Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
Da, mei fetele, ziua Carolinei este miine, dar nu-i bai, o sa fim noi primele care o felicita !!!
Am vazut si eu subiectul cu pompita Dariei si ma gindesc sa ma duc sa o achizitionez de la farmacie, ca in lista scrisa de fetele de acolo e o adresa exact linga mine, asta ca sa nu o mai comand pe site-ul cu pricina !
Gabriela, sa ne spui cum merge, eu cam am rezerve ca Andrei va sta cuminte sa ii pun smecheria aia in nas si cu aspiratorul mergind, ca tare nu as vrea sa dau atitia bani pe ea si sa o pun linga celelalte in sertarul cu "Piesele de rezistenta" ale copilului meu !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Da' ce liniste-i pe aici !!
Numa io ce bintuiesc peintre subecte .....
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
kity2004 spune:
Sa aveti o zi buna .
Si eu ii dau Izei la recomandarea pediatrei din luna octombrie pina in luna aprilie inclusiv 1 fiola de vit C si 1 fiola de Calciu pe zi cite 10 zile pe luna . Anul trecut i-am dat cite o jumatate de fiola.
Am mai auzit si la alte mamici acest tratament si se pare ca e destul de eficace .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
alice2004 spune:
Oana, o fiola de calciu de 10 sau de 5 ml ? Ca si noua ne-a recomandat pediatra acelasi lucru, doar ca de la farmacie tanti vinzatoarea s-a mirat cum sa ii dau copilului de un an si doua luni o fiola intreaga de calciu ???
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
rain spune:
pupici!
iubitele, nu ne dati disparute, sintem bine, doar ca am avut eu treaba!
intre timp moata mi-a spart ochelarii, si daca tot mi i-a spart am zis sa-mi fac si un control oftalmologic, ieri mi-am pus atropina asa ca am pupilele super dilatate si abia vad sa scriu ...am zis macar cateva randuri reusesc eu sa scriu, sa va spunem ca sintem ok, moata are iar mucisori, cred ca de la vremea asta rece, dar or trece si astia!
problema e ca noi inca nu avem caldura si cred ca din cauza asta ne tot dau tarcoale mucii!
pupacim pe toti copilasii bolnaviori, sa le treaca repede si sa se faca bine !
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
alice2004 spune:
Rain, ce ma bucur ca sinteti bine, m-am gindit mult la voi zilele acestea, ca tu scriai mereu aici ... tocmai ce ma pregateam sa iti dau un mesaj pe telefon, am vrut sa si sun, dar am zis sa nu deranjez, acum m-am linistit insa!
Pupici pentru moata mica si sanatate multa ! Si caldurica sa vina cit mai repedeee !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
leeloo2004 spune:
Alice, se pare ca numai pe tine te gasesc pe forum azi... Restul fetelor - unde sunteti? Eu urmaresc din umbra, sa nu ma prinda "dusmanul de clasa"...
M-au sunt cei cu site-ul si pompa de mucisori - cred ca mai bine ma duc la farmacie sa o iau ca sa nu astept pina vine coletul. Mi-au spus ca se gaseste la citeva farmacii din Buc.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
alice2004 spune:
Pai Gabriela, mai mereu patesc asa, cind am timp de scris, nu-i nimenea paici, si cind nu apar, terminati capitolul in doi timpi si trei miscari !
Am si eu lista celor citeva farmacii unde ziceau fetele ca se gaseste pompitza minune, daca vrei iti trimit PM ! Nu stiu daca corespunde cu ce ti-au spus tie cei de pe site ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
roxanaz spune:
hehe se pare ca ori scriem toate ori mai nici una. io-s super busy si trebe sa fiu si atenta la treaba ca dau un bun de tipar. asa ca .....ne auzim later!
ina32 spune:
Mie mi-e un rau de-mi vine sa ma intind pe sub birou. Ma doare capul, gatul, toata pielea si muschii, mi-e frig...Si mai am si o zi lunga azi. Asa ca va urmaresc de pe margine.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu