Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Ele

Fetelor ia uitati-va la pozitia preferata din ultimele zile a Denisei:AICI

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Gimnasta o faci... Mie imi place tare mult ultima in care i se vad si dintzisorii!...

TRY... mai ce deghizare pt Alex... si ce baiat maaaare pare!... Mi-a placut tare mult poza in care e cu taica-su pe covor, amandoi in 4 labe

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna la toata lumea!!!! Mi-a fost dor de voi, de toate!!!!!
FULGU, tin si eu sa te felicit pentru SURPRIZA, mi-a placut sa il vad si pe Paul pe acolo!!!
SIMONA, ce mai face Davidutu???
LA MULTI ANI MARIEI!!!!!
TRY, iti multumesc din suflet penttu reteta si sfaturi!!!!! m-ai salvat in a o suna pe o matusa de-a sotului si de a ma invata ea cum sa fac coliva(nu, nu ma incanta ideea)!! ce-am ras cand l-am vazutpe Alex tigrisor!!!!! ii sta asa de bine!!!! mi-am amintit de pozele cu Paul in Mos Craciun!!! ce haios arata!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Simonacip, ce mai face David?

Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

Dutzi, suntem bine, multumim frumos.
Desigur mergem si noi(dar de putina vreme), suntem sanatosi, voiosi si creti. Totusi am trecut printr-o raceala urita si pt ca nu a vrut sa ia antibioticul sub nici o forma, i-am facut injectii. Dar acum, multumim lui Dumnezeu, suntem bine. Pupici si tie si puiutilor tai.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Si: Asa mergem noi

Deny..si altii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele

Si: Asa mergem noi

Deny..si altii

SUPERBA DENISA TA!! PUPAM FETITA MERGATOARE SI FARA FRICA!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Dutzi,dovleac copt cu iaurt???Si nu-l apuca diareea?Ma gandesc sa incerc si eu.

Fulgule,super idée ai avut cu gala asta.Da’ cum de ai avut timp,ca a fost ceva de munca?
Iti trimit poza cu Radu ca nu putem lipsi din “galeria vedetelor”.

Ana (elilenus) La multi ani,sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune in viata.

Tudor Andrei (LuminitaB) La multi ani si pregateste-te pt marea aniversare.

Ele,pai tu stii ce se spune cand sta copilul in pozitia asta si se uita “printre craci”?Ca se uita dupa un fratzior sau o surioaraaaaaaa!!!!!

Fulgule,decat sa stai sa cauti prin sute de poze,mai bine iti trimitem pe mail cate o poza pt galeria torturilor,ce zici?Ca doar ai si tu destule de facut,nu poti sa stai tot timpul cu nasul pe DC (desi e tare placut).

Jasmine si Radu

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine ma intreba de ardei copti cu orez....e simplu, am copt ardeii, orezul l-am facut separat cu morcovi...si am amestecat in blender si orez si ardei..uite-asa, gata mancarea....simplu, nu????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

OAAAAAAUUUUUU...................
Ce surpriza...Fulguletz,esti FANTASTICA!!!!!Ce surpriza.....Sunt asa de reusite pozele....si ca am vazut la poza 43.ca nu stii sa "reperezi" participantii....Mariuca si Bia(Viovio).Pupici si mii de multumiri!
Ana(elilenus),"la multi ani"..Sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!
LuminitaB,"la multi ani"si ptr.piticutul tau!
Pupici si mai vb

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Sa vedem daca am reusit sa pun pozele de la turta Mariucai!....Sper sa va placa!

POZE
TURTA MARIUCAI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

mey, fetilii, ma bucur ca v-a placut ideea mea, dar meritul al fost, in mare masura a copiilor nostri minunatzi.

Din pacate, din lipsa de timp, eu nu ma pot ocupa si de "galeria torturilor", dar, se pare, ca voluntari s-ar gasi...Eu am sa raman in continuare fidela galeriei puradeilor, am sa o actualizez, (dar am sa si sterg poze vechi ), am sa o intretzin, cu ajutorul vostru. Pozele le primesc la zumperiox@yahoo.com

deci las pe altcineva sa se ocupe de galeria torturilor...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput