fi mai bine sa mai iei o data legatura cu medicul si sa ii explici ca nu te poti baza pe faptul ca termometrul e stricat. Se pare ca nu e stricat si se pare ca e problema cu copilul.Si am auzit si eu ca la caderi de calciu apar transpiratii reci, dar totusi medicul ar trebui sa il vada din nou, sau sa isi spuna parerea.Sanatate multa!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august-octombrie 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

narcisa spune:
Sinzi, dar de ce nu incerci sa-i iei temperatura cu un termometru normal sub brat?
toate cele bune
narcisa Patrick 2906.2002
Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri