Inainte sa iau AC eram foarte dereglata. Am renuntat la pilule acum un an si nu mi-a venit 2 luni, de credeam ca am ramas insarcinata. Mi-a venit cu progesteron si de atunci si pana acum tot nu a reusit sa imi vina natural ci numai cu progesteron. 
Pupici,
Angelique 
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
Eu am luat AC 4 ani cu pauze. In pauzele respective CM a venit la 26 de zile.
Dar....acum le-am intrerupt si eu de o luna si ceva si...astazi e a 31-a zi (la mine venea de obicei la 24-25 sau 26), deci e aproape o saptamana intarziere.
Oare de la cate zile intarziere sa ma panichez si sa ma duc la doctor? 
Am luat 2 ani anticonceptionale ( Logest si apoi Yasmin).Dupa de le-am intrerupt ,mi-a venit in primele 2 luni la fel ca-n perioada in care le luam ( adica la 28 de zile si cantitate mica ,max. 5 zile ).pe urma , partea buna a fost ca mi- a ramas regulat ( 28- max.30 zile ) , partea proasta - iarasi cantitati mari si 7 zile ca pe vremuri .Acum folosesc foite,daca vrea bebe sa vina bine , daca nu , iar bine .
Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .
eu de 4 ani iau AC continuu, acum am intrerupt in luna noiembrie , sunt foarte suparata ca suntem la jumatatea lui decembrie si nu am avut nici un fel de CM:((((( credeti ca am motive sa ma ingrijorez , nu ash vrea un bebe acum... nu e momentul inca:( ...A mai patit cineva la fel? Am vazut ca unora dintre voi nu li s-a reglat CM decit cu progesteron? Credeti ca ar fi cazul sa ma ingrijorez?
Va multutmesc pt raspunsuri!:)
Eu am luat 6 ani logest si de anu trecut din oct nu mai iau .
Pana acum trei luni a venit fix la 28 de zile ,dupa care la 37 ,45 si ultimul la 26 de zile.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....