Mamici din nou aspirante(6)
Raspunsuri - Pagina 6
mamaluidavid spune:
Tot eu
Asi daca se poate si nu e prea mare deranjul te rog sa scrii la numele lui David si Tetsuhisa,de fapt asta e numele din acte,David e numele de botez,daca il treceam in acte astia il scriau Dabito(asa aud ei) asa ca am renuntat.
Multumesc
Stefania si David 24.12.2004
Poze
Irinel spune:
Buna fetele!
Simo, nu va uit eu pe voi, cum se poate?... Da chiar nu am timp, mi-e din ce in ce mai greu si sa citesc daramite sa mai si scriu. SI mai intru si la burtici si la mamici... Dar pe apucate, pe sarite...imi pare rau da ce sa fac, n-am timp, plec dimineata si vin seara si da-i lupta sa o scot cat de cat la cap pe aici, plus fiu-meu cu mofturi de barbat, adica incapatanari (da pamant de la palmier pe podea la greu... si alte tampenii) si maraieli... Cred ca ai prins imaginea. Da-s pe aici si va urmaresc cat pot. Bebe misca la greu si uneori chiar ma doare putin cand impinge, e mai zdravan decat Danut ca pe el il simteam tare usor la inceput...Greturi mai am da parca mai usoare, depinde si de zi... Mai vad ca Eduard i-o cam ia inainte lui Danut la pupat Roxy. Multe pupicuri de la noi...
Mamaluidavid, ce ma bucur de decizia ta. Doamne ajuta sa vina bebe cat mai repede, si daca se poate sa fie fetita si mai bine.
Iulia sunt cu ochii pe tine! Si tinem si pumnicii...
Mamaluidavid, felicitari pentru primii pasi. Al meu a fost mai lenes...
Laurici Doamne ajuta sa vina un bebe care sa stea bine in burtica pana la termen. Tu esti o optimista incurabila si Dumnezeu iti va da minunea mult visata cu siguranta.
Asi sa vina bebe!
Lya, Flory, cand veniti la burtici?
Va pup pe toate si va doresc bebelusi in burtici cat mai repede.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani
lauricipani spune:
Buna dimineata dragelor mamici aspirante! Ce frumos este afara ...io nu pot sa ies ca n-am cum din cauza piciorului ca altfel as fi plecat la o plimbare dimineata devreme.
roandre, sper cat mai curand sa ti se indeplineasca visul!
LauraB.,Irinel,
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
roandre spune:
Multumesc dragelor de primire si sper si eu sa se implineasca minunea la toate cat mai repede.
Eu astazi sunt in ziua a 9-a asa ca sunt aproape de perioada magica.
Imi aduc aminte ca si la prima sarcina tot aici scriam la aspirante pana a venit minunea si credeam ca nu o sa mai ajung iar sa scriu aici...si acum ia uite-ma!
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
geliza spune:
buna dupa-amiaza fetelor,
familia mea isi presteaza somnul de frumusete iar eu, in loc sa mi le alatur semnez condica...de, curiozitatea feminina...
si la noi a fost soare, vreme frumoasa...
Roandre, bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta
Asi, cand ne arati poze si ne dai vesti ?
Irinel, multumim ca mai treci pe la noi...si cred eu ca asta e doar inceputul...cand o sa apara si bb2 cred eu, ca o sa fi si mai ocupata, dar poate, poate iti mai faci timp din cand in cand si de noi, ca de, prima iubire nu se uita
Stefania, stai linistita ca o sa vezi cum apare si fetitza...ca e mai simplu de facut ca poti presta si inainte si dupa ovulatie...eu cred ca e mai greu de facut baieti...bineinteles acum vorbeste mama de fata din mine...
Cornelia, Iulia, Sim, Biscu, lauraB, laurici, acd2you
Despre mine ce sa va zic, sunt varza....am asa niste firisoare, ca niste mici cheguletze...ce inseamana...habar n-am...cred ca trebuie sa ma duc neaparat la dr...dar imi e destul de greu ca ar trebui sa ma duc in buc...ca de dr din Ploiesti mi s-a cam luat...
plus ca de luni invatamantul intra in greva si Mara nu mai merge la gradi...si trebuie sa stau cu ea acasa...bucurie pe capul meu dar nu mai am concediu de odihna si trebuie sa-mi iau medical...al 3 lea anul asta....si mai imi trebuie unul si pentru revelion....noroc ca sunt bugetara si merge
hai ca m-am intins...dar daca n-am cu cine vorbii in casa vorbesc si eu cu voi...mai e cineva pe fir ca mai revin?!
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
sim spune:
Eliza, preiau legatura, tarziu, dar nu ma pot duce la culcare fara sa va salut si pe ziua de azi. Ce-o mai fi si cu firisoarele de care zici? Chiar n-am idee. Tare e greu sa nu ai un medic in care sa ai incredere. Aici macar atata avantaj avem ca ne repezim mai repede la o programare, ca de-ar fi sa vin din alt oras, taaare mi-e ca as astepta cu lunile la cat de comoda ma stiu. Dar ar fi bine sa incerci sa vii, macar sa te linistesti. Stii pe cineva in care ai incredere in Bucuresti? Bine, ca forumul e plin de recomandari, dar daca vrei o parere sunt aici sa-ti spun la cine merg eu de vreo 5 ani de zile.
Mami Irinel, maai ce bucurie imi face cand mai intri pe la noi! Ce bine ca s-au mai dus greturile, de acum incepe perioada frumoasa, in care te bucuri de burtica! Ma gandesc uneori ca la prima sarcina poate n-am stiut sa ma bucur destul de ceea ce am trait si imi promit ca atunci cand mi s-o mai intampla o sa fiu cea mai mandra si o sa incerc sa traiesc fiecare sentiment la maxim. Asta iti doresc si tie: sa te simti bine si sa radiezi de bucuria sarcinii in fiecare clipa! Dragul de Danut... asta e de la mine (ca doar ne cunoastem si mami sper sa-mi dea voie!). Pai sa stii ca nici nu ne-am pus problema competitiei. Danut, Eduard si Ruxi intr-un fel au ajuns sa fie prieteni si tare sper sa le largim grupuletul: mai intai cu puiutul din burtica ta si apoi venim repejor si Cornelia si eu. Si invitam pe oricine doreste in grupuletul nostru de pitici. Te pup si te astept sa ne mai dai vesti.
Cornelia tu ai mare dreptate, dar cum sa fac eu sa-mi bag mintile in cap la varsta asta, ca sa nu mai spun ca dupa zodie mi-s si fecioara (adica d'alea cum zici tu de despica firu pana nu mai stiu ce a fost la inceput)? Bine ca mi s-a intamplat luna asta asa, ca de acum o sa stiu sa nu ma mai grabesc si sa-mi vad de program. Despre durerea de burtica...sa fie intr-un ceas bun ca si instalarea bebelui mai are semne de soiul asta. Asa ca ma asez prima la rand sa te pup cand o sa ne dai vestea. Iti tin pumnii stransi!
Laurici sa dea Domnul sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa cat mai curand! Baietii tai ce zic de planuri? Ii incanta ideea unei surioare?
Roandre bine ai venit la noi! Sa ti se implineasca dorinta cat mai repede!
Asi, Acd2you ce vesti aveti pentru noi? Haideti ca eu deja fac galerie.
Stefania ce simpatica ai fost cu povestea numelui "japonezit". Adevarul este ca si pe mine ma apuca rasul cand ii auzem cum se trudeau sa-mi spuna Shimona, cu accent pe prima silaba. Au trecut vreo 2 zile pana m-am obisnuit sa raspund si la forma asta de nume. Ca sa nu mai spun de sotul meu, pe care il strigau Fulorinu. Ma bucur mult ca ai ajuns la gandul celor mai multe mamici de pe aici: important este sa ai inca un pui sanatos. De o fi fetita sau baietel, asta nu cred ca o sa cantareasca in vreun fel in bucuria cu care o/il vei primi si o/il vei creste. In orice caz, eu iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!
E sambata seara...sa aveti spor si sa fie cu okisori!
Mami Simona si printesa Ruxi
daniella-michellaG spune:
Buna!
Ma alatur cu timiditate clubului mamicilor aspirante.Am o fetita de aproape 10ani, eu am aproape 35 si de catava vreme mi se invarte prin cap ideea de a mai avea un bebe.Nu stiu exact ce-i cu mine, probabil ceasul biologic.Este o decizie greu de luat pentru ca sunt divortata de tatal fetitei si in prezent am o lagatura ce dureaza de 4 ani.O relatie frumoasa si stabila.Dar el nu si-a exprimat dorinta de a avea un copil.Trebuie sa va spun ca am o mica problema la inima care se numeste prolaps de valva mitrala.Nu este ceva foarte grav dar iubitul meu se teme sa nu patesc ceva,data fiind si varsta...Grea decizie....
Este prima oara cand va scriu si sunt stangace si usor intimidata de noua postura....Mi-ar ajuta parerile voastre...Multumesc,daniella
geliza spune:
buna dimineata...la ploiesti zi insorita si eu n-am somn...am trecut sa va salut
Simo, multumesc...eu am fost prin primavara la dr. Tutunaru...mi-a zis ca ma asteapta cu un test pozitiv...si eu il las sa ma astepteeee...firisoarele mele nu mai apar...mai am o saptamana de asteptari, de fapt 5 zile...dupa aia, nici o problema...nu mai vreau sa ma stresez...cand o fi sa apara...
despre cercul vostru de pitici...o primiti si pe Mara mea? Va transmite ...pentru Eduard, pentru Danutz, pentru Ruxi
Ne mai vedem mai tarziu...
Asi, ce faci?
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Buna dimineata dragelor!
Mi-ati lipsit tare ieri dar nu am avut timp sa intru deoarece a fost strabunica lui Eduard la noi (are 90 ani) si a trebuit sa ma ocup de ea:baie, manichiura, pedichiura, smuls mustata etc. Aseara a dus-o Robert acasa ca o adusese de Vineri de la pranz.
Eu nimic nou , ziua 27 CM, tot cu dureri de burtica si cam atat. Oare daca era sa fie ceva prin burtica nu m-ar fi durut deja sanii????
daniela, bine ai venit si sa-ti traiasca fetita! Mai mult ca sigur e ceasul biologic care ticae de zor. Nu cred ca are nici o importanta statutul tau actual fata de tatal fetitei ci doar calitatea relatiei de acum. Important e sa va doriti amandoi asta si daca va iubiti mi-e greu sa cred ca nu-si va dori un bb de la tine.
In ceea ce priveste varsta, mama m-a facut la 37 ani fara probleme( si asta era acum 26 ani). Pentru prolapsul de valva mitrala probabil vei naste prin cezariana pentru ca efortul nasterii naturale ar fi periculos. Cam asta ar fi parerea mea si m-as bucura sa ramai alaturi de noi si sa-ti raspunda si restul fetelor.
roandre, bine ai venit si tu si sedere cat mai scurta! Noi ne-am cunoscut atunci cu laptele Nestle. Ce-ti face papusica?
eliza, ar fi cazul sa vezi un doctor(Bucuresti sau Ploiesti) ca prea multe semne aiurea ai avut in ultima luna. Eu ma gandesc doar sa nu fie o rana pe col care sangereaza in cand in cand. Eu cand mi-am descoperit rana asa pateam: firisoare de sange. Nu vreau sa te sperii dar e bine sa nu mai amani consultatia asta mai ales ca-l astepti pe bb2.
stefania, ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta zic eu, "inteleapta" si ai sa vezi ca asa va veni bb2 si mai repede.
Va las acum ca s-a sculat Eduard si ma cheama.
sim, mami Irinel, asi, lauricipani, iulia, flory, acd2you, si tot restul fetelor, va pup si va doresc o duminica minunata.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
roandre spune:
Sim, mare adevar graiesti cand spui ca la prima sarcina nu ai stiu sa te bucuri asa cum a trebuit....parca vorbesti de mine.
Am avut o sarcina f grea, greturi din belsug, nu puteam sa mananc si sa beau nimic si vomitam de vreo 5-6 ori pe zi, zilnic asta pana prin luna a 5-a. Contractii am avut toata sarcina si am luat medicamente cu pumnul iar apoi cand au mai disparut greturile se marise prea mult burtica si imi era greu sa ma misc, sa stau, sa dorm iar in ultima luna au revenit iar greturile...si am nascut la 8 luni.
Nasterea in sine a fost fff usoara, cu epidurala si nu am simtit nimic-nimic.
Acum imi doresc inca un bb dar mi-e asa de frica de perioada in care o sa fiu insarcinata, de greturi si de starea de rau....dar sunt dispusa sa indur inca o data toate cele numai sa mai am un bb ca tare minunat e apoi sa-l vezi cum creste, cum gangureste, cum te mangaie...
daniella-michellaG, bine ai venit si Doamne ajuta sa trecem toate cat mai repede la gravidutze. Daca relatia pe care o ai acum e stabila si daca tu iti doresti cu adevarat inca un copil iar prietenul vrea si el acelasi lucru atunci trebuie sa treceti la treaba.
Cornelia_laura, da te tin minte....Primul lapte Nestle pe care l-a baut Alexia mea a fost de la voi si acum e fan laptele ala.
Ce mai face mandra mea? Pai prostii ca la asta se pricepe cel mai bine...merge in picioare f bine si i se pare ca totul ii apartine.
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori luna asta caci te urmaresc mai in fiecare luna de cand ne-am vazut ca sa aflu daca a venit bb la tine sau nu.
Eu cand am ramas insarcinata am avut si dureri de sani dar acum nu stiu daca e obligatoriu sa fie si simptomul asta prezent.
Va pup!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.