Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
vrabiuta spune:
noi ne-am intors in dimineata asta de la spital. bb e bine, dupa perfuzii cu glucoza.
mai intru cand am timp
foto
leeloo2004 spune:
Eu astept sa intru intr-o sedinta - si azi o tai mai devreme de la birou pentru ca am o intilnire la 4 in oras... In rest plictiseala maxima...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
leeloo2004 spune:
Marcela, cred ca mie mi-a scapat - ce s-a intimplat? Ma bucur oricum ca sunteti bine!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
alice2004 spune:
Se pare ca azi nu e o zi din alea prea bune - eu tot incerc sa lucrez ceva si mi se blocheaza pisiul, ca tot arunc un ochi si pe aici ///
Marcela, sanatate muuulta puiutei !!! Pina la urma ati fost la spital ... sa ne mai dai vesti, eu sper din tot sufletul sa fie bine - si o sa fie, nici nu ma indoiesc !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
carmenp spune:
sal`tare, io-st in pauza, cupii dorm, una alta m-am invrednicit si am pus poze noi in albumul de octombrie... daria special pentru tine!
vrabiuto, ati ajuns pina la urma la spital, imi pare tare rau, sper insa ca sunteti mai bine....
ina, sanatate multa!
olivia, am motivat, partial...
liooo, pe unde umbli??
papadiq, cum stai cu greturile?
a deochiat-o pe belita, urla...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Dorsilia spune:
buna!
acia-s, acu intrai sa va citesc.
Dupa ce-mi luai un pachet de Biskrem, sa-mi aduc glicemia mai la nivel, ca azi am obosit cu Danu in parc, in sensu ca a fost cam marait si cu hachite.
Daca ieri am stat 3 ore in parc si n-am avut nici o problema, am venit voiosi acasa si cu pofta de mancare, azi a fost exact pe dos....se cerea intruna in brate, cand era in brate, vroia pe jos, cand il puneam jos, iar vroia in brate, nu mai pot de spate. L-am mai pus si-n carucior (eu car caruciorul ca facem si cumparaturi pe drumul spre parc) dar nu statea decat cativa metri si iar vroia jos, a cazut de 2 ori in interval de juma de ora, pe burta cat e de lung, pe beton, noroc ca a tinut capul sus si nu l-a busit. In cele din urma l-am luat pe sus, si adus acasa ca nu mai rezistam nervos. Oricum ii cadeau ochii-n gura de somn si devenise si mai irascibil. E trezit de la 9, dupa o noapte in care a pivotat in jurul axei de nu se poate!!! Atata foiala! Acum 2 zile mi-a ars noaptea un picior, asa ridicat din sold, de pe pozitia culcat, in san, si acum ma doare. Nu stiu de ce doarme asa agitat, spatiu e cat pt 3 persoane adulte in patul ala de 2/2 si el tot nu-si gaseste locul. Azinoapte mi-am luat perina si m-am mutat la capul celalalt dar tot s-a mieunat si foit, pana i-am dat la 4.30 biberonul cu lapte. Azi venind din parc mi-a mancat jumate din portia de pranz, adica vreo 100 de gr, si niste suc de porto si atat. L-am parcat si a adormit in 5 minute, era asa obosit, ca ii atarnau ochii. Probabil nici el nu s-a odihnit bine azinoapte. Sa vedem cum e cand se trezeste.
Intreba cineva despre scosul afara dupa masa...si Danut doarme cate 2-3 ore dupamasa si cand se trezeste e soarele apus deja si se intuneca. Eu il mai scot vreo 30-40 de minute sa ia aer, chiar si asa pe semiintuneric, daca nu bate vantul si nu e ceata sau f. rece.
Oricum, nu stiu copiii vostri cum sunt, dar al meu nu se cere afara. Il intreb eu daca vrea sa mergem in parc si da din cap ca DA, dar nu se agita sa iasa pe usa sau sa stea cuminte la imbracat. Imbracatul lui acum dureaza intre 20-30 minute, cu tot cu imbracatul meu. Nu e fac al imbracatului. Si daca nu l-as duce afara nu ar zice nimic, decat ca poate ar fi mai agitat, dar el oricum uneori si afara (asa ca azi) e mai agitat. Ai vostri se cer singuri sa mearga afara?
hai ca mai vorbim, am laptele pe foc
pupilici
alice2004 spune:
Hehehe, Carmen, ce-mi place povestea asta cu belita !!
Am vazut pozicile, v-ati plimbat prin mall, macar a probat si fata vreo rochie sau s-a rezumat la a privi cu jind pe dupa geam si facind conversatie ???
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
alice2004 spune:
Aaaa, uite-o pe Lia - tocma ce ne intrebam pe unde este si ce mai meshtereshte ! Lia, sa stii ca nici Andrei nu cere singur sa mearga afara, doar cind il intreb "Vrei sa mergem afara ? Da ?" atunci imi raspunde asaaa, pe un ton shmecheros "Daaa !" si urmeaza chinul imbracatului, ca nu mai sta neam sa ii pun hainele, alerg dupa el prin toata casa de transpir toata pina termin !
Pupici !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Dorsilia spune:
faini tucuricii !
Papadie, hai mai zi-ne ceva de voi....intrarati in trimestrul 2 sau mai aveti un pic pana atunci?
Marcela, si mie mi-a scapat...ce a avut vrabiuta mica de a trebuit sa mergi in spital cu ea? sanatate
la fel si tuturor mamicilor si poznasilor virusati
carmenp spune:
aoleuuuu, cind stiu ca tre` s-o scot afara ma ia cu rau prin corp ca nu-i place brei, la imbracat nicicum, da` cind e vorba de dezbracatelea, iuhuuu, bucuria ei, asta sigur se face stripteuza nu va spun ce rapiditate are la scos sosetele din picoare...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei