Mamici din nou aspirante(6)
Raspunsuri - Pagina 7
cornelia_laura spune:
Am intrat doar sa va spun ca m-a emotionat foarte tare ca s-a deschis capitolul de "mamici de iulie-august 2006". E al 3-lea capitol deschis de cand sunt oficial aspiranta la bb2 plus lunile dinainte.
Nu vreau sa fiu patetica si nici sa va stresez pe voi dar am simtit nevoia sa-mi vars "oful" si voi imi sunteti cele mai apropiate.
Sa dea Dumnezeu ca multe dintre noi sa ajunga la acest capitol!
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
cornelia_laura spune:
Irinuca tocmai a aflat ca e insarcinata cu bb2.
SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!
Cred a fost aspiranta care a stat cel mai putin printre noi si sper sa ne traga dupa ea.
Irinuca, sa mai intrii la noi sa dai vesti despre samburelul tau.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
roandre spune:
Irinuca sarcina usoara si un bb sanatos si la termen!
Pupici multi multi!
Cornelia, lasa ca poate Doamne Doamne ne ajuta si pe noi si trecem cat de curand la gravidutze! Capul sus ca trebuie sa reusim si noi toate de aici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
geliza spune:
fetelor, sunt f suparata...azi pe la pranz eram in fata blocului...sotul s-a dus pana sus sa duca niste plase si pe Mara a trecut-o pipi...normal ca am pus-o sa faca "la iarba"...si ce credeti, eu intr-o laterala a masinii si pe partea celalata mi-a fost furata geanta....nu-mi revin de-atunci...aveam camera foto in ea, actele, si ce-i mai important cheile de la masina mea si de la casa...care masina e adusa din america, f usor de recunoscut ca e aproape singura prin ploiesti...si la care s-ar putea sa nu am dublura, ca e luata SH printr-o firma....hotii pot pleca oricand cu masina mea din parcare, mai ales ca u si certif de inmatriculare....bani, cred ca aveam vreo 2-3 sute de mii....cardurile le-am anulat....actele si-asa trebuia sa le refac ca abea ne mutasem.....de nervi cred ca mi-au venit si musafirii...nu stiu sigur fiindca sunt doar pete...firisoarele au devenit pete....mi-a spus cineva din blocul alaturat ca erau niste pusti de 12-13 ani....
iertati-ma ca mi-am varsta si eu oful....nu va zic ca am fost la politie...m-a dat pe spate baza materiala a sectiei de politie...niste scaune si cateva birouri vechi de cateva generatii....scriau saracii pe niste agende personale, de...sa nu uite detaliile...si trebuie sa mai revin eu maine ca azi era weekend si nu aveau secretara sa-mi dea formulare si nr. de inregistrare
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
eliza, imi pare nespus de rau sa aud asa ceva dar te inteleg. Eu insami am patit asta acum cativa ani si mama mea a patit-o acum 2 luni dupa ce abia isi schimbase toate actele. Incerca totusi sa-ti revii, oricum nu mai ajuta la nimic. Dar masina nu o puteti duce undeva la un garaj macar pana ii schimbati inchiderea? De asemenea te sfatuiesc sa schimbi inchiderea la casa mai ales ca au adresa exacta in acte. In ceea ce priveste sectia de politie si in cazul mamei a fost la fel, mai mult au sfatuit-o "prieteneste" ca nu are rost sa depuna plangere..........
_
mamaluidavid spune:
Buna fetelor
Cum ati petrecut week-end-ul? Noi am fost la cumparaturi,pregatiri pentru venirea in Romania,abia astept
Eliza imi pare rau pentru ce ai patit,sper sa nu ai probleme cu masina sau casa.
Cornelia ,te inteleg,si eu cand am citit postul tau referitor la deschiderea cap. "mamici de iulie-aug 2006" m-am emotionat,sa dea Dumnezeu sa ajungem TOATE acolo
Irinuca felicitari pentru sarcina,iti doresc un bb mancacios si sanatos!
Roandre luna asta numaram impreuna,eu sunt in ziua 12 azi,la fel ca tine,nu?
Eu inca nu am ovulat,dar continuam sa prestam,doar doar se va prinde ceva.
La David a fost usor,eram proaspat casatoriti,prestam zilnic,am ramas la 2 saptamani dupa nunta.Acum insa programul ni-l face puiutul,are perioade cand pur si simplu nu vrea sa adoarma si va dati seama ca dupa aceea numai chef de nu mai avem.
O saptamana frumoasa!
Stefania si David 24.12.2004
Poze
cornelia_laura spune:
Bine v-am gasit dragelor!
Eu sunt azi in ziua 28 CM fara semne de gravideala dar si fara semne de urati. Un lucru bun in urma administrarii tincturii de branca ursului cred ca e disparitia sindromului premenstrual. Eu de obicei aveam niste stari de nevozitate destul de urate in zilele premergatoare dar acum vad ca sunt foarte calma.
Astazi am traba multa in bucatarie deoarece sotiorul meu e si Gabriel si maine are masa la servici si trebuie sa-i pregatesc ceva bunatati. Acasa nu facem masa mare, doar noi 3 cu mama mea si socrul meu. La munca nu putea scapa de masa caci toti stiu ca e ziua lui si abia asteptau sa mai sarbatoreasca ceva.
stefania, am vazut pozele si ai un baietel minunat, sa-ti traiasca! In ceea ce priveste asa e si la noi. Daca ne da Eduard "unda verde" bine daca nu ....
eliza, sper ca te-ai mai linistit si ca ai gasit o solutie in ceea ce priveste masina.
sim, ce-ai facut tu in weekend de ai fost asa tacuta?
asi, am dreptate in leguta cu tinctura sau nu? La tine are efectul asta? Ti-au venit musafirii?
mami Irinel, iulia, acd2you, shian, lauricipani, flory, andira, rosa, tomasa, pako, laura, irinuca, asteptam un semn de vita de la voi! Si va pup pe toate.
PS: ma gandeam azi noapte ca as putea sa-i dau sotului meu un cadou minunat de ziua lui dar nu stiu ce sa zic, nu m-ar fi durut totusi sanii? inca mai sper ....ma mananca palmele sa fac un test...
_
acd2you spune:
draga sim, stai inca un pic, ca trebuie sa recuperez tot ce ati scris pana acum, sunt in urma cu cititul. am baietelul racit si in plus mai si renovam bucataria, asa ca nu am avut timp pana acum sa va urmaresc. dar am ajus si in ziua 31, si la mine, inca nimic. am pierdut ziua de azi, asa ca maine fac si un test de sarcina, daca tot nu am nici un semn. om vedea. speram mai departe.
mamaluidavid spune:
Acd2you tinem punmii
Cata rabdare ai daca nu ai facut nici un test pana acum! Bravo!
Cornelia multumesc de aprecieri! Si tinem pumnii si tie,nu se stie
toate mamicile aspirante!
Stefania si David 24.12.2004
Poze