Bebelusi de martie - aprilie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

am gasi un bb rasfatat
www.220.ro/stuff/Smart_baby_.htm" target="_blank">http://www.220.ro/stuff/Smart_baby_.htm

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gabrianah pentru varicela lui Nathan poti sa-i faci vaccin, altfel la un moment dat tot o sa o ia. Eu am vaccinat-o pe Mariuca si a scapat pana acum din doua epidemii la gradinita. Dupa 1 an o s-o vaccinez si pe Ioana. Ma bucur ca Gabriel nu mai tuseste!

Ellinia Are dreptate Gabrianah. Am vazut si la noi saruri pentru rehidratare orala de la Humana si suc special pentru rehidratare orala de la Hipp si lapte Humana HN. I-ar folosi cu siguranta lui Stef. Uitasem complet de ele

Mihaela reteta e simpla, mai greu de aplicat in unele cazuri, se lasa bebelusul sa se mai joace si singur, eventual in aceeasi camera cu mamica (eu acum sunt la computer si Ioana se joaca in patut, de unde ma vede).

Daria cum a fost diagnosticat Brien cu rahitism? Ca am inceput sa am si eu un stress si tot cercetez. Mi se pare ca Ioana are costele putin iesite si chiar pieptul putin in afara. Ea a cam stat in casa in ultima perioada fiind tot bolnavioara si bea si lapte cam putin. A luat permanent Vigantol si ia si calciu 10 zile pe luna, dar tot am un stress. Pediatra a zis ca-i Ok fiindca fontanela e foarte bine si restul. Cea de la Medicover mi-a zis si ea ca n-ar fi probleme, dar as vrea sa verific mai serios.

CatXO ce mai faci? Sper ca sunteti bine!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

An-k- ce tare e bb-le! Sper sa nu fie si al meu asa!!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Dragele mele,reteta Roxanei e buna cand se joaca bebele singur,dar cand sta lipit ca timbrul de plic de mami,nu mai functioneaza.Iar daca-l las sa planga,in 10-20 minute are laringitaV-am citit cu rapiditate si constiinciozitate,dar de raspuns,mai greu,desi as vrea sa ma intind la vorba cu voi(in fond s-a scris jumatate de cap. de cand am plecat eu sa ma tund,dar de cand m-am intors,planset nonstop=al doilea dintisor).Plus ca de cand cu diversificatul si gatitul,nici atat nu mai am timp.
Tunsoarea e ok,de la nivelul de care v-am spusam ajuns la 2 palme mai jos de umeri,adica mi-a luat cam 20cm,cat sa-l mai prind in coada sau coc,altfel e grav cu trasul de par.Deci,din fata,arat la fel,cu parul prins,asa ca Alexut nu a avut soc,cum a avut Ioana la aparatorile...noastreCaci asa sunt ale noastre,pe care i le-am pus de la aproape 2 luni,asa ca elefantii sunt prietenii lui.cand revine de la Bucuresti si il punem in pat,intai ii saluta pe toti zambind si gangurind.
ligia,am vazut si pozele cu raducu,e superb,se face din ce in ce mai frumos,imi venea sa-l mananc.
oanamc,supervesti,ce ma bucur si pentru Leti,dar si pentru voi,se vede ca ti-a revenit binecunoscutul simt al umorului
zuzunaki,am vazut si la tine toate pozele,excelenta escapada,bravo1

Multumim tuturor pentru felicitari si interes,sunteti extraordinare.

danna,sper ca nu la mine te-ai referit cu diversificarea,ar fi culmea,tocmai la mine,care tin la voi

sanatate muuuulta bebicilor bolnaviori si putere mamicilor!
Nu va suparati ca nu raspund tuturor,nu e neglijare,ci lipsa de timp,il aud de dincolo,unde sta cu Marius,cum striga mam-mam cat il tine gurita...
Imediat ce e posibil,nu uit aspectul cu pozele,si mie imi face placere,si cu raspunsurile.

M-am inscris si la masterat,desi am deja un doctorat,dar se pare ca asta,de management sanitar e necesar pentru cabinetele europene si sefii

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

An-K,super bebele!Vorba lui Coco,sper sa nu fie si a mea tot asa.
Caramella,Daria, aveti doi dintre cei mai buni pediatrii din Timisoara.Si noi.

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

DARIA unde are dr. acela cabinet,a-si merge la el o parere in plus nu strica.Si Alicia are fruntea un pic bombata,pana acum nu am bagat de seama.

Poze nu am facute decat cu aparat normal,nu am digital ,deaceea nu am mai adaugat la album.Il voi mai lua pe al nasilor sa fac pozici,cat de curand.

ALESSIA super ideea cu Specialii ,daca ne vom intalnii eu cu Daria si Oana ,vom face poze cu siguranta ,cu conditia sa aduca una din ele aparatul,al meu saracu' e cam expirat.

MAMACITA cum te-ai tuns? Si eu m-am tuns ,caci imi era toata casa plina de par .M-am tuns in scari si filat ,cam deasupra umerilor.
Culoarea blonda mi-am pastrat-o.

Sarbatoritilor STEFAN(Claudia H)si DARIA(Gegea)le urez LA MULTI ANI!Sa cresteti mari si sa fiti fericiti alaturi de parintii vostrii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamici,

La multi ani sarbatoritilor de ieri (scuze pentru intarziere): Sonia, Benny, Rada si celor de azi: Stefan si Daria! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!

Ellinia, imi pare rau ca Stefan nu e inca refacut. I-ai facut coprocultura? Eu am tras destul de mult cu Victor cu o enterocolita, pe la 1 an si jumatate (cu ocazia aia l-am cunoscut pe pediatrul lui pe care il are si astazi). Din cate stiu eu, in general marele pericol il constituie deshidratarea. Dar daca bea suficiente lichide si nu are febra mare nu e pericol. Pediatrul lui imi spunea ca regimul este de baza (daca nu iese nimic la coprocultura, ca de iese se impun antibiotice) si ca ii faci mai mult rau copilului daca ii introduci alimente mai putin permise in regim din dorinta de a manca ceva. Victor a slabit destul de mult (ma busea plansul cand ii faceam baie). Oricum ideea este sa ii introduci laptele dupa minim 2 zile de scaun normal si treptat il introduci (30 ml-1 zi, 60 a 2-a zi). La supa evita sa-i pui cartof cel putin o saptamana. Victor a facut o "reintoarcere" urata din cauza cartofului. Multa sanatate! Daca are doar un scaun pe zi eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare.

Alessia, multumim si pentru poza actualizata din Specialii 2005! Esti o draguta! Pupici lui Benny!

Mamacita, felicitari pentru dintisor! Ce bine ca e Alexutu sanatos!

Rrox, felicitari pentru cele 8 kg!

Daria, multumim pentru urari!

Eu in continuare sunt racita, incerc sa ma feresc cat pot de Eva, dar nu prea am cum. Masca mi-o smulge de pe fata si vrea tot timpul la mine in brate. Victor e mai bine, dar ia in continuare antibiotic.
Zilele trecute am auzit-o pe Eva spunandu-mi "mamu". Eu aspiram si dintr-o data s-a uitat la mine si a zis. Muream de necaz din cauza zgomotului, dar mama, care era langa ea mi-a zis ca a auzit-o clar. Si astazi, dupa ce i s-a terminat mancare, nemultumita s-a uitat la mine si a zis iarasi "mamu". Habar n-am daca a fost intamplare, dar eu astept de ceva vreme momentul asta si tare m-am bucurat!

Daca vreti sa ne vedeti, am mai pus si noi ceva poze noi in albumele octombrie si august septembrie.

Va pup ca a iesit scandal in sufragerie pentru ca Victor e nervos din cauza ca nu avem cablu de 2 zile si pierde aberantii aia de auto-roboti de pe Cartoon Network!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreoti spune:

Stiu ca nu suntem singuri carora le ies dintisorii,as vrea sa zic ca nu mai pot eu dar asta mica e ffff agitata.La voi cat a durat ?Noi plangem de 6 zile si 5 nopti,si toata noaptea, nu vrea leganata,nu vrea nimic.Am sunat dr. sa intreb de ceva mai bun ca si calgelul, a zis ca ar fi dar nu-l recomanda ca are prea multa anestezina si e periculoasa(amorteste si limba si poate sa si-o inghita).Asa ca a zis cateva zile pana la o sapt. pot sa-i dau fenobarbital.Umflatica nu e gingia asa ca nici o sansa sa iasa curand.Ce sa fac????

Ellenia-la noi a fost putin mai complicat,pt ca Andreea nu invatase sa manance decat fructe legumele nu le suporta,asa ca atrebuit sa o scot la liman cu ceva.Pe mine inainte de a intra in spital m-a trimis sa-i fac coprocultura,nu stiu daca ai fost poate nu am citit eu,este important sa se vada de la ce a provenit.Prima zi a fost doar decoct de orez si morcovi fierti,mi le punea in sticlute ca sa i le dau prin tetina.La acel mucilagiu i s-a adugat mai tarziu branzica dar cred ca ,cantitati f mici.Cum Andreea nu le voia in nici un fel,orezul (cereale)le dizolvam cu decoct si puneam bananica ca pe aia o voia.Am mancat banana la greu ceea ce vad ca tie ti-au cam interzis.Dupa 4 zile mi-au dat piure de morcovi,(nu stiu cum i-a facut ca acasa nu a mai mancat asa ceva),piure de cartofi.Am inteles ca regimul ar fi de genul:
prima zi -repaus doar cu ceai (de menta)
doua zi - introducerea legumelor dar am vazut ca fara cartof
treia zi - fructele
Patra zi - carnita
Nu stiu insa de ce i-au bagat branzica mai repede ca a doua zi spre seara.Daca te mai pot ajuta cu toata placerea,daca imi mai amintesc ceva iti scriu.
Rrox3 vad ca ai pile la Zana Maseluta,pune o vorba si pt noi ca nu mai putem.
Dana felicitari pt dintisor. Pupici pt Sara, ca a fost o curajoasa.

Alessia 105 multumim pt pupici si si noi.
Mamacita dar la cat timp apare al doilea,eu speram sa am un moment de respiro,sau cel putin sa nu mai planga ,m-am gandit ca s-a obisnuit cu primul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andreoti,nu ma pune pe mine sa te incurajez,ca nu prea sunt in masura:Alexut,asa delicios cum il vedeti in poze,mi-a plans de cand l-am nascut.Pana la 4 luni colicile, zilnic,cateva ore(cateva mai multe,am si pm),apoi ceea ce am crezut noi ca sunt dintii,dar da-i incolo de dinti ca nu le-o lua 2 luni sa iasa.de-abia acum a rasarit primul,am avut o zi buna,acum iar plansete,l-am adormit cu arma suprema=tzitzi.De fiecare data imi imaginez un motiv,incerc sa-i satisfac toate necesitatile,cant tare cand ma apuca nervii,pana ragusesc,sau imi amintesc cat l-am dorit si toate fazele dulci pe care le face.De multe ori reusesc sa-l fac sa rada asa,printre lacrimi,si ma apuca o milaaaa de el,ca uit de-a binelea de mine;cum i-o fi lui sa-l necajeasca ceva si sa nu se poata exprima si sa nu poata sa faca nimic sa-i fie mai bine,sa fie dependent total de noi?!oricum,daca te ajuta cu ceva,la carte scrie ca pot aparea fara semne,surprinzator,sau cu dureri de pana la 2 saptamani,functie de copilas.Deci interval mare de variabilitate.
ana 71,vazut poze,placut familion numeros si bunicii nedezlipiti de Eva(dumnealor o cresc?),asteptam sa va insanatositi ca si voi trageti cam demult...
caramella,cred ca m-am tuns cam ca tine,cu pastrarea blondineiV-am spus,cand pot,pun poze,dar asta depinde de lacrimile lui Alexut...
Acum fug ca s-a sculat...plangand

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Poate s-a mai discutat si nu am fost pe faza,dar repet intrebarea:kiwi de la cate luni se da?A-si vrea sa ii dau si alte fructe nu tot mar ,banana si portocala.Pere ii dau mai rar ,sunt cam false asa de umflate cu pompa.

Azi Alicia nu a dormit decat 1/2h si acum doarme de aceea am un moment de respiro.Dimineata a papat banana cu branzica si 2 biscuiti ,dar nu tot ,iar la pranz a ciugulit 2-3 ling.piure de cartofi cu ficat.Asa ca am bagat la frigider si cand ne-am intors de la plimbare la 6 tot aia a primit dar imbunatatit.L-am facut la blendar(doar ce nu vrea sa pape ii fac)si am adaugat niste cereala sa fie dulce.A papat tot fara sa comenteze ,ii era foame tare.
Sa va povestim si cum ne-am ditrat azi.Dis de dimineata ne-am trezit ,la 8 mai precis si nu mai aveam stare (aveam un kk enervant in pampi)
Mama lenesa ,care s-a culcat tarziu era ca si drogata si nu se putea ridica din pat,asa ca tata m-a schimbat si m-a luat in sufragerie sa o lasam pe mama sa faca nani.Pe la 10 fara ceva am trezit-o pe mami cu rasete si muzica tare.Si mama cand a venit ce credeti ca a vazut ,cei
2 ,dansau si ea nu mai putea de ras.Chiar dansa ,dadea din manute si se legana ,nu am mai vazut-o pana acum.Seamana cu mama care ar dansa non stop.
In parc ne-am intalnit cu prietenu nostru Stefanut ,mai mare cu 3 sapt.ca mine.Ne-am dat pe roata ,m-a tinut mama sa nu cad si m-a invartit in ambele sensuri sa nu ametesc.Asta a fost in premiera dar mi-a placut,chiar am protestat cand m-au pus in carut.
Cam atat am facut noi azi.

RROX ,m-am ingrasat 1 kg ,putin mai mult de 1 kg de fapt.Am mancat recunosc dulciuri si mi-am facut pizza si clatite.

plec ca plange puiu.

Mergi la inceput