Care e principiul tau de viata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Initial creeata de Jocelyn
Ti-ai incalcat principiile vreodata?

Niciodata nu mi-am calcat primul principiu !
Tinand cont de principiul meu de baza – vezi postarea anterioara - era si greu !!!

Jocelyn – iertare ca am intrat cu zambetele si idolii nostri pe aici......
Sper ca nu te superi – uite, ai un buchet de de la mine !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

uite-te la semnatura mea + ca incerc sa ma comport cu toti asa cum mi-as dori sa se comporte ei cu mine + ca sunt foarte atasata de prieteni (asa face orice pt ei) + ca in fiecare zi incerc sa ma autoeduc si sa scap de defectele care le am
shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, clasicul: TRAIESTE CLIPA!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tau! Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Darael, nu m-am suparat deloc, asta-i motiv?

Mie mi se pare ca nu e suficient sa ne ghidam dupa principiul "ce tie nu-ti place", bine ca ar fi excelent daca toti am face asta, dar si sa facem bine de ori de cate ori putem, nu numai sa ne ferim sa facem rau.

Imi place textul acela biblic care spune "tot ce gaseste mana ta sa faca, fa cu toata puterea ta..." si cine poate face un bine si nu il face, face un pacat.

Sotul meu spune ca e f important sa fim cinstiti cu noi insine si cu cei din jur.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

...principiul meu de viata este....sa le dau incolo de principii....ce naiba,o viata avem frate

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

...wish you were here...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu spun ca ar fi principiul meu in viata, dar mi-a placut enorm un citat pus la semnatura cuiva aici, pe forum:
Viata este scurta. Daca nu putem sa o facem lunga, macar sa o facem lata.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Nu stiu daca e principiu exact...adica daca poate fi definit ca principiu, dar seamana mult cu ce a zis mate si anume: viata e prea frumoasa ca sa o incadrez in niste reguli sau norme sau hai sa-i zicem principii...just enjoy it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

consider ca este important sa avem principii dar si mai important sa stim sa le adaptam in functie de circumstante

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

balena, adica tu traiesti asa de capu tau ........ ?????
n-ai nimic sfint in tine ? aaaaaaaaaaaaaa.........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisik 4ever

consider ca este important sa avem principii dar si mai important sa stim sa le adaptam in functie de circumstante

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Adica compromisuri ?

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

balena, adica tu traiesti asa de capu tau ........ ?????
n-ai nimic sfint in tine ? aaaaaaaaaaaaaa.........

deci daca si tu ai un principiu nu iti poti inchipui cum traiesc altii fara

Mergi la inceput