SUPER RECOMANDARE BONA
Buna fetelor. Bona bebelushului meu ar dori sa aiba grija si de un alt bebe, deoarece ea vine la Dragos decat 2 zile pe sapt, restul timpului fiind libera. V-o recomand deoarece mi-a facut o impresie f buna desi nu a venit decat de cateva ori la bebe, insa s-a purtat cu bebe super frumos. Are si ea un baietel acasa (cu care sta taticu') in varsta de 4 anisori si ar dori sa mai vada de un copilas ori la domiciliul copilasului ori la domiciliul ei. Este foarte curata (ah, am uitat sa spun : are 28 de ani), foarte igienica , ascultatoare, face de toate prin casa daca bebe doarme, dar in general ceea ce tine de copil: lucrusoare, biberoane, etc... Insa imi spala si mie vasele, imi calca ,etc. deoarece nu scap de ea. E super draguta. Vorbeste frumos, nu injura, nu fumeaza, etc... Este foarte punctuala si lucrul cel mai important nu pune mina pe nimik. Toate sunt la locul lor asa cum le las si nu a disparut nimik din casa (cel putin pina acum). Am inteles ca are o credinta destul de mare in Dumnezeu: merge in fiecare Duminica la biserica. Eu o consider o persoana corecta si muncitoare. Sper sa nu ma insel si sa fi vorbit degeaba aici. Daca va intereseaza sa o cunoasteti macar dati-mi un PM.
Raspunsuri
mihaela73 spune:
Buna Anda!
Am si eu o intrebare referitor la bona ta: am vazut ca are 28 de ani si un copil de 4 ani pe care il lasa cu tatal lui acasa. Am vazut ieri la agentia de recrutare o tanara de 28 de ani care avea un copil de 10 ani si unul de 2 ani si 6 luni. Programul ei ar fi de 10 ore/zi+ inca 2 ore pe drum dus/intors inseamna 12 ore..timp ramas f putin pentru a se ocupa de copii ei. Ea a spus ca nu este nici o pb ca duce copilul mic la gradinita si il ia sotul ei la ora 18:00 cand vine acasa. Mama mea mi-a spus ca nu este ok...ca ce persoana poate sa isi lase copilasul mic la cresa atatea ore si sa-l tina in puf pe al altuia...ca va avea frustrari cu siguranta si ca exista riscul sa se razbune pe copilul meu...de mentionat ca a mai lucrat ca bona 4 luni la o familie si au fost momente cand si-a lasat fetita cea mica la cresa saptamanal...
Tu ce parere ai? Vad ca si bona ta este cam in aceeasi situatie...
Multumesc anticipat.
http://community.webshots.com/user/mihaela7373
anda25 spune:
buna fetelor. pt clyo: sunt din bucuresti.
pt mihaela: eu consider ca mama ta are dreptate. si simona (bona) fugea la baietelul ei tot timpul, avea si ea o "urgenta" acasa. azi de ex nu a putut veni, iar eu am avut nevoie, asa ca i-am spus sa nu mai vina. ieri a plecat mai devreme ca tb sa plece cu baiatul la dr iar azi nu a venit fiindca iar tb sa plece cu baiatul la dr. Cind ai un copil, ai probleme. Nu stiu ce sa te sfatuiesc , dar cred ca mama ta are dreptate.
anda25 spune:
mihaela am uitat sa te intreb unde stai (in ce zona), cat timp pe sapt ai nevoie de bona, ce varsta tb sa aiba si ce varsta are bb al tau? Poate te pot ajuta. Avand in vedere ca eu sunt din nou in cautari... Pe mine m-au tot cautat persoane dar avand in vedere ca eu am nevoie part-time ... Daca vrei iti pot da niste detalii despre persoanele cu care am discutat, sau care voi discuta si nu ma avantajeaza. Astept sa-mi scrii. Mie mi-ar face placere sa te ajut.
mihaela73 spune:
Buna Anda si multumesc pentru ajutor!
Fetita mea are 1 an si 1 luna. Locuiesc momentan pe 1 Mai dar in max o luna ma voi muta in zona Herastrau-ambasada Chinei (mijloace de transport metrou Aurel Vlaicu, autobuz 301,131 si tramvai nu stiu care- de mentionat ca se mai merge si putin pe jos de la statiile mijloacelor de transport pana la mine cca 10 min). Nu am preferinta la varsta. Vreau o persoana care sa iubeasca copii, sa aiba experienta, sa fie destul de disponibila pentru ca programul va fi L-V 09:00-19:00 si sambata-duminica la nevoie-contra cost. Salariul 6 mil si doresc sa faca de mancare copilului, sa calce cand are timp si sa deretice prin casa sa nu gasesc casa vraiste cand vin de la birou. Evident vrea sa plimbe copilul sa nu stea toata ziua in casa la televizor. De fapt cred ca asta doresc toate mamicile :)
Multumesc mult,
Mihaela
anda25 spune:
buna Mihaela. Eu zic ca ceea ce oferi tu ca bani e super ok. Trebuie sa gasesti pe cineva de care sa fii super multumita, pt ca la salariul asta ar trebui sa fie asa cum iti doresti. as putea sa-ti dau nr unei doamne care a venit la mine dar nu am colaborat pt ca pierdea 4 ore pe drum. o vezi...daca ti se pare ok... eu iti pot trimite nr dinsei pe PM.
mihaela73 spune:
Buna Anda!
Tocmai am avut interviu cu o doamna recomandata de o cunostinta care pare ok dar vrea 7 mil. Sta in Berceni deci probabil ca si ea va face 1 ora pe drum dus si una intors. Doamna pe care mi-o recomanzi unde locuieste..sta mai aproape de mine? Are experienta? Daca crezi ca e ok da-mi si mie nr ei de telefon.
Multumesc mult,
Mihaela
RalucaCostiurin spune:
Buna ziua,
Ma amestec si eu in discutie. Mihaela, d-na din Berceni s-ar pricepe si la copii mititei? Mie imi trebuie de pe la jumatatea lui ianuarie incolo, ca expira cele 126 zile, deci bebe al meu ar avea atunci aproape 4 luni. E de incredere? Cum ti s-a parut? Eu stau in Iancului, deci ar fi mai aproape...
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Liliana Cocieru spune:
Buna, fetelor!
Eu sunt cam... "noua" pe acest forum (nou nouta as putea spune, desi va urmaresc mai demult). Ma numesc Liliana, am 23 de ani si am un baietel de 2 ani si 4 luni.
Am si eu o mica problema, ma gandeam poate ma puteti voi ajuta: am nevoie de o bona ocazionala, adica o data in sapt. pe putin, sau mai mult daca am nevoie. Imi puteti da cateva sfaturi: unde si cum gasesc asa ceva?
Va multumesc anticipat!
Liliana Cocieru spune:
Anda, bona ta cum vine la tine: dimineata sau dupa amiaza? Si are zile fixe? Crezi ca ar vrea sa lucreze ocazional si in week-end?