A inghitit un ciob! Ce ma fac?!!

A inghitit un ciob! Ce ma fac?!! | Autor: tibica

Link direct la acest mesaj

Fetita mea in varsta de doi ani a spart o scrumiera de cristal. Fara sa observ a luat un ciob, l-a crantanit spunandu-mi ca e "bobo"(asa zice ea obiectelor in forma de bob), si cand i-am spus sa-mi dea a crantanit mai departe si... a inghitit. Presupun ca nu era foarte mare. Ati mai patit asa ceva? Au trecut vreo 5 ore, intre timp a dormit,apoi a mancat o pulpita de pui si nu observ nimic anormal. Ce ma sfatuiti sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Eu zic ca in secunda asta o imbraci cat mai repede si fugi cu ea la urgenta...nu mai sta pe ganduri ...Doamne fereste ,nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla....nu vreau sa te sperii ...dat cred ca ar trebui sa te grabesti.Fugi acummmm.Nu cred ca sunt eu exagerata cand ti-o spun cu atata disperare.
Bafta si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si eu zic la fel.Sa nu-i peroreze ceva , cine stie cat a fost de mare?? E bine de facut o echeografie. Multa sanatate, sper sa nu fie nimic grav.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

sper ca ai plecat la urgentze...sa ne spui si noua cum s-a rezolvat,eu sper din tot sufletul sa fie bine

ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da-i sa manance cat mai multa paine, carne de pui sau mancare solida. Inapoi nu mai ai cum sa aduci acel ciob. E foarte posibil sa nu aiba dimensiuni prea mari iar marginile sa nu fie taioase. Daca nu a afectat-o la inghitire probabil ca ceea ce am spus e foarte posibil. Daca a mancat carnita de pui e cu atat mai bine, se va pierde. La echo nu se va vedea nimic. Timpul va da raspunsul. Cred ca va fi Ok. O vizita la medic este totusi recomandabila dupa mine. inapoi nu se poate numai inainte deci asta e "ca rusii", mancare solida care sa piarda acele farame de cristal prin ea.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibica spune:

Ora 20:
Sunat medic. Ne-a spus sa stam cuminti, deocamdata daca a mancat. Inseamna ca e in stomac deja si daune poate face acolo si in intestine. Trebuie sa observ in urmatoarele ore daca are dureri abdominale, febra, scaune cu sange. Daca trece cu bine trebuie sa se elimine.
Dat copilului sa infulece biscuiti, covrigei(pasiunea ei), banana, lapte.
Ora 21, 30 Primul scaun. Solid, putin. Am cautat, nimic.
Ora 22, 45 Al doilea scaun. Muuuuuuuult, urat mirositor, caut si caut...Gasesc niste boabe lunguiete, semanand a viermisori, ma uit cu atentie sa vad daca misca. Nu misca...a, orezul nefiert mancat dimineata(cand aleg orez pentru mancare vine si dumneaei si fura). Explorez in continuare pampersul. Hopaaa...O MARGICA PORTOCALIE. Asta era bobo. Sper ,adica , ca asta sa fie bobo.Cand a inghitit eu nu am vazut ce avea in gura, am auzit doar crantanitura. Apoi am vazut scrumiera sparta cu jdemii de bobo in jurul ei si mintea mi-a luat foc.
ora 23, 30 sunat bunici si scris pe forum.
Mutumesc pentru sfaturi si mai ales lui Marius cel calm si pozitiv.
Sper sa nu mai fie si alt bobo. Oricum mai caut si maine in pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

tibica....sper sa nufi fost vorba de un ciob.
Cauta in continuare si tine-ne la curent...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne... deja mi se face rau...si ruxi a mea tot ce prinde baga in guritza si la noi pericolul mare este ca alex baietelul cel mare foloseste jucarioare care se pot desprinde in bucatele mici si ea le poate inghiti.
bine ca totul este ok...Doamne ajuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pana diseara daca nu s-a intamplat nimic probabilitatea, sa se mai intample este extrem de redusa dupa mine.
Atentie la jucarii care se desfac, obiecte taioase, casabile, ascutite, fierbinti, atarnate, suspendate, pungi de nylon, sfori, cabluri, prize, foarfeci, ace, cuie. Mai ales pana la varsta de 3-4 ani. Zona critica de cand merge singur(a) pana la 3.5-4 ani. Chiar si acum am reflexul de a ma uita pe o raza de cel putin 1 metru in jurul oricarui copil mic in mod instant si de a aprecia orice factor de risc din ochi. E un reflex greu de stapanit. Nu trebuie facut caz, dar consider ca e utila o astfel de obisnuinta.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput